POST POPARCIA DLA SIWEGO!!!!!!!!

potwierdzam, byęłm dziś na tarasie i miło było widzieć nasze samochodziki ustawione nieruchomo na płycie. miałem jednak wrazenie ze jeden sie poruszył :twisted:

PANIE SŁAWKU BARDZO DOBRE WYSTĄPIENIE W TELEWIZJI, PROSZĘ TAK DALEJ TRZYMAĆ,NIE ZAPOMINAJCIE O SWOICH ZATRZYMANYCH KOLEGACH,KTÓRZY ZOSTALI POMÓWIENI PRZEZ TCHÓRZY.NIEKTÓRZY Z NICH SĄ NIWINNI.TO CO PRZESZLI TO LUDZIOM Z ZEWNĄTRZ NIE MIEŚCI SIĘ W GŁOWIE.NIE ŻYCZĘ TEGO NAJGORSZEMU WROGOWI(codzienne czekanie od szóstej rano,stres całej rodziny,proszę pomyśleć o naszych dzieciach,które nie chcą chodzić do szkoły bo ich koledzy wyzywają od dzieci kryminalistów,jak się czuły gdy ojciec odchodził z domu i nie wiedziały kiedy wróci,często był jedynym żywicielem rodziny,czy ktoś o NICH pomyślał)JEŻELI BYŁY JAKIEŚ POPARTE NIEZBITYMI DOWODAMI ZARZUTY MOŻNA TO BYŁO ZROBIĆ W SPOSÓB BARDZIEJ CYWILIZOWANY,A NIE NISZCZYĆ CZŁOWIEKA I CAŁĄ JEGO RODZINĘ.DLATEGO PROSIMY NIE PODDAJCIE SIĘ,ŻEBY NIE ZROBILI Z WAMI TEGO SAMEGO.WALCZCIE DO KOŃCA

LUDZIE BEZ ŚCIEMY. TERAZ NIECH SKOŃCZĄ DLA NAS TEN PROTEST JAK NAJKORZYSTNIEJ BEZ ZAKŁADANIA NOWYCH ZWIĄZKÓW A POTEM WIDZĘ TYLKO JEDEN ZWIĄZEK I JEDNEGO SZEFA - CELNICY.PL Z PANEM SIWYM!

CELNICY.PL ZAJEBIASZCZA NAZWA. JUŻ DO NIEGO NALEŻĘ.
JAK SIE POWIEDZIE TO POWIEM WAM JEDNO - PRZECHODZIMY Z TYM ZRYWEM DO HISTORII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piesszarik1323 napisał:
ponawiam pytanie - co z CYWILAMI I SNPOWCAMI ???!!! CZY DLA NICH TEż OPCJA WCZESIEJSZYCH EMERYTUR?

Pora chyba odpowiedzieć.
Nawet w policji, w straży granicznej, w wojsku, w straży pożarnej, w straży więziennej i w ABW cywile nie mają prawa do emerytur "mundurowych".
Nie wiem czy w jakimkolwiek kraju na świecie cywile mają jakiekolwiek uprawnienia służb mundurowych.

Smutne, ale prawdziwe.

Jestem również za powołaniem jednego silnego związku. Kolega Siwy jest jak dla mnie jedynym jak na razie, idealnym kandydatem. To może być jedna z nielicznych okazji, żeby powołać związek zawodowy celnicy.pl. Takich jak te momenty w naszym życiu zawodowym mało było, żeby tak wielu z nas jednocześnie podjęło akcję protestacyjną. Swoją drogą jestem dumny z Was - wszystkich koleżanek i kolegów, którzy przyłączyliście się do pozostałych strajkujących. Pozdrawiam i życzę jeszcze większej determinacji w dążeniu do celu.

MOGĘ POWIEDZIEĆ TYLKO ZA SIEBIE - ALE WYDAJE MI SIĘ, ŻE WIELU MYŚLI TAK SAMO.... -.... JEDNĄ OSOBĄ TO P. SIWY

SPOCZYWAJĄ NA TWOICH BARKACH LOSY WIELU NAS - LICZYMY NA CIEBIE!!!! - NIE CHCEMY DRUGIEJ "STOCZNI GDAŃSKIEJ" Z LAT 80"

VVVVVVVVVVVVV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dawno nie było w naszej służbie tak dużego poparcia dla wspólnej sprawy. Jak mam płacić pieniądze na związki z którymi sie aktualnie nie utożsamiam, to z wielką chęcią płacił bym składki na ZZ Celnicy.pl których przewodniczącym był by Siwy, który zrobił dla nas więcej niż wszyscy przewodniczący razem wzięci.
Pozdrawiam wszystkich protestujących.

Nie róbcie wiochy

Ludziska!!
Wszystko jest ładnie, pieknie, ale nie możemy teraz zajmować sie papierkami. padła propozycja wyznaczenia przedstawicieli z IC, którzy z Siwym mieli negocjować w MF. Zajmijmy się tym, a nie biciem piany! Musimy w końcu wrócić do pracy, a kolejka rośnie ( niestety). Musimy poprawić swój wizerunek w mediach, bo tak naprawde nikt nas nie popiera. Wypowiadajcie sie merytorycznie, a nie tylko jestem za, popieram itp. na to przyjdzie czas. Jak nie wykorzystamy tej szansy w poniedziałek, to zwiazki nas znowu wydymają. Do przemyślenia!!

Back
Do góry