POST POPARCIA DLA SIWEGO!!!!!!!!

Panowie jesteśmy głową tego Państwa a szyją MF, to my powinniśmy ustalać warunki. Wszystkiego dobrego w dniu celnika :)

fakt ten jest na miarę księgi rekordów hehehe ale nie gubmy
WĄTKU GŁÓWNEGO !!!!!
POPARCIA DLA SIWEGO !!!!
ps. nawet człowiek nie czuje jak mu się rymuje ;-)

Sławek sam nie stworzy nowego związku. Inna sprawa że kolejny nowy związek wg mnie nie ma sensu. Zlikwidujmy związki izbowe i i inne i niech powstanie jeden związek reprezentujący wszystkich celników. Zróbcie referenda we wszystkich izbach i wreszcie mówmy jednym glosem. Przewodniczący nie będą chcieli się odciąć od koryta.

Pan Siwy musi zostać przewodniczącym nowego Związku Zawodowego CłA w Polsce.Takiego Człowika widzę na tak odpowiedzialne stanowisko.... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Anonymous napisał:
Sławek sam nie stworzy nowego związku. Inna sprawa że kolejny nowy związek wg mnie nie ma sensu. Zlikwidujmy związki izbowe i i inne i niech powstanie jeden związek reprezentujący wszystkich celników. Zróbcie referenda we wszystkich izbach i wreszcie mówmy jednym glosem. Przewodniczący nie będą chcieli się odciąć od koryta.
jak sie nie odetna to bedzie nadal taki burdel jak jest etraz!!!!

MAM NADZIEJE A RACZEJ PEWNOSC, ZE BEDZIE NOWA SLUZBA CELNA TO I POWINNY BYC NOWE (JEDNE) ZWIAZKI CELNE - TO CHWILA HISTORYCZNA ( NIE MYLIC Z HISTERYCZNA HI HI). 3MAJMY SIE CIEPLUTKO NA L4 I UZ.

skoro inne ZZ nie bardzo wiedziały co z tą żabą (protestem) zrobić to chyba znaczy jednoznacznie , że się do tego nie nadają , są nie wydolne i MAJĄ MNIEJSZĄ SIŁĘ PRZEBICIA I KOMUNIKOWANIA SIĘ NIŻ TO FORUM!
czyż nie?
to po co komu one?
może zmienią nazwę na Związek Zawodowy Składkowy SC?

oczywiście!!!! Wszystkie colle wypisują się z obecnych związków, a p. Siwy tworzy nowy, jedyny w SC. Rozsyła meilem deklaracje, a my się wpisujemy. Proste jak budowa cepa! Panie Sławku - dość pomiatania nami!!! Czekamy!!!!

SZACUNEK DLA KOLEGI!!!! POKAZAŁEŚ ŻE MOZNA ZAWALCZYĆ!
PO DWÓCH LATACH TO FORUM OKAZAŁO SIE BARDZIEJ SKUTECZNE NIZ ZZ! ALONE

Tak jest gród Kraka chetnie zamieni wyekspoatowana po leaftingu pzrewodniczącą :ble: na Nowego przewodniczącego nowych ZZ, :peace:

Jestem zdruzgotany treścią komunikatu podpisanego przez J.Staniszewskiego, dlatego kto wie czy nie ulegnę tym wpisom i od poniedziałku nie postawimy rządowi postulatów(tożsamych, tylko zażądamy dużo więcej niż 1500zł do 2011) jako Kom. założycielski nowego ZZ.
dziękuję

Back
Do góry