POST POPARCIA DLA SIWEGO!!!!!!!!

Anonymous napisał:
Sławek sam nie stworzy nowego związku. Inna sprawa że kolejny nowy związek wg mnie nie ma sensu. Zlikwidujmy związki izbowe i i inne i niech powstanie jeden związek reprezentujący wszystkich celników. Zróbcie referenda we wszystkich izbach i wreszcie mówmy jednym glosem. Przewodniczący nie będą chcieli się odciąć od koryta.
Przecież wystarczy,że wszyscy wypiszemy się z dotychczasowych związków i zapiszemy do Sławka więc kogo będą reprezentowały tamte-przewodniczących?

Anonymous napisał:
oczywiście!!!! Wszystkie colle wypisują się z obecnych związków, a p. Siwy tworzy nowy, jedyny w SC. Rozsyła meilem deklaracje, a my się wpisujemy. Proste jak budowa cepa! Panie Sławku - dość pomiatania nami!!! Czekamy!!!!
Kolego Siwy jestem z Tobą, pracuję 15 lat, alokowali mnie, żyję na wschodzie ( Car Białegostoku obiecywał pracę dla małżonków- gdyby nie rodzina mieszkałbym pod mostem z dziećmi), uczestniczyłem w poprzednim zrywie gdzie tak zwani "związkowcy" sprzedali nas, zrób razem coś abyśmy byli dumni z tego że jesteśmy celnikami.
Alokers

slawomir.siwy napisał:
Jestem zdruzgotany treścią komunikatu podpisanego przez J.Staniszewskiego, dlatego kto wie czy nie ulegnę tym wpisom i od poniedziałku nie postawimy rządowi postulatów(tożsamych, tylko zażądamy dużo więcej niż 1500zł do 2011) jako Kom. założycielski nowego ZZ.
dziękuję
Panie Sławku Rzeszów w większości jest ZA!!!

slawomir.siwy napisał:
Jestem zdruzgotany treścią komunikatu podpisanego przez J.Staniszewskiego, dlatego kto wie czy nie ulegnę tym wpisom i od poniedziałku nie postawimy rządowi postulatów(tożsamych, tylko zażądamy dużo więcej niż 1500zł do 2011) jako Kom. założycielski nowego ZZ.
dziękuję
Panie Siwy jesteśmy z panem to jest jedyna szansa dla nas nowe zz! bez tych którzy mieli swoją szanse i udowodnili polskim celnikom jacy sa nieskteczni( boje sie myśleć ze chodzi o cos wiecej...).nasze postulaty musza być spełnione szczególnie uprawnienia emerytalne i zabepieczenie prawne!
W panu nadzieja!
pozdrawiam uc III port lot warszawa

no ok koledzy! do dzis bylem "za" a po dzisiejszej lekturze niektóych postów zaczynam powtónie myślec na słusznoscią moich decyzji. na kilku tematach zaczyna się gadanie w stylu" to nie dotyczy cywili, to nie ich protest" albo inne kwiatki " snp nie biora w niczym udziału a chcą tak jak restza"

jesli ma chodzic TYLKO o funkcjonariuszy to pwoedzicei to wprost!!! a nie ze jak do mediów, to 90% "służby" stoi (wlizcajac oczywsicie cywili) ale jak do podwyzek i poprawy sytuacji PRACY I SłUżBY to juz cywili nei znamy!!!!!!!!!!!!

to jak to jest panie Sławku? te 500 (nawet) obeicane jest tylko dla funkcjonariuszy czy dla cywli tez??

piesszarik1323 napisał:
no ok koledzy! do dzis bylem "za" a po dzisiejszej lekturze niektóych postów zaczynam powtónie myślec na słusznoscią moich decyzji. na kilku tematach zaczyna się gadanie w stylu" to nie dotyczy cywili, to nie ich protest" albo inne kwiatki " snp nie biora w niczym udziału a chcą tak jak restza"

jesli ma chodzic TYLKO o funkcjonariuszy to pwoedzicei to wprost!!! a nie ze jak do mediów, to 90% "służby" stoi (wlizcajac oczywsicie cywili) ale jak do podwyzek i poprawy sytuacji PRACY I SłUżBY to juz cywili nei znamy!!!!!!!!!!!!

to jak to jest panie Sławku? te 500 (nawet) obeicane jest tylko dla funkcjonariuszy czy dla cywli tez??

No przecież 500 zł na etat.

Nie czas na podziały, wszyscy jedziemy na tym samym wózku.

uważam że związek powinien być dla wszystkich którzy na prawde chcą w nim być i zdaja sobie sprawę z konsekwencji .

Anonymous napisał:
piesszarik1323 napisał:

No przecież 500 zł na etat.

Nie czas na podziały, wszyscy jedziemy na tym samym wózku.

tez tak myśłałem (dlatego w piątek mialem Uż ale po lekturze niektórych postów zaczynam tracić nadzieje, po drugie te głosy pojawiają sie coraz częściej

Anonymous napisał:
tzn., wg propozycji MF 500 zł na etat.
a realnie 1500

chodzi mi tylko o to by "cywil" lub SNP nie było obelgą SC! tak samo jak niektórzy snpowcy dali ciała na składach, tak samo mundurowi latali na granicahc i odprawiali kiedy był protest. wszędzie zdarzaja się tacy ale powinna być JEDNOSć . za długo na świecie żyję żeby tak bez obaw czekac na koniec protestu. mam siawdomosc ze z tych 500 najpierw może zrobić sie "średnio brutto" a potem "tylko dla funkcjonariuszy"

Back
Do góry