POST POPARCIA DLA SIWEGO!!!!!!!!

Myślę ze nazwa zaproponowana powyżej to symbol walki i właśiwe określenie nowej przyszłej organizacji "ZZ celnicy.pl" P. Sławek na szefa.
Popieram

a ciekawe gdzie mamy się zrzeszyć skoro nawet nasze MF-owskie łącza tego forum dzisiaj nie "widziały"
związki do których należałem do tej pory to jakaś kpina. spontaniczny protest , który się rozlał wraz z czarą goryczy próbują zapisać jako swój (teraz hehe).
nie no stary BASTA!
wiem , że te posty czytają nie tylko celnicy (!) a też nasi przełożeni i ich przełożeni. ja się nie boję powiedzieć tu na forum co myślę. a ty???? dlatego się loguję i piszę to co mam do powiedzenia.
porównywanie tego forum do onetu (nie czytam sorry) to chyba nietakt.
pozdrv

do tej pory byłem przeciwnikiem dużej liczby związków w Służbie ale jak powstaną ZZ celnicy.pl, to deklaruję, że będę.

nie będę oryginalny, jeśli powtórzę - razem z Siwym osiągniemy to, o czym od wielu lat marzymy. Sławek!!! nie daj się prosić!! Zakładaj związek prawdziwych celników!!!!

LUDZIE WYOBRAŻACIE SOBIE ZE JESTEŚMY PIERWSZĄ W POLSCE GRUPĄ ZAWODOWĄ KTÓRA ZROBIŁA PROTEST PRZEZ FORUM!!! I WOGÓLE JESTEŚMY PIERWSZĄ SŁUŻBĄ W POLSCE KTÓRA TAK POTRAFIŁA SIĘ ZJEDNOCZYĆ BEZ POMOCY ZZ I BEZ WIDZENIA SIEBIE FACE TO FACE. TO JEST COŚ NIEPRAWDOPODOBNEGO!!!!!

Back
Do góry