Nie wiem czy dobrze rozumiem. Wyrównanie będzie ale nie dla specjalistów i młodszych specjalistów?
Kolejne pytanie jako np młodszy specjalista z podstawą 2300 zl jaka dostanie się podwyżkę?
Jest wiele sprzecznych inf. I nie wiem ktoś tu pisał ze od 1 września ma być to rozdysponowania przez dicow. Skąd taki wniosek?
Dziękuję z góry za odpowiedz.
wystarczy cofnąć się o 1 (JEDNĄ) stronę !!!
dobrze rozumiesz - według porozumienia dic olsztyn ze zz miało być wyrównanie, ale teraz dic twierdzi że skoro rozp będzie zmienione w lipcu to brak jest podstawy prawnej na wyrównanie od stycznia !!! dla wyższych grup taką podstawę widzi:
snujcie teorie spiskowe, taa - zz knują z dicem
bzdury
jak w pn wróciłem do roboty to wśród 200 maili był ten od zz z protokołem spotkania zz i dic 18.06.2016 środków przyznanych ic olsztyn - czy zostały faktycznie przelane - tego nie wiem
ustalono zasady i kwoty roczne i mies z zabezpieczonym dod stażowym
nie pamiętam daty tego maila
jak ktoś go nie dostał to niech się upomni u zz
jednym z punktów były podwyżki w grupach od st speca w górę o jedną grupę zaszeregowania - wnioski w tej sprawie podobno należało składać do pn włącznie - zapytajcie swoich kierowników
innym była podwyżka dodatków za stopień - inne dla aplikantów inne dla pozostałych - dziwne ale mi wpłynęło wyrównania nie 806 tylko 790 - inne podatki w ic olsztyn?
kolejnym była podwyżka dla mł speców do najwyższego mnożnika - a potem awans w stanowisku i podwyżka do 3048, dla speców od razu do 3048 - ale w tym punkcie czekają na zmianę rozp
w ic olsztyn młspec po zmianie rozp otrzyma maks grupę dla mł speców - chyba coś ok 2649, potem nabór dla wszystkich na specjalistę i wtedy awans w grupach do 3048