no to w lipcu będzie się działo
Może tak oddajmy honorowo krew pod koniec lipca =) Przybędzie jakieś 1500 litrów w skali kraju =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to w lipcu będzie się działo
Co z naszymi podwyzkami?! ... Co Ci ludzie z nami wyprawiają!...
Herkules dobrze napisałaś aby odwrócić uwagę... Dla mnie jest to nie pojętą ze Ci z góry plują na nas! Mi osobiście mundur to honor prestiż nie oddam go bez walki!!! Z dumą noszę i nikt mi go nie dał za nic, dużo poświęciłem energii i wiary w siebie ze dostanę się do służby w SC i nikt mi go nie odbierze bo ma taką ochotę! A Ci co noszą go u "góry " to przebierańcy JAKA MATKA WYPIERA SIĘ WŁASNYCH DZIECI!!!!
Herkules dobrze napisałaś aby odwrócić uwagę... Dla mnie jest to nie pojętą ze Ci z góry plują na nas! Mi osobiście mundur to honor prestiż nie oddam go bez walki!!! Z dumą noszę i nikt mi go nie dał za nic, dużo poświęciłem energii i wiary w siebie ze dostanę się do służby w SC i nikt mi go nie odbierze bo ma taką ochotę! A Ci co noszą go u "góry " to przebierańcy JAKA MATKA WYPIERA SIĘ WŁASNYCH DZIECI!!!!
Kasa na koncie żadnych podwyżek,dobra zmiana
przebież masz projekt z 20 kwietnia i od tego terminu biegnie 30 dni na konsultacje społeczne, opinie i wnoszenie uwag przez ZZ. Nie spodziewaj się zatem wejścia i wypłat wcześniej niż w wypłacie z 25 czerwca
No ten temat coś ostatnio zaginął (co mnie osobiście też wq...a) , ponoć to inna pula środków, brakło kasy i ogólnie d..a - przynajmniej na razie