Sławku,czy Kancelaria mogłaby wyrazić się na temat kontaktu z nami jako jej klientami? Brak odp.na emaile,trudno się dodzwonić. Czy aby na pewno trzymają rękę na pulsie? Doświadczenie z innymi Kancelariami uczy,że nie zawsze panują nad wszystkim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sławku,czy Kancelaria mogłaby wyrazić się na temat kontaktu z nami jako jej klientami? Brak odp.na emaile,trudno się dodzwonić. Czy aby na pewno trzymają rękę na pulsie? Doświadczenie z innymi Kancelariami uczy,że nie zawsze panują nad wszystkim
ZZ Celnicy PL nie zapomina i nie spocznie dopóki ta kwestia nie zostanie uregulowana. Muszę jednak przyznać, że Koleżanki i Koledzy w niektórych lokalizacjach zapominają. Nie będę pisał jak to wygląda na rozprawach w WSA i które to są lokalizacje, ale są miejsca, gdzie gdy Przewodniczący danego ZOI ZZ Celnicy PL w Województwie wysyła maila z prośbą o wparcie na rozprawie, to jest krucho i jest obecny tylko Zarząd Związku.
Koleżanki i Koledzy Funkcjonariusze. Wspierajcie Wasze Koleżanki i Kolegów ucywilnionych. Tak niewiele potrzeba, wystarczy być w mundurze na rozprawie. Tak robią funkcjonariusze innych służb, gdy są rozprawy dot. ich Koleżanek i Kolegów w różnych sprawach, tym bardziej w takiej sprawie jak niegodne odarcie z munduru powinniśmy Ich wspierać
No cóż ... przychodzą różne chwile, ale JA jestem na tyle zdeterminowany, że doprowadzę TO do końca jak nie tutaj w kraju TO w UE !!!
Władza liczy, że odpuścimy !!! Nie większość z NAS nie odpuści, a jak będą sukcesy Będzie NAS coraz więcej i więcej !!!!! Prawo musi być PRAWEM !!!!
Lupus zrobisz jak zechcesz, ale ja na twoim miejscu przesłał bym to Oświadczenie do SP, przecież tam wpisujesz wszystkie swoje ponoszone koszty w m-cu w roku (media, leki ubezpieczenia, itp.) i kwota jaką ma Twoja Rodzina na utrzymanie zdecydowanie zmaleje. Zastanów się nawet jeśli SP nie zwolni CIEBIE z całych kosztów to może częściowo. Mojej rodzinie po odjęciu wszystkich kosztów pozostało ok. 800 zł na osobę i tu już w tym momencie SP zwolnił mnie całkowicie z kosztów sądowych - zastanów się, a może warto. POZDRAWIAM
Proszę o info, czy Warszawa dostała dziś pensję z wyrównaniem?
Co z podwyzkami w IAS Lublin dlaczego przedstawiciele zwiazku Celnicy.pl nie biora udzialu w rozmowach z dyrektorem i naczelnikiem. Liczymy na was!
potwierdzam wyrównanie od września dla cywili kasa...plus jakieś wyrównanie. Wszystko ściśle tajne...tak jak nagrody indywidualne od DIAS dla wybranych fc lub dla fc z zarządów terenowych kółNie potwierdzone - ponoć pracownicy cywilni podwyżki dostają już w listopadzie z wyrownaniem. Funkcjonariusze - cisza.
potwierdzam wyrównanie od września dla cywili kasa...plus jakieś wyrównanie. Wszystko ściśle tajne...tak jak nagrody indywidualne od DIAS dla wybranych fc lub dla fc z zarządów terenowych kółBRAWO WY
Szanowny Panie!Szanowny Kolego.
Może jeszcze tego nie zauważyłeś, ale coraz bardziej się okazuje,
że Prawo JEST Prawem !!
Niby taka "duża różnorodność" orzeczeń, ale wszystkie przewidywalne;
spodziewane, pożądane i zabezpieczone.
Zgodnie z Prawem, NSA nie może lekceważyć oczywistości NA CAŁEJ LINII orzeczniczej,
względem KAS'u, a chyba o to właśnie chodziło ...