Dalej jest trójacz???A u nas nic nie jest urealnianie, ani podwyżki ani ścieżka kariery.
Hitem realności jest równoważnik za wyżywienie w okresie zimowym w wysokości 3 zł
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dalej jest trójacz???A u nas nic nie jest urealnianie, ani podwyżki ani ścieżka kariery.
Hitem realności jest równoważnik za wyżywienie w okresie zimowym w wysokości 3 zł
No i to jest motywacja - Komisja Finansów Publicznych zwiększyła wydatki na wzrost wynagrodzeń pracowników korpusu służby cywilnej, policji, straży granicznej i strażaków.Bardzo łatwo zrozumieć. Brach chętnych wśród osób młodych. Młodzi ze służby uciekają, szukają przede wszystkim lepszych pieniędzy w innych służbach.
Być może część z nas ma szansę na dodatek https://www.fakt.pl/pieniadze/dodat...ie-dostaniesz-dodatek-oslonowy-tabela/1m9n5mznasza modernizcja jest 2020-2022 w tym było pewne zamrożenie w 2021. W innych służbach już mają nowe.....
Tak. Mają być zmiany w sposobie ustalania. Ma być system punktowy. Kwoty puli dodatków mają być dzielone przez sumę punktów w danej komórce i ma to dać wartość punktu. Uprawniony do dodatku ma dostać taką kwotę jaka wynika z ilości uzyskanych punktów o określonej wartości. Ocenie ma podlegać ostatnie 12 m-cy służby/pracy. Ocenie ma podlegać o ile pamiętam, czas jaki poświęca f-sz/pracownik na realizację zadań kontrolnych, stopień złożoności realizowanych zadań i efektywność realizowanych zadań. Swoje tabele punktowe mają: służba dyżurna, CZR, CZS, CKR, CZO, CZT. Szczegółów nie pamiętam. Nie mam tego przed sobą. To tak po krótce...na skarbowcach jest info, że kombinują przy dodatkach kontrolerskich, coś wiadomo na ten temat?
Z tego, co zamieścili na Skarbowcach, widać iż wraca statystyka ...Tak. Mają być zmiany w sposobie ustalania. Ma być system punktowy. Kwoty puli dodatków mają być dzielone przez sumę punktów w danej komórce i ma to dać wartość punktu. Uprawniony do dodatku ma dostać taką kwotę jaka wynika z ilości uzyskanych punktów o określonej wartości. Ocenie ma podlegać ostatnie 12 m-cy służby/pracy. Ocenie ma podlegać o ile pamiętam, czas jaki poświęca f-sz/pracownik na realizację zadań kontrolnych, stopień złożoności realizowanych zadań i efektywność realizowanych zadań. Swoje tabele punktowe mają: służba dyżurna, CZR, CZS, CKR, CZO, CZT. Szczegółów nie pamiętam. Nie mam tego przed sobą. To tak po krótce...
Czyli jeszcze bardziej przełożeni będą mogli wartościować funkcjonariuszy wspierając swoich przydupasów, obarczając coraz większymi zadaniami i fikcyjnie obdarowywać tych co nic nie robią.Tak. Mają być zmiany w sposobie ustalania. Ma być system punktowy. Kwoty puli dodatków mają być dzielone przez sumę punktów w danej komórce i ma to dać wartość punktu. Uprawniony do dodatku ma dostać taką kwotę jaka wynika z ilości uzyskanych punktów o określonej wartości. Ocenie ma podlegać ostatnie 12 m-cy służby/pracy. Ocenie ma podlegać o ile pamiętam, czas jaki poświęca f-sz/pracownik na realizację zadań kontrolnych, stopień złożoności realizowanych zadań i efektywność realizowanych zadań. Swoje tabele punktowe mają: służba dyżurna, CZR, CZS, CKR, CZO, CZT. Szczegółów nie pamiętam. Nie mam tego przed sobą. To tak po krótce...
O przepraszam dla mnie oprócz zegarka staje jeszcze coś póki co..Chodź pięknie napisałeś to stanąć może tylko zegarek. Nic nie stanie dalej będzie jechać, dalej będą statystyki bo ludzie są mocni tylko w słowach
O przepraszam dla mnie oprócz zegarka staje jeszcze coś póki co..