Skarbowiec Nieetosowy
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 261
No wiesz ... Mając w ładowni kanonierkę, to w zasadzie dysponuje ...
Tylka kapitan musi mieć ( za przeproszeniem ) jaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wiesz ... Mając w ładowni kanonierkę, to w zasadzie dysponuje ...
Pytanie zasadnicze, czy jakbyśmy to my lecieli na bruk, to czy te firmy byłyby pokorne i czuły solidarność w stosunku do nas?Wy tu pierdu pierdu o podwyzkach a miliony ludzi leci na bruk bo firmy zwalniają. Proszę o trochę pokory i soridarności bo doszły informacje że Ukraina zamyka całkowicie przejścia łącznie z towarówką od wtorku na min 3 miesiące. Nasi koledzy z OC Granicznych IAS Lublin mogą zostać realokowani....
Wy tu pierdu pierdu o podwyzkach a miliony ludzi leci na bruk bo firmy zwalniają. Proszę o trochę pokory i soridarności bo doszły informacje że Ukraina zamyka całkowicie przejścia łącznie z towarówką od wtorku na min 3 miesiące. Nasi koledzy z OC Granicznych IAS Lublin mogą zostać realokowani....
Wy tu pierdu pierdu o podwyzkach a miliony ludzi leci na bruk bo firmy zwalniają. Proszę o trochę pokory i soridarności bo doszły informacje że Ukraina zamyka całkowicie przejścia łącznie z towarówką od wtorku na min 3 miesiące. Nasi koledzy z OC Granicznych IAS Lublin mogą zostać realokowani....
Po co takie posty, chcesz się komuś przybodobać? Każdy sobie zdaje sprawę z sytuacji jaka panuje. Piszesz tak jakbyś w ogóle nie brał pod uwagę tego, że funkcjonariusze mają rodziny i ich połówki być może są teraz na bruku? Czy już to nie ma znaczenia?Wy tu pierdu pierdu o podwyzkach a miliony ludzi leci na bruk bo firmy zwalniają. Proszę o trochę pokory i soridarności bo doszły informacje że Ukraina zamyka całkowicie przejścia łącznie z towarówką od wtorku na min 3 miesiące. Nasi koledzy z OC Granicznych IAS Lublin mogą zostać realokowani....
Witam, szczerze mówiąc, czekałam na odzew.
Cóż to za konsekwencja dziewczyno ?! Absolutnie tego nie rozumiem!
Tylko dzięki temu ZZ masz emeryturę i za rozumne masz "zostawienie tylko tych związków" ?!
ps
Ja jestem zwykłym, szarym członkiem tego Związku, bez żadnego "stołka".
Nie daj się zwodzić forumowym idiotom ...
ps2
Sorki - jeśli masz na myśli, by został tylko ten jeden związek "w obiegu", to zwróć się
do członków tych innych, bo "zostawienie" nie jest w mocy nawet ludzi rozsądnych.
Nie znowej roboty, czekam na decyzje w sprawie emiki. A na nowej drodze życia? Tak: składam się do "kupy" po przypłaceniu zdrowiem za ostatnie 7 lat służbyStary Strzelec gratuluje, ale Ty już chyba z nowego kraju i nowej roboty nadajesz ??? Gesendet von meinem - powodzenia na nowej drodze życia.
Przepraszam za formę, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy!Wy tu pierdu pierdu o podwyzkach a miliony ludzi leci na bruk bo firmy zwalniają. Proszę o trochę pokory i soridarności bo doszły informacje że Ukraina zamyka całkowicie przejścia łącznie z towarówką od wtorku na min 3 miesiące. Nasi koledzy z OC Granicznych IAS Lublin mogą zostać realokowani....
Po co takie posty, chcesz się komuś przybodobać? Każdy sobie zdaje sprawę z sytuacji jaka panuje. Piszesz tak jakbyś w ogóle nie brał pod uwagę tego, że funkcjonariusze mają rodziny i ich połówki być może są teraz na bruku? Czy już to nie ma znaczenia?
Albo te, że w gospodarce w sektorze prywatnym pensje poszybowały do góry, a nasze stoją od lat? Skąd ta postawa?
Pisz do MON-u i MSWiA, żeby wstrzymali. Wtedy będziemy się solidaryzować.
Ale może najpierw solidaryzuj się z własną grupą zawodową.
edit. Poczytaj jaką retorykę przyjęła np. Biedronka. Docenia poświęcenie pracowników i podejmowane przez nich ryzyko. Nikt nie rozdziera szat z tytułu otrzymania premii, bo wie że zasłużyli na nie kosztem czegoś.
A mi przychodzi do głowy toPrzepraszam za formę, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy!