I jest tajny czy można go dostać?Został wysłany do wszystkich ZZ działających przy IAS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jest tajny czy można go dostać?Został wysłany do wszystkich ZZ działających przy IAS.
Każdy członek dostałI jest tajny czy można go dostać?
Jakie 9000 zł - było prawie 12000 zł . I nie dotyczyło to tylko ludzi z granicy. I takich podziałów nigdy nikomu nie udało się zrobić.
Nie dostał. Ja nie dostałem.
i to idzie na mail sluzbowy czy prywatny?Skontaktuj się ze swoim przew żeby dodał cię do listy mailowej - o ile jesteś członkim zz
Nie wiem w jakim jesteś zz w zz.celnicy wiemy na bieżącoWiększość członków nie dostaje bo przewodniczący uważa, że tą wiedzą tajemną z plebsem się nie dzieli.
Nie wiem w jakim jesteś zz w zz.celnicy wiemy na bieżąco
Niestety w zz celnicy.pl nie jestem.
i to idzie na mail sluzbowy czy prywatny?
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
to jednak nic nie dostalemNa taki jaki podasz
to jednak nic nie dostalem
na deklaracji podawalem adres mailowy, czyli trzeba jeszcze wyrazic choc otrzymywania maili?Nie dostałeś bo to idealnie działa tylko w teorii. Praktyka to trochę inna sprawa.
Pożyjemy, zobaczymy, a tak poważnie to dlaczego w Wawie nie ma na kontach pensji za styczeń 2019?Będziemy zarabiać więcej średnio 655 zł miesięcznie (razem z nagrodami), ale w porównaniu na jaki dzień? Na 31 grudnia 2018 r.?
Nie rozumiem jedynego, skoro te podwyżki mają być dla wszystkich, to dlaczego taki protokół nie jest publikowany na intranecie. Prawda jest taka, że ustalacie coś co nie dotyczy tylko waszych członków (uwaga dotyczy wszystkich zz), ale odnosi się do tej znacznej większości która, tylko z sobie znanych powodów, nie jest w zz. No chyba, że protokół jest tajny.
Pożyjemy, zobaczymy, a tak poważnie to dlaczego w Wawie nie ma na kontach pensji za styczeń 2019?