Adam_Dworcow
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 54
reasumując. Składamy wg stanu na dzień złożenia obiegówki. Państwo z tektury.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to już w ogóle zamieszałeśreasumując. Składamy wg stanu na dzień złożenia obiegówki. Państwo z tektury.
Poniekąd Tobie odpowiedziałem. Każdy robi jak uważa. Ty najwyraźniej szukasz problemu tam gdzie go nie ma.temat nieco odjechał od pytania
raczej jest problem, bo nie jest określony początek terminu (to oznacza, że oświadczenie mogę złożyć w grudniu 2025 lub styczniu 2026??? przecież będzie to wcześniej, niż określony w przepisie najpóźniej w dniu zwolnienia).Poniekąd Tobie odpowiedziałem. Każdy robi jak uważa. Ty najwyraźniej szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
Najpierw osobnik jest wzywany do złożenia, jak nie złoży - dyscyplinarka, nawet po zwolnieniu.Że tak się spytam z teoretycznej ciekawości, co grozi za niezłożenie oświadczenia majątkowego po zwolnieniu ze służby, lub złożenie go po terminie?
Trudno to nazwać grożeniem. Nie tyle grozi, co nie otrzymasz świadectwa służby jako fakt. W związku z tym nie możesz ubiegać się o emeryturę, a to jest już smutne, a nie groźne.Że tak się spytam z teoretycznej ciekawości, co grozi za niezłożenie oświadczenia majątkowego po zwolnieniu ze służby, lub złożenie go po terminie?
Jak byłem ławnikiem, miałem dziesiątki takich spraw...Trudno to nazwać grożeniem. Nie tyle grozi, co nie otrzymasz świadectwa służby jako fakt. W związku z tym nie możesz ubiegać się o emeryturę, a to jest już smutne, a nie groźne.