Ostatnie pożegnanie

Status
Zamknięty.
nie obrzucajcie sę kałem. to nie miejsce na kłótnie. myślcie lepiej, co było przyczyną samobójstwa Marcina.

nie bronie tylko mam dosc tego psioczenia!!! Typowa POLSKA MENTALNOSC N A R Z E K A C i nic z tym nie robic... poprostu mnie to meczy ze mlodzi zolle ucza sie tego narzekania od starszych ktorzy sa "wychowani" w innej rzeczywistosci POLSKIEGO CELNICTWA czasy sie zmienily zaczeto wymagac i zrobil sie problem...

pewnie ze wartosciowanie mozna o kat d..py otrzec czlowiek ma wrazenie ze kierownik wypisal imiona rzucil do gory i zaczal losowac temu specjalista temu mlodszy ekspert zero jasnych kryteriow ze nie ma sprawnego sprzetu ze jest ciezko noca w zime ale co z tego ze tu sobie pomarudzicie OK TO juz moja ostatnia wypowiedz nie bede nikgo bronil szkalowal itp

zostawcie juz tego czlowieka w spokoju a wszelkie podejrzenia zgloscie odpowiednim sluzbom

No wlasnie kotek, pogielo cie. Nie rozumiem czemu tak bronisz tego syfu. Widac miales zle doswiadczenia z prywaciarzami ale nie przesadzaj, ze nasza robota jest taka wspaniala. Swiat nie konczy sie na cle.

pewnie ze nie google.pl tam masz wzory wypowiedzen jesli jestes taki pewny siebie a moze masz juz cos lepszego na oku wtedy moge tylko pogratulowac bo ja poki co nie mam odwagi czasy na rynku pracy sa ciezkie nie masz znajomosci badz 3 stronicowego CV w wieku 22lat... to nie masz pracy a naprawde chcialbym znalesc robote dzieki ktorej zarobie godziwie a i swieta spedze zawsze z rodzina

wiem mialem nic nie pisac:)

To fakt, o pracę ciężko...Trzeba mieć wujka lub ciocię w odpowiednim miejscu, zupełnie jak w cle... Kotek, bez urazy za powyższe wpisy ale ja mam inne podejście do swojej pracy, wychodzę z założenia, że nie żyję po to by pracować lecz pracuję po to by żyć, a jaka to będzie praca to już inna sprawa. Oczywiście chciał bym pracować w cle ale obecnie jest to syzyfowa praca, słabo płatna, wymagania z kosmosu, zarwane noce. I wychodzi na to, że wcale tak dobrze nie mamy... To moje zdanie, nie musisz się ze mną zgadzać. Pozdro

W pelni sie z Toba zgadzam ale takim ciaglym narzekaniem nie wiele zmienimy mam juz dosyc wysluchiwania od kilku lat jestem w sluzbie nic tylko slysze narzekanie a moze jakies plusy??? chyba tez sie znajda jest ciezko nocki rozbijaja mnie kompletnie po nocce chodze jak po calonocnej imprezie jest zimno pomieszczenia sa czesto niedogrzane latarki nie dzialaja inny sprzet tez zepsuty kasa jak kasa moglabyc wieksza duzo wieksza niejasne kryteria awansow dojazdy kiepskie umundurowanie emerytury jest tego masa!! ale ja mam juz dosc wiecznego narzekania mnie juz to poprostu meczy ten caly jad... ZERO KONSTRUKTYWNYCH WYPOWIEDZI wszyscy ida po najmniejszej lini oporu

a wykorzystywanie smierci chlopaka do rozpisywania sie o podejrzanych sprawach w KUZNICY TO swinstwo! wiesz cos zglos TO! a nie paplaj na lewo i prawo jak plotkara niby cos wiem ale nie wiem... To byl mlody chlopak z tego co wiem rowny gosc to tragadia dla calej rodziny i WATPIE czy sa zadowoleni z waszego jatrzenia na tym forum!

Ostatnia edycja:
stulić k...........a ryje!!!
tylko się kłócą......... szlachta pier.......olona

bo ci co maja "garba" to nie maja na co narzekac.

Ależ tu nikt się nie kłóci, to tylko nerwowa wymiana poglądów. Poza tym, po co te kropki... Trzeba pisać po męsku o ile mężczyzną się jest. Życzę spokoju ducha. Zrobił się tu niezły offtopic...

można nowy wątek utworzyć na te wszystkie teksty bardziej , lub mniej słuszne !
DAJCIE ODEJŚĆ DUSZY TEGO CHŁOPAKA TAKA BYŁA JEGO WOLA ODEJŚĆ !!!
I TAK CI CO DOPROWADZILI DO TEGO MAJĄ SIĘ DOBRZE !!!!!!!!!!

nie bronie tylko mam dosc tego psioczenia!!! Typowa POLSKA MENTALNOSC N A R Z E K A C i nic z tym nie robic... poprostu mnie to meczy ze mlodzi zolle ucza sie tego narzekania od starszych ktorzy sa "wychowani" w innej rzeczywistosci POLSKIEGO CELNICTWA czasy sie zmienily zaczeto wymagac i zrobil sie problem...

pewnie ze wartosciowanie mozna o kat d..py otrzec czlowiek ma wrazenie ze kierownik wypisal imiona rzucil do gory i zaczal losowac temu specjalista temu mlodszy ekspert zero jasnych kryteriow ze nie ma sprawnego sprzetu ze jest ciezko noca w zime ale co z tego ze tu sobie pomarudzicie OK TO juz moja ostatnia wypowiedz nie bede nikgo bronil szkalowal itp

zostawcie juz tego czlowieka w spokoju a wszelkie podejrzenia zgloscie odpowiednim sluzbom

Załóżcie nowy temat, ten temat winien zostać zakończony... To już nie jest ostatnie pożegnanie tylko wzajemne oskarżenia.... Wypowiedzi o Kuźnicy nie powinny być dalej kontynuwane w temacie "ostatnie pożegnanie"...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry