Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wlasnie kotek, pogielo cie. Nie rozumiem czemu tak bronisz tego syfu. Widac miales zle doswiadczenia z prywaciarzami ale nie przesadzaj, ze nasza robota jest taka wspaniala. Swiat nie konczy sie na cle.
stulić k...........a ryje!!!
tylko się kłócą......... szlachta pier.......olona
nie bronie tylko mam dosc tego psioczenia!!! Typowa POLSKA MENTALNOSC N A R Z E K A C i nic z tym nie robic... poprostu mnie to meczy ze mlodzi zolle ucza sie tego narzekania od starszych ktorzy sa "wychowani" w innej rzeczywistosci POLSKIEGO CELNICTWA czasy sie zmienily zaczeto wymagac i zrobil sie problem...
pewnie ze wartosciowanie mozna o kat d..py otrzec czlowiek ma wrazenie ze kierownik wypisal imiona rzucil do gory i zaczal losowac temu specjalista temu mlodszy ekspert zero jasnych kryteriow ze nie ma sprawnego sprzetu ze jest ciezko noca w zime ale co z tego ze tu sobie pomarudzicie OK TO juz moja ostatnia wypowiedz nie bede nikgo bronil szkalowal itp
zostawcie juz tego czlowieka w spokoju a wszelkie podejrzenia zgloscie odpowiednim sluzbom