Opinia o was celnikach

• Thread starter Thread starter WALCZąCY Z CELNIKAMI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
opinie o nas celnikach...od zawsze były są i będą negatywne bo kto się przyzna z jakiego powodu i w jakiej sytuacji wszedł w kolizję z prawem na granicy?..sam poznałem na sobie perfidię ludzi, którym nie chciałem "sprzyjać" w łamaniu prawa..w takich okilicznościach powstają mity negatywne o celnikach poprzeplatane sytuacjami bardzo uprawdopodnionymi.

rozsądek ponad emocjami

opinie o nas celnikach...od zawsze były są i będą negatywne bo kto się przyzna z jakiego powodu i w jakiej sytuacji wszedł w kolizję z prawem na granicy?..sam poznałem na sobie perfidię ludzi, którym nie chciałem "sprzyjać" w łamaniu prawa..w takich okilicznościach powstają mity negatywne o celnikach poprzeplatane sytuacjami bardzo uprawdopodnionymi.

To bardzo mądre podsumowanie tej całej dyskusji.Mam dokładnie takie same odczucia .To dlatego nasza praca jest tak bardzo stresująca i niewdzięczna od zarania dziejów.Mam nadzieję ,że pozostali celni wiedzieli jaki zawód sobie obrali.Nigdy poborca podatkowy nie cieszył się estymą w społeczeństwie, a zwłaszcza ten który nie dał się przekupić. Pozdrawiam wszystkich celnych

Back
Do góry