Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
teraz już nie ma, ale jeszcze 10 lat temu byłNie ma stopnia dyspozytor, jest aspirant...
Misie................?! Mnie się podoba!Jak ktoś jest słaby to nie powinien iść do takiej pracy. Tutaj nikt nikogo nie trzyma na siłę. Nie pasuje, idź. Jestem nowa i mi się podoba, lekko nie jest ale jeżeli ktoś chce pracować to będzie to pracował. Proste
Może i faktycznie popełniłam błąd ale wiadomo o co chodzi. Dziękuję za zwrócenie uwagi na formę wypowiedz, nie mniej jednak nie pisałam o "Misiu". Kontekst zdania jest zrozumiały dla prostego człowieka jakim jestem ja i wielu innych. PozdrawiamMisie................?! Mnie się podoba!
Misie................?! Mnie się podoba!
Hej, proszę o informację ile może kosztować mnie zwrot kosztów szkoleń, tych które są obowiązkowe? Jestem w trakcie służby przygotowawczej i widzę jak traktuję się moich straszych kolegów i koleżanki- zerowe perspektywy rozwojufinansowego . Trzeba uciekać póki nie jest zdany ZKC. Trochę obawiam się pytać w kadrach aby moje zamiary nie dotarły do innych osób.
@bolo1999 to chyba dobra podpowiedź. Też znam jeden taki przypadek.A co jeśli nie zrezygnujesz ale po prostu nie zdasz egzaminu zkc?
Tylko po co ktoś miałby szukać uzasadnienia do niezdawania egzaminów?...
jakoś nie widzę tu uzasadnienia do niezdawania egzaminów i innych fanaberii.
nie słuchaj podobnych bzdur, kto to moze przewidziec co bedzie za 5, 10 ,15 lat? a jak przerwiesz za pare lat słuzbe to bedziesz stratny pare lat składkowychNiech ci się nie śni że trawa po drugiej stronie płotu jest bardziej zielona,możesz tego kiedyś gorzko żałować,rówieśnicy z cła będą już na emeryturach czy rentach dużo lepszych niż zus a ty będziesz miał jeszcze 15 lat do mety,stała pewna robota za niezłe pieniądze,nie daj się wydymać,chwyć się za jaja i do boju.
A nie jest tak, że jak funkcjonariusz odchodzi do cywila i nie ma prawa do emerytury mundurowej to kas musi za niego składki zapłacić za każdy miesiąc ?nie słuchaj podobnych bzdur, kto to moze przewidziec co bedzie za 5, 10 ,15 lat? a jak przerwiesz za pare lat słuzbe to bedziesz stratny pare lat składkowych
Jest dokładnie tak jak napisałeś. Nawet jest określony termin, w jakim dias ma uzupełnić zaległe składki emerytalno-rentowe.A nie jest tak, że jak funkcjonariusz odchodzi do cywila i nie ma prawa do emerytury mundurowej to kas musi za niego składki zapłacić za każdy miesiąc ?