Typer
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 109
Ja to tam przeszedłem chociaż testy sprawnościowe, zapraszam zapoznaj się z ustawą, a potem porównaj się do mnie i gdzie byłeś wtedy kiedy miałeś tyle lat, co ja. Pewnie jakbym miał odpowiedniego garba to by ten psycholog był formalnością . Do Służby Celnej X lat temu naborów też nie było tylko podobno byli sami swoi. Co do mafii na wiejskiej, legitymacji i pieczątek - MF dokładnie tak to traktuje w ten sposób, z tego co tutaj obserwuje, bardzo mi przykro, że nazywam rzeczy po imieniu. Gdyby MF szanował tą firmę i ludzi, którzy ją tworzą to temat ucywlinienia i wyrządzonych krzywd byłby dawno zamknięty, naprawdę chcesz mi coś jeszcze udowodnić?Teraz wiadomo dlaczego odpadłeś na testach do SOP na psycho...
Ktoś kto określa parlamentarzystów manem mafii z wiejskiej, a nasze legitymacje i pieczątki pierdołami...
5 lat w DS i chcesz innym narzucać swoją ocenę?
Ja szanuję twoje prawo do odrębnej oceny, i tego samego oczekuję od ciebie młodzieńcze
Bez obioru, ripost, replik...
Kiepski masz ten biały wywiad, bo na dzień dzisiejszy od przeszło 3 lat poza firmą. Pozdrawiam gorąco.
Ostatnia edycja: