Nowa Pierwsza Dama, potencjalnie nasza Koleżanka...

Napisał pajac który książki nie czytał...

Trolik...

Wystarczą mi lektóra wizjonerskich czy wręcz protetycznych Pańskich wpisów na forum.

Pozwolę sobie zacytować fragment, czyli post inicjujący niniejszy wątek:

Czy ktoś mógłby ogólnie przybliżyć postać Żony niezależnego kandydata na Prezydenta, a naszej Koleżanki? Dokąd zaszła po 17 latach, jaki ma stopień i stanowisko, czym się wyróżniała dotychczas, na plus czy na minus, jak zachowywała się w 2008 w trakcie protestów, potem w trakcie zbierania podpisów pod zmianami w ustawie, czy aktywnie wspierała nasze sprawy w pikietach, itp.... Jak weszła w KAS, w mundurze czy ucywilniona... Co z tymi informacjami, trochę sprzecznymi z różnych źródeł, kontrolowała przemysł rafineryjny i spirytusowy czy nie, wielokrotnie używała broni (sic!) czy też nie...Są to dla nas BARDZO istotne informacje, mogące dać nam wyobrażenie co do Jej stanowiska wobec naszych spraw... Ewentualnie proszę o priv jeśli ktoś ma jakieś opory, bo mnie znacie na tym forum od 2008, a wcześniej byłem też na starym forum...

Jednym słowem piszta, donośdta, a jo tyż napiszę.

OMG , a ja myślałem, że bolkowanie to etap przejściowy, właściwy dla czasów słusznie minionych.

A fe, a fe, a fe ....

...
Pozwolę sobie zacytować fragment, czyli post inicjujący niniejszy wątek:
... Jednym słowem piszta, donośdta, a jo tyż napiszę ...

Większość poszukiwanych, a potem "cytowanych" powyżej informacji, znalazło się w OPUBLIKOWANYCH
oficjalnie artykułach i wypowiedziach Radnego SS.

Nadal będziesz pi...yć, że to nielegalne i zwykłe donosicielstwo ?!
Szczerze radzę - przeprowadź się w łagodniejszy klimat bez gradobić, które wyraźnie ci szkodzą ...

Większość poszukiwanych, a potem "cytowanych" powyżej informacji, znalazło się w OPUBLIKOWANYCH

Szczerze radzę - przeprowadź się w łagodniejszy klimat bez gradobić, które wyraźnie ci szkodzą ...

Nie kołkuj się Byłym i jego działaniem pro publico bono.

Udzielił Ci na to zgody?

Co do reszty: fuj, a fuj, a fuj.

Nic na to nie poradzę.

Proponuję Białoruś albo Węgry...

Chłopaczki, Wy tak naprawdę wierzycie, że uda się przeflancować fakty?

Back
Do góry