Nowa Pierwsza Dama, potencjalnie nasza Koleżanka...

Owszem SG ma dobry PR. I to wszystko. Wszystkie ich osiągnięcia w ramach uprawnień to ślizganie się na plecach kolegów z Policji.
Ten sam resort. Co Policjanci wywalczą gpki dostaną. Żadna ich wysublimowana zasługa
Zresztą to samo dotyczy pozostałych służb MSWiA, poza PSP.
W protestach uczestniczą z MSWiA tylko Policjanci i Strażacy (PSP). Pozostali mają wszystko bez wychodzenia z domu czy porzucania służby na dzień czy dwa... Większość załatwia wszystko dla całości.
Nam nie ma kto pomóc. Nie występujemy w protestach inicjowanych przez Policjantów. Mamy to co nam rzucą pod stół...

Możesz mi teraz łaskawie wytłumaczyć, skąd wywodzisz swoje uprawnienie do zbierania informacji o wtedy przeszłej, a obecnej pierwszej damie?

Idąc dalej, na ch...j Ci to i ewentualnie oficer jakiej służby do tego Cię zadaniował?

Czy może materiały do książki o pierwszych damach zbierasz jako licencjonowany dziennikarz?

Byłbym wręcz wk.....y, gdybym dowiedział się o prowadzeniu investigation przez jakiegoś bola z cyferkami po różnych forach branżowych.

A gdzie są tropiciele złego wizerunku ZZC na forum, dlaczego przepuścili taką okazję wykazania swojej czujności klasowej?

Może tak bolka teraz na tapetę?
Lordzie...

to sarkazm odnoszący się do bredni pajaca...

Normalnie się palę że wstydu po tej celnej riposcie na temat mojej wioskowej prowieniencji .

Wasze Miastowe Moście, niniejszym wnoszę o jak najniższy wymiar kary . Obiecuję poprawę, więcej nie będę.

Tylko to pytanie: po ch..j komu informacje o przebiegu służby przyszłej Pierwszej Damy przesyłane w trakcie kampanii prezydenckiej na priva. Na poważnie, może przy następnych wyborach sprubuję naśladować ojca założyciela niniejszego wątku.

Koledzy! Może kupimy Zenusiowi stalowy parasol ?!

edit
ps
Widzę, że w Siedlcach znowu gradobicie ...

Ostatnia edycja:
Ach ... wybacz!
Niechcący założyłem, że w rozmowach między sobą nie będziemy się już odnosić do bredni wioskowego mitomana Zenka ...

Normalnie leżę po tym ciosie w ego.
Ale jak tak leżę, to zobaczyłem coś, co może nam otworzyć nowe perspektywy.

Pierwsza perspektywa absolutnie nie dotyczy zbierania informacji przez ojca założyciela wątku, tylko ewentualnego przyjęcia zlecenia na takie działanie oraz ewentualnego przekazywania tak zebranych informacji.

Bo bo już zrozumiałem, że można zbierać i wykleić sobie ściany w łazience w wiadomym celu, ale człowiekowi dorosłemu chyba wolno tak się brzydko bawić.

Ala wracając do tematu, oznacza to istnienie szafy, do której one trafiają. No nie, od razu nie myślę o słynnej szafie pewnego pułkownika L. Gdzieżbym śmiał, za niskie progi na wsi (owe) nogi. Nie mniej myśl podła mi się zalęgła, czy tak wolno, czy tak można, czy to legalne !?

To wszystko pewnie po tym ciosie w ego. Na to nic nie poradzę.

Ale od razu napiszę do oficera prowadzącego, że nie mam nic do ukrycia i zapraszam , nawet o 5.59. Tylko błagam o ostrożność, bo mam bojowego kota. Ostatnio up....lił szczura tak na oko co najmniej że 40 centymetrów, co prawda z ogonem. Jakbyście mieli Panowie wątróbkę świeżą z kurczęcia, to kota ogarnięcie bez konieczności użycia broni czy innych spb.

Chyba skończę na dzisiaj, bo myśl mi się miesza po tym ciosie w ego. Ale do drugiej perspektywy jeszcze wrócę.

Tylko bardzo proszę Wasze Lordowskie i inne Miastowe Moście, nie kopcie już dzisiaj leżącego. A jak już któryś musi, to pozostali chociaż nie nie biją mu brawa 🙏.

Ja chromolę ... to można być aż tak obstukanym przez grad ?!
Chyba trzeba to zgłosić do Księgi Rekordów Guinnessa ...

Normalnie leżę po tym ciosie w ego.
Ale jak tak leżę, to zobaczyłem coś, co może nam otworzyć nowe perspektywy.

Pierwsza perspektywa absolutnie nie dotyczy zbierania informacji przez ojca założyciela wątku, tylko ewentualnego przyjęcia zlecenia na takie działanie oraz ewentualnego przekazywania tak zebranych informacji.

Bo bo już zrozumiałem, że można zbierać i wykleić sobie ściany w łazience w wiadomym celu, ale człowiekowi dorosłemu chyba wolno tak się brzydko bawić.

Ala wracając do tematu, oznacza to istnienie szafy, do której one trafiają. No nie, od razu nie myślę o słynnej szafie pewnego pułkownika L. Gdzieżbym śmiał, za niskie progi na wsi (owe) nogi. Nie mniej myśl podła mi się zalęgła, czy tak wolno, czy tak można, czy to legalne !?

To wszystko pewnie po tym ciosie w ego. Na to nic nie poradzę.

Ale od razu napiszę do oficera prowadzącego, że nie mam nic do ukrycia i zapraszam , nawet o 5.59. Tylko błagam o ostrożność, bo mam bojowego kota. Ostatnio up....lił szczura tak na oko co najmniej że 40 centymetrów, co prawda z ogonem. Jakbyście mieli Panowie wątróbkę świeżą z kurczęcia, to kota ogarnięcie bez konieczności użycia broni czy innych spb.

Chyba skończę na dzisiaj, bo myśl mi się miesza po tym ciosie w ego. Ale do drugiej perspektywy jeszcze wrócę.

Tylko bardzo proszę Wasze Lordowskie i inne Miastowe Moście, nie kopcie już dzisiaj leżącego. A jak już któryś musi, to pozostali chociaż nie nie biją mu brawa

Ja chromolę ... to można być aż tak obstukanym przez grad ?!
Chyba trzeba to zgłosić do Księgi Rekordów Guinnessa ...
To musiały być opady GRADU Z KAMIENIAMI 🤣

W sumie uważam co następuje : Kolega echo według mnie ma pewne słuszne spostrzeżnia np. umocowanie prawne Naszej Służby i Słuszności tego spostrzeżenia nie jestem w stanie zaprzeczyć - MA RACJĘ. Tylko Kolego - nie obrażaj innych interlokutorów - przed wysłaniem wpisu przemyśl co napisałeś. Mi również zdażają się wtopy i wysyłam przed przeczyraniem całości moich wypocin. Po to jest opcja EDYTUJ. I często z niej korzystam niestety 😭😭😭

tak jak przed chwilą 👍

W sumie uważam co następuje : Kolega echo według mnie ma pewne słuszne spostrzeżnia np. umocowanie prawne Naszej Służby i Słuszności tego spostrzeżenia nie jestem w stanie zaprzeczyć - MA RACJĘ. Tylko Kolego - nie obrażaj innych interlokutorów - przed wysłaniem wpisu przemyśl co napisałeś. Mi również zdażają się wtopy i wysyłam przed przeczyraniem całości moich wypocin. Po to jest opcja EDYTUJ. I często z niej korzystam niestety 😭😭😭

tak jak przed chwilą 👍

Ależ nie tylko w tym ma rację, lecz wszystko traci przez parszywe traktowanie innych.
Gdyby nie jego syndrom Napoleona, mógłby być naprawdę ciekawym rozmówcą ...

Ależ nie tylko w tym ma rację, lecz wszystko traci przez parszywe traktowanie innych.
Gdyby nie jego syndrom Napoleona, mógłby być naprawdę ciekawym rozmówcą ...
Owszem mógłby być ciekawym rozmówcą. Miałem z Nim ciekawe spięcia ale przyznaję że nigdy mnie osobiście nie obraził i fakt dokuczał ale nie przekraczał granicy wobec mnie 👍 no moźe 2 razy ale to rozumiem - emocje - muszę Koledze echo uczciwie oddać chociaż bywało że mnie wku....ł i był w tym mocny 💪💪💪 no i gdyby wskazywał bolączki bez obrażania interlokutorów to byłaby to dyskusja mega tworząca a nie niszcząca dyskusję na forum.Bardzo spodobał mi się fragment wpisu o umocowaniu prawnym Naszej Służby i że powinniśmy grać pierwsze skrzypce. Moim zdaniem nie pierwsze ale bez wątpienia dużo DUUUUŻO WYŻSZE niż petenta w ramach innych służb. Tu PEŁNA ZGODA. Tylko Kolego echo - bez obrażania interlokotorów proszę 🙂

Ostatnia edycja:
Gdybyś nie zauważył, krytykowane tu przez Ciebie "szarpanie", znajduje się w części Forum nazwanej HYDEPARK
i to w dziale KARCZMA.

Napij się piwa i ewentualnie zgłoś IMIENNIE Adminom w odpowiednim dziale tych użytkowników, którzy Twoim
zdaniem naruszają jakieś zasady (m.in. dobrego wychowania), wulgaryzują wypowiedzi, używają obrzydliwych
zwrotów i porównań, obrażają "userów", wyśmiewają ludzi szukających informacji - sobie (niby) "oczywistych",
wyrażają poglądy polityczne, fantazjują, oszukują, "wykręcają kota ogonem" itd / itp ...
I już się zaczyna... Nie pisz mi co mam robić i komu zgłaszać, skup się może na sobie. To nie ja mam problem z ograniczeniem niepotrzebnej nikomu (no dobra, może tych 3-4 kolegów też się podnieca) aktywności na forum i wojowaniem z wirtualnymi przeciwnikami w co drugim poście.
Bez odbioru

I już się zaczyna... Nie pisz mi co mam robić i komu zgłaszać, skup się może na sobie. To nie ja mam problem z ograniczeniem niepotrzebnej nikomu (no dobra, może tych 3-4 kolegów też się podnieca) aktywności na forum i wojowaniem z wirtualnymi przeciwnikami w co drugim poście.
Bez odbioru
OK! Rób co chcesz ale nie przy...laj się do tematu, umieszczonego we właściwym miejscu (KARCZMA)
Nikt nie będzie dla ciebie tworzył nowych działów tylko dlatego, że nie rozumiesz, co znaczy HYDEPARK ...

Na fb tego nie ma, więc skąd ludzie mają wiedzieć co to i od czego w ogóle ta nazwa?

Tylko dinozaury to znają :-(

Kto wie co to był IRC?

Back
Do góry