G
Guest
Gość
Anonymous napisał:dzięki tak trzymaćAnonymous napisał:dokumenty odprawia jeden plus kierownik wywozuAnonymous napisał:PODAJą żE W KOROSZCZYNIE PRACUJE 11 COLI TO śCIEMA CZY FAKT ???
na południu tak samo.
PROTEST
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:dzięki tak trzymaćAnonymous napisał:dokumenty odprawia jeden plus kierownik wywozuAnonymous napisał:PODAJą żE W KOROSZCZYNIE PRACUJE 11 COLI TO śCIEMA CZY FAKT ???
PO CO SPEKULACJE, NIE MA ROZMóW PROTEST TRWAEddy napisał:Już zaczyn się gra na podziały "podobne do służb mundurowych" oznacza, że tylko niektórzy będą mundurowi. Zgodnie z prawem nie można przerwać L4. bo co prawda nie płaci za nie ZUS, ale jego przerwanie oznacza, że pacjent symulował, a więc konsekwencje dyscyplinarne i nagonka na lekarzy. Moim zdaniem należy jeszcze poczekać do jutra. Martwi mnie bardziej stwierdzenie premiera, że w nowych przepisach trzeba znaleźć narzędzia dyscyplinujące, aby w przyszłości nie doszło do podobnych zdarzeń na granicy - czyżby zniesienie Wż i zakaz chorowania (tylko zdrowi pozostaną w służbie).
Anonymous napisał:dokumenty odprawia jeden plus kierownik wywozuAnonymous napisał:PODAJą żE W KOROSZCZYNIE PRACUJE 11 COLI TO śCIEMA CZY FAKT ???
Anonymous napisał:bez EMERYTUR NIE ODPUSZCZAMY
Anonymous napisał:O blokadzie Warszawy zdecydują jutro
PR, ika, ksta, pap 28-01-2008, ostatnia aktualizacja 28-01-2008 16:50
Rzeczpospolita
Przejścia graniczne (idąc od południa)
Medyka: 72h oczekiwania
Korczowa: 120h oczekiwania
Hrebenne: 60h oczekiwania
Dorohusk: 100h oczekiwania, 1200 tirów. Kolejka sięga za Chełm. TRWA BLOKADA
Koroszczyn: 90h oczekiwania, 1200 tirów. TRWA BLOKADA
Bobrowniki: 40h oczekiwania
Kuźnica: systematyczna odprawa
Bezledy: systematyczna odprawa
Anonymous napisał:mnie premier przekonał.skoro sam [owiedzial ze jest gwarantem spelnienia postulatow to moze dac mu szanse i okazac chociaz odrobine dobrej woli i pojsc do pracy na noc..wyjsc im naprzeciw.nie od razu cala zaloga na 100 % ale niech wiedza ze nie jest nam obojetny los tych wszystkich kierowców ktorzy tam stoją i czekają. hm... zastanawiam sie...
BARDZO łATWOWIERNY JESTEś PO 5 LATACH OCZEKIWAń NA ZMIANY. :?:LIZUSAnonymous napisał:mnie premier przekonał.skoro sam [owiedzial ze jest gwarantem spelnienia postulatow to moze dac mu szanse i okazac chociaz odrobine dobrej woli i pojsc do pracy na noc..wyjsc im naprzeciw.nie od razu cala zaloga na 100 % ale niech wiedza ze nie jest nam obojetny los tych wszystkich kierowców ktorzy tam stoją i czekają. hm... zastanawiam sie...
na L4 napisał:bezledy to olsztyn, co się dziwić, najbardziej wazeliniarska izba w kraju
należę do niej - możecie mi składać wyrazy współczycia
MYLISZ SIE NAJWIEKSZA WAZELINA TO NIEKóRZY Z OC BIALAPODLna L4 napisał:bezledy to olsztyn, co się dziwić, najbardziej wazeliniarska izba w kraju
należę do niej - możecie mi składać wyrazy współczycia
Anonymous napisał:uwaga prowokacja...protest trwa