G
Guest
Gość
MAJA DOSTAC PO 1500 ZL NAGRODY ZA WYJAZD NA WSCHÓD
Skąd to wiesz ??
Skąd to wiesz ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:WZP az tak głupi chyba nie jest żeby srać we własne gniazdo! Może im ktoś po gazie łzawiącym na parę obiecał? Wszak teraz na drodze są bezbronni....
Z nazwiska prosze tych co pojechali.... litości w rodzimych Izbach nie bedzie, a przecież kiedyś wrócą bez bez względu na sposób zakończenia sporu
jutro decydujący dzień- UZ do wyczerpania
UWAGA NA FORUM POJAWILI SIE OD WCZORAJ DYREKTORZY NACZELNICY JAKIS KOLES Z MF I KILKU INNYCH SIEJąCYCH FERMENT- POZNACIE ICH PO ŁAGODZĄCYM TONIE WYPOWIEDZI
Anonymous napisał:WZP az tak głupi chyba nie jest żeby srać we własne gniazdo! Może im ktoś po gazie łzawiącym na parę obiecał? Wszak teraz na drodze są bezbronni....
Z nazwiska prosze tych co pojechali.... litości w rodzimych Izbach nie bedzie, a przecież kiedyś wrócą bez bez względu na sposób zakończenia sporu
UWAGA NA FORUM POJAWILI SIE OD WCZORAJ DYREKTORZY NACZELNICY JAKIS KOLES Z MF I KILKU INNYCH SIEJąCYCH FERMENT- POZNACIE ICH PO ŁAGODZĄCYM TONIE WYPOWIEDZI
Anonymous napisał:MAJA DOSTAC PO 1500 ZL NAGRODY ZA WYJAZD NA WSCHÓD
Skąd to wiesz ??
dobrze prawi hehe nic na hop siup się zrobić nie dajoku napisał:Aprpo's alokacji mobilnych i innych chętnych złamasów którzy wyraźili chęć dorobienia 1500 srebrników. Życzę im powodzenia!!? Sam tłuczek nie wystarczy do zrobienia odprawy! Pokażcie mi mobilnego ze znajomością Celiny, ECS-u, NCTS-TIR o uprawnieniach do zalogowania się w innej jednostce nie mówiąc. Zanim sie przyuczą to kolejki zbiegną się za Warszawą - naiwni!!! Jak zwykle, lepiej łatać środkami dorażnymi niż pójść na ustępstwa!!
Ja tam ich chromole, leczę się dalej!
Zyga989 napisał:Anonymous napisał:WZP az tak głupi chyba nie jest żeby srać we własne gniazdo! Może im ktoś po gazie łzawiącym na parę obiecał? Wszak teraz na drodze są bezbronni....
Mówisz kolego że z MF-u i dyrektorzy? To ciekawe co nowy nasz szef służby powie o aferze Mamińskiego dlaczego w dalszym ciągu jest taka cisza na ten temat i medialna i w naszej kochanej firmie.
fox napisał:dobrze prawi hehe nic na hop siup się zrobić nie dajoku napisał:Aprpo's alokacji mobilnych i innych chętnych złamasów którzy wyraźili chęć dorobienia 1500 srebrników. Życzę im powodzenia!!? Sam tłuczek nie wystarczy do zrobienia odprawy! Pokażcie mi mobilnego ze znajomością Celiny, ECS-u, NCTS-TIR o uprawnieniach do zalogowania się w innej jednostce nie mówiąc. Zanim sie przyuczą to kolejki zbiegną się za Warszawą - naiwni!!! Jak zwykle, lepiej łatać środkami dorażnymi niż pójść na ustępstwa!!
aplikant celny od 4 lat
Anonymous napisał:TVN24
Radek Sikorski leci do prezydenta
sprawa trudności na granicy w związku z protestem celników
nie wiem gości w co grasz , ale pamiętaj ,że nie jesteś anonimowy w necie. nie kłam i nie siej fermentuAnonymous napisał:Mam dla wszystkich BARDZO WAŻNĄ WIADOMOŚĆ z pewnego źródła od naszych przedstawicieli co byli dzisiaj w Warszawie w naszej sprawie. Dzisiaj nikt nie chciał z nimi rozmawiać, ale oficjalnie jest ustalone, że rozmowy z naszymi przedstawicielami będą na 100% jutro. Ma być o tym INFORMACJA w TV.
TAK JAK NAM PRZEKAZANO jest prośba od przedstawicieli oczekujących na rozmowy, żeby UTRZYMAĆ AKCJĘ PROTESTACYJNĄ DO JUTRA.
Jest to informacja w 100% potwierdzona... Przekażcie to wszystkim telefonicznie, bo nie wszyscy mają NET !!!
Powrót do góry
joku napisał:Aprpo's alokacji mobilnych i innych chętnych złamasów którzy wyraźili chęć dorobienia 1500 srebrników. Życzę im powodzenia!!? Sam tłuczek nie wystarczy do zrobienia odprawy! Pokażcie mi mobilnego ze znajomością Celiny, ECS-u, NCTS-TIR o uprawnieniach do zalogowania się w innej jednostce nie mówiąc. Zanim sie przyuczą to kolejki zbiegną się za Warszawą - naiwni!!! Jak zwykle, lepiej łatać środkami dorażnymi niż pójść na ustępstwa!!