NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
WZP az tak głupi chyba nie jest żeby srać we własne gniazdo! Może im ktoś po gazie łzawiącym na parę obiecał? Wszak teraz na drodze są bezbronni....
Z nazwiska prosze tych co pojechali.... litości w rodzimych Izbach nie bedzie, a przecież kiedyś wrócą bez bez względu na sposób zakończenia sporu

jutro decydujący dzień- UZ do wyczerpania

UWAGA NA FORUM POJAWILI SIE OD WCZORAJ DYREKTORZY NACZELNICY JAKIS KOLES Z MF I KILKU INNYCH SIEJąCYCH FERMENT- POZNACIE ICH PO ŁAGODZĄCYM TONIE WYPOWIEDZI

Ha ha,
Myślę, że powinniśmy być dla nich mili.

Już wkrótce nimi nie będą.

Bye, bye!

Koroszczyn dzisiaj zaczyna normalną noc w normalnym składzie + 4 młodych celników. Koniec protestu.

Anonymous napisał:
WZP az tak głupi chyba nie jest żeby srać we własne gniazdo! Może im ktoś po gazie łzawiącym na parę obiecał? Wszak teraz na drodze są bezbronni....
Z nazwiska prosze tych co pojechali.... litości w rodzimych Izbach nie bedzie, a przecież kiedyś wrócą bez bez względu na sposób zakończenia sporu

UWAGA NA FORUM POJAWILI SIE OD WCZORAJ DYREKTORZY NACZELNICY JAKIS KOLES Z MF I KILKU INNYCH SIEJąCYCH FERMENT- POZNACIE ICH PO ŁAGODZĄCYM TONIE WYPOWIEDZI

Mówisz kolego że z MF-u i dyrektorzy? To ciekawe co nowy nasz szef służby powie o aferze Mamińskiego dlaczego w dalszym ciągu jest taka cisza na ten temat i medialna i w naszej kochanej firmie.

Aprpo's alokacji mobilnych i innych chętnych złamasów którzy wyraźili chęć dorobienia 1500 srebrników. Życzę im powodzenia!!? Sam tłuczek nie wystarczy do zrobienia odprawy! Pokażcie mi mobilnego ze znajomością Celiny, ECS-u, NCTS-TIR o uprawnieniach do zalogowania się w innej jednostce nie mówiąc. Zanim sie przyuczą to kolejki zbiegną się za Warszawą - naiwni!!! Jak zwykle, lepiej łatać środkami dorażnymi niż pójść na ustępstwa!!
Ja tam ich chromole, leczę się dalej!

Wielu celników aresztowali a teraz narzekają że nie ma kto pracować śmiech...teraz docenili ile Wasza praca dla nich znaczy...trzymajcie się i walczcie o swoje..powiedzieliście A trzeba powiedzieć i B...

własnie kierowca chlapną na Super Stacji że TUSK prosił ich o sierpliwość bo jak zablokują granicę to pomogą celnikom

ONI SIĘ NAS BOJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joku napisał:
Aprpo's alokacji mobilnych i innych chętnych złamasów którzy wyraźili chęć dorobienia 1500 srebrników. Życzę im powodzenia!!? Sam tłuczek nie wystarczy do zrobienia odprawy! Pokażcie mi mobilnego ze znajomością Celiny, ECS-u, NCTS-TIR o uprawnieniach do zalogowania się w innej jednostce nie mówiąc. Zanim sie przyuczą to kolejki zbiegną się za Warszawą - naiwni!!! Jak zwykle, lepiej łatać środkami dorażnymi niż pójść na ustępstwa!!
dobrze prawi hehe nic na hop siup się zrobić nie da
aplikant celny od 4 lat

Zyga989 napisał:
Anonymous napisał:

Mówisz kolego że z MF-u i dyrektorzy? To ciekawe co nowy nasz szef służby powie o aferze Mamińskiego dlaczego w dalszym ciągu jest taka cisza na ten temat i medialna i w naszej kochanej firmie.

nie obrażaj ludzi myślących inaczej, mających swoje zdanie ,

Malenka prosba

Szanowni celnicy… nie jestem jednym z was, nie pracuje jako celnik ani tez nie mam z problemami waszej pracy nic wspólnego. Myślę, ze jednak troszkę znam nurtujące was problemy /celnik w rodzinie / Dlatego tez prośba – jeśli chcecie zyskać przychylność społeczną – przygotujcie się do wystąpień w mediach.
Na razie poziom argumentacji prezentowanych przez was jest żałosny – zniechęca zamiast jednać wam zwolenników.
Kilka praktycznych uwag powstałych na bazie wystąpienia p. Zająca w TVP/
1. Na apele o powrót do pracy – „Tak chcemy powrócić do pracy jak najszybciej. Apelujemy do rządu, aby nam to umożliwił. Jedynym naszym warunkiem jest PISEMNE porozumienie z rządem. Natychmiast po jego podpisaniu wracamy do pracy”.
2. Na fakt, ze premier zagwarantował realizacje postulatów – „Jesteśmy wdzięczni panu Premierowi za zainteresowanie się naszymi problemami. Kilka dni temu pan Premier stwierdził, iż gdyby miał taki guzik, który by odblokował granice to by go nacisnął. Otóż pan Premier ma taki guzik. Jest to polecenie podwładnym, aby rozpoczęli z nami negocjacje”.
3. Na stwierdzenie ze sprawy będą załatwione - „Chciałbym zwrócić uwagę, iż dotychczas nie było rozmów z przedstawicielami protestujących celników. Spotkanie pana premiera w Białej było spotkaniem szefa rządu z dyrektorami Izb Celnych i wojewodami, a wiec rządu z jego reprezentantami. Nie było natomiast spotkania z rzeczywiście protestującymi. Apelujemy o jak najszybsze rozpoczęcie takich rozmów”
Itd.

własnie kierowca chlapną na Super Stacji że TUSK prosił ich o sierpliwość bo jak zablokują granicę to pomogą celnikom

ONI SIĘ NAS BOJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fox napisał:
joku napisał:
dobrze prawi hehe nic na hop siup się zrobić nie da
aplikant celny od 4 lat

hehe ale pomyśl jakie to medialne

Mam dla wszystkich BARDZO WAŻNĄ WIADOMOŚĆ z pewnego źródła od naszych przedstawicieli co byli dzisiaj w Warszawie w naszej sprawie. Dzisiaj nikt nie chciał z nimi rozmawiać, ale oficjalnie jest ustalone, że rozmowy z naszymi przedstawicielami będą na 100% jutro. Ma być o tym INFORMACJA w TV.
TAK JAK NAM PRZEKAZANO jest prośba od przedstawicieli oczekujących na rozmowy, żeby UTRZYMAĆ AKCJĘ PROTESTACYJNĄ DO JUTRA.

Jest to informacja w 100% potwierdzona... Przekażcie to wszystkim telefonicznie, bo nie wszyscy mają NET !!!

Powrót do góry

Anonymous napisał:
Mam dla wszystkich BARDZO WAŻNĄ WIADOMOŚĆ z pewnego źródła od naszych przedstawicieli co byli dzisiaj w Warszawie w naszej sprawie. Dzisiaj nikt nie chciał z nimi rozmawiać, ale oficjalnie jest ustalone, że rozmowy z naszymi przedstawicielami będą na 100% jutro. Ma być o tym INFORMACJA w TV.
TAK JAK NAM PRZEKAZANO jest prośba od przedstawicieli oczekujących na rozmowy, żeby UTRZYMAĆ AKCJĘ PROTESTACYJNĄ DO JUTRA.

Jest to informacja w 100% potwierdzona... Przekażcie to wszystkim telefonicznie, bo nie wszyscy mają NET !!!

Powrót do góry
nie wiem gości w co grasz , ale pamiętaj ,że nie jesteś anonimowy w necie. nie kłam i nie siej fermentu

joku napisał:

Nie czepiajcie się oni będą robić 100% rewizje

Status
Zamknięty.
Back
Do góry