NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Już zaczyn się gra na podziały "podobne do służb mundurowych" oznacza, że tylko niektórzy będą mundurowi. Zgodnie z prawem nie można przerwać L4. bo co prawda nie płaci za nie ZUS, ale jego przerwanie oznacza, że pacjent symulował, a więc konsekwencje dyscyplinarne i nagonka na lekarzy. Moim zdaniem należy jeszcze poczekać do jutra. Martwi mnie bardziej stwierdzenie premiera, że w nowych przepisach trzeba znaleźć narzędzia dyscyplinujące, aby w przyszłości nie doszło do podobnych zdarzeń na granicy - czyżby zniesienie Wż i zakaz chorowania (tylko zdrowi pozostaną w służbie).

Eddy napisał:
Już zaczyn się gra na podziały "podobne do służb mundurowych" oznacza, że tylko niektórzy będą mundurowi. Zgodnie z prawem nie można przerwać L4. bo co prawda nie płaci za nie ZUS, ale jego przerwanie oznacza, że pacjent symulował, a więc konsekwencje dyscyplinarne i nagonka na lekarzy. Moim zdaniem należy jeszcze poczekać do jutra. Martwi mnie bardziej stwierdzenie premiera, że w nowych przepisach trzeba znaleźć narzędzia dyscyplinujące, aby w przyszłości nie doszło do podobnych zdarzeń na granicy - czyżby zniesienie Wż i zakaz chorowania (tylko zdrowi pozostaną w służbie).
PO CO SPEKULACJE, NIE MA ROZMóW PROTEST TRWA

rADEK sIKORSKI W TRYBIE PILNYM WRACA DO pOLSKI Z bRUKSELI...
PODOBNO jUSZCZENKO WKURZONY I CHCE WYJAśNIEń O CO CHODZI NA GRANICY Z UKRAINą!!!!

JUTRO ROZMOWY W MF O 10...
WYTRZYMAJMY JESZCZE TROCHę!!!!!!!!!

O blokadzie Warszawy zdecydują jutro
PR, ika, ksta, pap 28-01-2008, ostatnia aktualizacja 28-01-2008 16:50
Rzeczpospolita
Przejścia graniczne (idąc od południa)

Medyka: 72h oczekiwania

Korczowa: 120h oczekiwania

Hrebenne: 60h oczekiwania

Dorohusk: 100h oczekiwania, 1200 tirów. Kolejka sięga za Chełm. TRWA BLOKADA

Koroszczyn: 90h oczekiwania, 1200 tirów. TRWA BLOKADA

Bobrowniki: 40h oczekiwania

Kuźnica: systematyczna odprawa

Bezledy: systematyczna odprawa

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
PODAJą żE W KOROSZCZYNIE PRACUJE 11 COLI TO śCIEMA CZY FAKT ???
dokumenty odprawia jeden plus kierownik wywozu

Dzwoniłem o 13.30 do białej .kumpel(z alokacji) spał-był po nocce?????
Chciałem , żeby odebrał mnie z dworca jutro rano...nie może bo bedzie po nocce???!!!
Chyba w mordę straciłem....kumpla.....?!
Być może śni o następnej gwiazdce....albo o inspektorze???
Boli , że tak potrafią człowieka....zmanipulować?????!

mnie premier przekonał.skoro sam [owiedzial ze jest gwarantem spelnienia postulatow to moze dac mu szanse i okazac chociaz odrobine dobrej woli i pojsc do pracy na noc..wyjsc im naprzeciw.nie od razu cala zaloga na 100 % ale niech wiedza ze nie jest nam obojetny los tych wszystkich kierowców ktorzy tam stoją i czekają. hm... zastanawiam sie...

Anonymous napisał:
O blokadzie Warszawy zdecydują jutro
PR, ika, ksta, pap 28-01-2008, ostatnia aktualizacja 28-01-2008 16:50
Rzeczpospolita
Przejścia graniczne (idąc od południa)

Medyka: 72h oczekiwania

Korczowa: 120h oczekiwania

Hrebenne: 60h oczekiwania

Dorohusk: 100h oczekiwania, 1200 tirów. Kolejka sięga za Chełm. TRWA BLOKADA

Koroszczyn: 90h oczekiwania, 1200 tirów. TRWA BLOKADA

Bobrowniki: 40h oczekiwania

IM TRZEBA WSPółCZUć

Anonymous napisał:
mnie premier przekonał.skoro sam [owiedzial ze jest gwarantem spelnienia postulatow to moze dac mu szanse i okazac chociaz odrobine dobrej woli i pojsc do pracy na noc..wyjsc im naprzeciw.nie od razu cala zaloga na 100 % ale niech wiedza ze nie jest nam obojetny los tych wszystkich kierowców ktorzy tam stoją i czekają. hm... zastanawiam sie...

On nawet nie jest pewny tego ....czy dobrze wyczyscił te kominy w stoczni!!!? :oops:

Anonymous napisał:
BARDZO łATWOWIERNY JESTEś PO 5 LATACH OCZEKIWAń NA ZMIANY. :?:LIZUS

bezledy to olsztyn, co się dziwić, najbardziej wazeliniarska izba w kraju

należę do niej - możecie mi składać wyrazy współczycia

na L4 napisał:
bezledy to olsztyn, co się dziwić, najbardziej wazeliniarska izba w kraju

należę do niej - możecie mi składać wyrazy współczycia
MYLISZ SIE NAJWIEKSZA WAZELINA TO NIEKóRZY Z OC BIALAPODL

odwalta się od Kuźnicy - łamistrajków nam dowożą, w całej izbie już od wczoraj łapanka na ludzi ze stemplami

Status
Zamknięty.
Back
Do góry