NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Moim zdaniem media za bardzo artykuują sprawę roszczeń płacowych,dlatego w odbiorze społecznym protest jest bardzo źle postrzegany.Dlaczego wprost nie mówi się o prawdziwym podłożu protestu(myślę o braku ochrony prawnej-jestem tego ofiarą)?

• Szuter z Kuźnicy? No, pewnie bedzie próbował znaleźć jakieś przemyty z numizmatyki. On to tak lubi oglądac te starocie.

Niech mu tylko blask takich monet wzroku nie zmąci na trwałe. Będzie biedaczek musiał pójść na rentę.

Tamożnik

Były zoll napisał:
Moim zdaniem media za bardzo artykuują sprawę roszczeń płacowych,dlatego w odbiorze społecznym protest jest bardzo źle postrzegany.Dlaczego wprost nie mówi się o prawdziwym podłożu protestu(myślę o braku ochrony prawnej-jestem tego ofiarą)?
tak jest ochrona prawna i emerytury a pieniążki to potem

NA PASKU TVN O 13 SPOTKANIE PREMIER-CELNICY W BIAŁEJ PODLASKIEJ CO TEN K...WYPRAWIA ...DELEGACJA JEDZIE DO WARSZAWY A ON DO B.P.

CZY TO PRAWDA ŻE KIEROWCOM W DORUHUSKU SG POWIEDZIAŁA ŻE O 12 PRZYWIOZĄ CELNIKÓW Z BP DO CHOLERY CHYBA NIE !!!!

Przed chwilą w TVN 24 mówili że do dorohuska dowiozą celników z Białej ???
Gdzie była łapanka czy ktoś chce się zasłużyć.

NIESTETY TAK, TERAZ POTWIERDZAJA TO W MEDIACH, ŻE DO DOROHUSKA JEDZIE EKIPA Z BIAŁEJ , ABY ROZŁADOWAC KOLEJKĘ

Co ze spotkania w MF o 10:30??? Czy Sławek Siwy może coś powiedzieć o obecnej sytuacji??? Czy to prawda że Biała nadchodzi na Dorohusk???

Niech ktoś się wypowie!!!

ku...sy z suwalk odprawialy na nocy w kuznicy...200 tirow puscili podobno...a moze to posilki z naczalstwa?

SG PRZYWIEZIE CELNIKÓW POD BRONIĄ ??
A CO MY JESTEŚMY WOREK KARTOFLI, ŻEBY NAS WOZIĆ ???
JAK TO PRZYWIEZIE ????
SKANDAL !!!

NIE BĘDĄ NAS WOZIĆ, A CO MY AUT NIE MAMY ???

WYJAŚNIĆ TO SZYBKO PROSZE !!!!!!!

Anonymous napisał:
kużnica stoi jest tylko D.J.Chaos, leon zawodowiec .i szuter .dajemy radę!!!

Ale jaja, Szuter ? Nie poznaję. Widać zdrowie ma bardzo dobre i grypa się go nie ima. A może spodziewa się, że Pan go doceni.

inspektor celny napisał:
i dlatego nie wolno nam ustąpić, każde ustępstwo od tego co żądamy będzie naszą słabością i końcem naszego zawodu, nie możemy zaufać rząDZĄCYM, JUŻ NIEJEDNOKROTNIE MIELIŚMY OKAZJĘ PRZEKONAĆ SIĘ JAK BARDSZO JESTEŚMY IM OBOJĘTNI

Nie dajmy się bowiem w jedności siła! To, ze Premier robi sobie wyborcze wycieczki do Białej P. to jest absolutnie niepoważne. Jego miejsce jest teraz w stolicy, bo tam się ważą sprawy.
Koleżanki i Koledzy! Jako stary clorz ( 27 lat w firmie ) mogę skromnie zauważyć, takiego zrywu nie było nigdy w naszej branży i niech tu rząd nie p... , że nie ma kasy i nie rozumie naszych problemów dot. 14 tys. ludzi. Nie jesteśmy tak wielką armią, ażeby nie dało się tego załatwić.
Chyba, że tam w Warszawce są tak ślepi, że nie mogą przewidzieć, że dalsze przeciąganie naszego protestu pogarsza tylko sytuację i może doprowadzić do tego, co działo się we Wloszech.

Clorz

Wiecie co straciłe 3 dni urlopu, cofneli mi awans- słyszę, że obsady na granicach 10- 15 osób, wewnatrz pracuja - mam to w gdzieś,

Ja też to ***. Mam dość! Wszystko ** przez brak spójności. Tusk w Białej a nasi w Wa-wie. P A R A N O J A!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry