G
Guest
Gość
IC Katowice jest wewnątrz i cała stoi.Anonymous napisał:Wiecie co straciłe 3 dni urlopu, cofneli mi awans- słyszę, że obsady na granicach 10- 15 osób, wewnatrz pracuja - mam to w gdzieś,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
IC Katowice jest wewnątrz i cała stoi.Anonymous napisał:Wiecie co straciłe 3 dni urlopu, cofneli mi awans- słyszę, że obsady na granicach 10- 15 osób, wewnatrz pracuja - mam to w gdzieś,
Jeżeli pójdzierz do pracy to rzeczywiście stracisz to o czym napisałeś, masz jeszcze szansę na wygranie w tej sytuacji - nie zmarnuj jej.Anonymous napisał:Wiecie co straciłe 3 dni urlopu, cofneli mi awans- słyszę, że obsady na granicach 10- 15 osób, wewnatrz pracuja - mam to w gdzieś,
Anonymous napisał:tak jest ochrona prawna i emerytury a pieniążki to potemByły zoll napisał:Moim zdaniem media za bardzo artykuują sprawę roszczeń płacowych,dlatego w odbiorze społecznym protest jest bardzo źle postrzegany.Dlaczego wprost nie mówi się o prawdziwym podłożu protestu(myślę o braku ochrony prawnej-jestem tego ofiarą)?
Anonymous napisał:IC Katowice jest wewnątrz i cała stoi.Anonymous napisał:Wiecie co straciłe 3 dni urlopu, cofneli mi awans- słyszę, że obsady na granicach 10- 15 osób, wewnatrz pracuja - mam to w gdzieś,
Anonymous napisał:Wiecie co straciłe 3 dni urlopu, cofneli mi awans- słyszę, że obsady na granicach 10- 15 osób, wewnatrz pracuja - mam to w gdzieś,
Anonymous napisał:i to mi sie podoba solidarnie
Anonymous napisał:w tym momencie to już jest taki chaos, że nikt nad tym nie panuje Rząd to wykorzysta i nas ukarze
Improwiacja nie podparta planem staje się chaosem
przykro ale nie ma co się dalej wygłupiać
Wracając pozwolisz polskojęzycznemu rządowi rozegrać sytuaję na swoich warunkach . Dzisiaj wieczorem okaże się , kto wygrał , a Tusk obudzi się z ręką w nocniku rozmawiając z Solidarnościa ( przykleiło się g...o do statku i mówi płyniemy) Bądźcie dużej wiary , nie LĘKAJCIE SIĘAnonymous napisał:Jeżeli pójdzierz do pracy to rzeczywiście stracisz to o czym napisałeś, masz jeszcze szansę na wygranie w tej sytuacji - nie zmarnuj jej.Anonymous napisał:Wiecie co straciłe 3 dni urlopu, cofneli mi awans- słyszę, że obsady na granicach 10- 15 osób, wewnatrz pracuja - mam to w gdzieś,