NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
Wiecie co straciłe 3 dni urlopu, cofneli mi awans- słyszę, że obsady na granicach 10- 15 osób, wewnatrz pracuja - mam to w gdzieś,
IC Katowice jest wewnątrz i cała stoi.

Anonymous napisał:
Wiecie co straciłe 3 dni urlopu, cofneli mi awans- słyszę, że obsady na granicach 10- 15 osób, wewnatrz pracuja - mam to w gdzieś,
Jeżeli pójdzierz do pracy to rzeczywiście stracisz to o czym napisałeś, masz jeszcze szansę na wygranie w tej sytuacji - nie zmarnuj jej.

Anonymous napisał:
Były zoll napisał:
Moim zdaniem media za bardzo artykuują sprawę roszczeń płacowych,dlatego w odbiorze społecznym protest jest bardzo źle postrzegany.Dlaczego wprost nie mówi się o prawdziwym podłożu protestu(myślę o braku ochrony prawnej-jestem tego ofiarą)?
tak jest ochrona prawna i emerytury a pieniążki to potem

• Tak, całkowicie zgadzam się z wami. Emerytury i ochrona prawna, ale pieniądze też. Jest nas tylko ok. 14 tys. funkcjonariuszy celnych, więc dla budżetu nie jest to takie do niedopokonania. Nawet rozłożone na raty, ale z gwarancją na piśmie.

Clorz

Nie panikujcie, co rusz jakiś "oszołom" będzie próbował jątrzyć.
Spokój tylko może nas uratować i UŻ oczywiście.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
IC Katowice jest wewnątrz i cała stoi.

Nie martw się chłopie. Awans to pewno na papierze, bez kasy. Najważnejsze jest wygrać "srawę". Jesteśmy już na prawdę bliko zwycięskiego końca. Trzymaj się i nie "pereżywaj". Na pohybel łamistrajkom!

Clorz z Bobrów znad granicy z BY

Anonymous napisał:

"Wewnętrzny" Wrocław stoi / chociaż parę osób stawiło się do pracy ale oni nie mają kołków/

Mnie to najbardziej ubawia, że tu na tym forum może się wypowiadać kto chce i ile razy chce i tak np. Ci co dziś są w pracy mogą pisać - PROTEST TRWA!!!!! Cała ta nasza akcja przez internet to błazenada! Trzeba było to ustalić ze związkami!

Dzisiaj rano była narada na najwyższym szczeblu w izbie w Przemyślu. Dyrekcja zażyczyła sobie imiennych list osób obecnych. Myślę, że m.in. właśnie tym argumentem przekonałem kolegów, aby spierd... do domu, czyli UŻ. Zatem pozdrowienia z domu - w pełnej solidarności z granicą - celny z izby.

w tym momencie to już jest taki chaos, że nikt nad tym nie panuje Rząd to wykorzysta i nas ukarze
Improwiacja nie podparta planem staje się chaosem
przykro ale nie ma co się dalej wygłupiać

Anonymous napisał:
w tym momencie to już jest taki chaos, że nikt nad tym nie panuje Rząd to wykorzysta i nas ukarze
Improwiacja nie podparta planem staje się chaosem
przykro ale nie ma co się dalej wygłupiać

czy Ty ku.wa normalny jesteś? przecież wziąłeś przysługujący Ci urlop na żądanie albo przebywasz na L4 bo jesteś chory.

Jeżeli oglądacie tvn24 to nech mi ktoś ku.wa powie o co chodzi, bo wygląda na to że zaczynamy poprostu dawać du.py :( :oops:

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Jeżeli pójdzierz do pracy to rzeczywiście stracisz to o czym napisałeś, masz jeszcze szansę na wygranie w tej sytuacji - nie zmarnuj jej.
Wracając pozwolisz polskojęzycznemu rządowi rozegrać sytuaję na swoich warunkach . Dzisiaj wieczorem okaże się , kto wygrał , a Tusk obudzi się z ręką w nocniku rozmawiając z Solidarnościa ( przykleiło się g...o do statku i mówi płyniemy) Bądźcie dużej wiary , nie LĘKAJCIE SIĘ :P

Na TVNie podaja ze Siwy & PB dalej stoja pod MF i ze laskawie MF moze przyjac ich petycje ....... i ze powinni wiedziec ze Tusk jest na wschodzie ..... qrva taktyka unikow rzadu jest zenujaca .....

U nas w Białej też dyrekcja chciała imienne listy kto jest i co z tego ich zbujeckie prawo.
Lutyk teraz w TVN 24 rżnie głupa że szkoda gadać

no cudnie,właśnie smutny pan z MF podaje na wizji że dziś nie jest przewidziane żąńę spotkanie z celinkami w ministerstwie :!: :!: :!: :!:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry