NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Koroszczyn

Koroszczyn "wypracował" porządna kolejkę z 25 km i placem na 100 aut. I dodam że po obu stronach granicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapewne w poniedziałek kolejka minie byłe miasto wojewudzkie tj Białą Podlaskę.

Musimy walczyć o swoje - a jak kompromis zostanie osiągnięty to zakasamyrękawy i do boju - bo i tych ludzi z kolejek szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

celnik3 napisał:
KUŹNICA JUŻ OD POPRZEDNIEJ NOCY STOI

KOLEJKA ZE 100 TIRÓW ZWIĘKSZYŁA SIĘ DO OK 400. CZAS OCZEKIWANIA NA WYJAZD OK 30 GODZIN. NA NOC PRZYSZŁO Z 35 OSÓB 9 ZE WZMOCNIENIAMI Z ELITARNYCH GRUP MOBILNYCH, ORAZ KIEROWNIK OCD Z ZASTĘPCAMI DO POMOCY.

OCD KOLEJ KUŹNICA 2 OSOBY KIEROWNIK I MŁODY

BOBROWNIKI CZAS OCZEKIWANIA 25 GODZIN - PRAWIE WSZYSCY W PRACY/ ALE ZAWSTYDZIMY ICH I MOŻE ZROZUMIEJA I RUSZA Z NAMI

OC BIAŁYSTOK RUSZA OD PONIEDZIAŁKU
NIE WIEM CO SUWAŁKI, POŁOWCE, CZEREMCHA I SIEMIANÓWKA
ALE TO WIOSKA
PROSZĘ PISZCIE POSTY ŻEBY BOBROWNIKI RUSZYŁY.

CIEKAWE CO ZROBI ROMEK BIAŁOBŁOCKI NASZ PRZEWODNICZĄCY ZZ ZE SWOIMI LUDZIMI Z IZBY CELNE. BĘDZIE GADAŁ W TELEWIZJI I PRACOWAŁ

nieprawda

Koroszczyn stoi - bo co to jest 2 coli ze stemplem na przywóz i wywóz po 1 .Jutro kolejka do Białej.

kolejny postulat: niech na dyrektorow/naczelnikow/kierownikow przestana wybierac takich debili jak ten co nawolywal do powrotu do pracy

Anonymous napisał:
kolejny postulat: niech na dyrektorow/naczelnikow/kierownikow przestana wybierac takich debili jak ten co nawolywal do powrotu do pracy

no cóż chyba nasz Ptok pomyslał żę to toki i dlatego tak wołał

celnik3 napisał:
KUŹNICA JUŻ OD POPRZEDNIEJ NOCY STOI

KOLEJKA ZE 100 TIRÓW ZWIĘKSZYŁA SIĘ DO OK 400. CZAS OCZEKIWANIA NA WYJAZD OK 30 GODZIN. NA NOC PRZYSZŁO Z 35 OSÓB 9 ZE WZMOCNIENIAMI Z ELITARNYCH GRUP MOBILNYCH, ORAZ KIEROWNIK OCD Z ZASTĘPCAMI DO POMOCY.

OCD KOLEJ KUŹNICA 2 OSOBY KIEROWNIK I MŁODY

BOBROWNIKI CZAS OCZEKIWANIA 25 GODZIN - PRAWIE WSZYSCY W PRACY/ ALE ZAWSTYDZIMY ICH I MOŻE ZROZUMIEJA I RUSZA Z NAMI

OC BIAŁYSTOK RUSZA OD PONIEDZIAŁKU
NIE WIEM CO SUWAŁKI, POŁOWCE, CZEREMCHA I SIEMIANÓWKA
ALE TO WIOSKA
PROSZĘ PISZCIE POSTY ŻEBY BOBROWNIKI RUSZYŁY.

CIEKAWE CO ZROBI ROMEK BIAŁOBŁOCKI NASZ PRZEWODNICZĄCY ZZ ZE SWOIMI LUDZIMI Z IZBY CELNE. BĘDZIE GADAŁ W TELEWIZJI I PRACOWAŁ
Ja jestem z niby elitarnych grup mobilnych i wcale nie jestem łamistrajkiem siedzę w domu i jestem z wami- nawet wśród celników są łamistrajki-patrz Bobry! Koledzy jak nie teraz to nigdy.

cześć na poprzedniej nocy w koroszczynie było 6 celników (wszystkich razem) - minimalna obsada to 2 wagi (przywóz, wywóz) , 2 na śluzach (przywóz, wywóz), 2 rampy (obie strony), 1 rentgen, no i chociaż po jednej na kierunku :) musiał podział ról ładnie wyglądać ( ja na L4 :) )
podrawiam

tak jest, tak trzymać, poniedziałek pokaże o naszej sile, tym co się wyłamują trzeba wytłumaczyć,że są sami i sami pozostaną, cała Polska cła stoi, nie wierzcie mediom, nie są nam przychylni, trwajmy bo drugiej szansy nie bedzie!Wielki szacunek tym wszystkim funkcjonariuszom co są nieugięci i nie dają się zmanipulować i zastraszyć, w jedności naszej siła!

O 7.30 W TVP INFO POWIEDZIELI ŻE WSZYSCY NACZELNICY Z GRANICY JADĄ DZISIAJ NA NARADE DO WARSZAWY

pisałęm tu kiedyś...odpolitycznić cło!!!!!!!!!! wtedy dopiero będziemy mieli reprezentantów na stołkach kierowniczych funkcjonariuszy wolnych od nacidsków odgórnych, to my na dole realizujemy politykę rządu najlepiej a pracujemy jak niewolnicy i nikt się nad nami nie pochyla, nie pomaga gdy padamy ze zmęczenia, media jedynie kreują obraz celnika skorumpowanego, nie mamy co na nich liczyć, wzięliśmy sprawę w swoje ręce i już jej nie puścimy!!!!!!!!!!!

Tępota wszechobecna-Dominik odprawia w wewnętrznych OC a na granicy przeprowadza TIR-y za pomocą SG a Pan Dyrektor w czapce od śubokręta-buahahaha-WSTYD I HAŃBA!!!!

tak właśnie jest gdy do spraw celnych zabiera się człowiek nie mający zielonego pojęcia o tym zawodzie, tak to jest jak zabiera się za sprawy fachowe laik, ignorant ale widać na takich stołkach musi być człowiek partyjny, posłuszny i .....zielony

TVN 24- Medyka i Korczowa stoi, f-e nie przyszli do pracy, Dyrektor prosi o powrót paskudnych celników, co go nie chcą słuchać. Powodzenia

2007.01.27 8.48
W Kuźnicy czterech kuźnickich z pieczątkami:
- przywóz: kierowniczka
oraz alokerska Baaatka z podwójnym nazwiskiem
- wywóz: szybki TADZIO K
oraz ktoś tam jeszcze
oraz wzmocnienie złożone ze starych pracowników z UC SUWAŁKi i IZBY BIAŁOSTOCKIEJ.
BARDZIEJ TO JEST PILNOWANIE PRZEJŚCIA NIŻ NORMALNA PRACA
Kolejka do Zadworzan/ Popławiec ok 450 Tirów
PS. Napiszcie co się dzieje w BOBRACH?????

Za chwilkę na TVN 24 będzie poseł PO będą gadać jakie mają pomysły na rozwiązanie problemów SC!

Jako zwykły "robol"celny prosze o wyjasnienie, czy te 500 zł to jest liczone razem z inflacyjnym i obniżeniem składki, czy jest to 500 zł "extra", oprócz tych dwóch składników ???
Wszyscy "robole" celni nie wiedzą co się dzieje, o co walczymy i czy walczymy, Państwo związkowcy "walczycie"między soba i nikt nie wyjasnia nam niczego, ani Wy , ani Rząd, proszę o jasną i konkretną odpowiedź, inaczej szkoda naszego dotychczasowego wysiłku, jeżeli te 500 zł jest extra, to uważam , że na chwilę obecną mozna to przyjąć, a od was związkowców zależy załatwienie pozostałych spraw tak, aby nie budziły niczyjej wątpliwości

Status
Zamknięty.
Back
Do góry