G
Guest
Gość
ZAPROSILI NA 10 NCZELNIKÓW DO MF
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:ZAPROSILI NA 10 NCZELNIKÓW DO MF
JEST GORZEJ NIŻ MYSLAŁAM...MOZNA POMYLIC SG ZE SC ALE GÓRNIKA Z CELNIKIEM? DOBREAnonymous napisał:Rano Radio Maryja podało że do pracy w OC Hrebennem przyszło 6 GÓRNIKÓW!!!. Może ktoś wie co robili :?:
Anonymous napisał:Rano Radio Maryja podało że do pracy w OC Hrebennem przyszło 6 GÓRNIKÓW!!!. Może ktoś wie co robili :?:
BRAWO MRÓWKAGość334 napisał:Ja drobna przemytniczka też odczułam po kieszeni, ale jestem duchem z Wami... TAK TRZYMAJCIE DALEJ I WYTRWAJCIE DO KOŃCA
Marek napisał:No niestety. Dostęp na forum jest wolny. Każdy tu się może podać za celnika i w taki czy inny sposób nawoływać do powrotu do pracy.
Uwierzcie!!!! Czas moi mili naprawdę działa na naszą korzyść. Wytrwajmy!!! Uwierzmy w siebie że jesteśmy razem naprawdę potęgą. Odpowiadamy za naprawdę duże państwowe pieniądze. Rząd o tym wie. Przejrzyjcie na oczy!!!! Przestańcie mieć wyrzuty sumienia w stosunku do kierowców. Przecież nie przykuliśmy się do ich TIRów łańcuchami. To rząd niech się wstydzi!!!! Gdyby tu chodziło o kolejki i zdrowie kierowców to już dawno Straż Graniczna podniosła by szlabany i pozwoliła im wrócić do domów. TU CHODZI O KASĘ!!!! Nie pozwolą im wrócić za "darmochę". Za dużo kasy by stracili. I to za tą kasę i przez milczenie rządu cierpią kierowcy. Tan rząd wie też jednak jak byliśmy do tej pory łatwi do złamania i liczą, że do poniedziałku się złamiemy. POKAŻMY ŻE NIE!!!!!!!!![/quot
Fakt. Zdrowie i życie człowieka są najwyższą wartością. Co do tego nie ma wątpliwości chyba nikt oprócz władzy. Panowie dziennikarze zapytajcie nie celników bo ich nie ma na granicach tylko Straż graniczną lub przedstawicieli władzy dlaczego nie otworzą granicy aby ulżyć kierowcom? Dlaczego??? Zapytajcie celników czy mają coś przeciwko podniesieniom szlabanów i wpuszczeniu zmęczonych kierowców z pominięciem odpraw celnych. Poinformujcie opinię publiczną czyimi zakładnikami oni są bo napewno nie protestujących, tylko KASY PAŃSTWOWEJ.
Bo tylko oni sa na przejsciu.Anonymous napisał:Telewizja (denna jak zawsze) relacjonuje protest , a pokazuje funkcjonariuszy Straży Granicznej
Anonymous napisał:ZAPOWIADAJA W MEDYCE I KORCZOWEJ ŻE NIE WRÓCĄ MÓWIĄ W TVP INFO...NEGOCJACJE DYREKTORA Z KIEROWCAMI NIC NIE DAŁY ...BLOKADY NA DROGACH...ROZSTAWIAJA NAMIOTYAnonymous napisał:SZTAB KRYZYSOWY NA UKRAINIE I CELNICY ZAPOWIADAJĘ ZE NIE ZAMIERZAJA WRACAĆ DO PRACY TO TVP INFO