NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
flythedriver napisał:
WIDZIELIśCIE 3800 BRUTTO PENSJA CELNIKA śMIECH NA SALI CHCIAłBYM KIEDYKOLWIEK ZOBACZYć TAKą KASE
dokladnie, az noz sie otwiera. to MF takie rzeczy podaje, aby zbuntowac przeciwko nam spoleczenstwo

sle maila do tvn24 aby tego nie pokazywali albo mowili prawde, zrednia na pasach to 2000zl brutto
portal@tvn24.pl
slijcie tez
Dzien dobry
Jestem protestujacym celnikiem i stanowczo sie sprzeciwiam klamliwym informacjom pokazywanym przez syacje TVN24 jakimi jest podawanie sredniej placy w SC jako 3800brutto (to chyba srednia w MF). Na pasach na granicy srednia to 2000zl brutto, a celnik w sluzbie przygotowawczej ma 1830zl i przez trzy lata nie ma zadnych podwyzek.
widz celnik

moze z maili dowiedza sie prawdy

k....a mać, ktos na forum napisał cyt."Wysłany: Pią Sty 25, 2008 2:12 pm Temat postu:
Opis:

--------------------------------------------------------------------------------

INFORMACJA Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!!!!!

DELEGACJA CELNIKÓW KTÓRA MIAŁA DZIŚ PROWADZIĆ ROZMOWY W MF NIE ZOSTAŁA WPUSZCZONA DO BUDYNKU MINISTERSTWA!! ROZMOWY NIE ODBYŁY SIĘ!!!!! NIKT W MF NIE ODBIERA TELEFONÓW!!!! "
czy ktos to potwierdza?????????????

Typowe zachowanie władzy, wpływają tym na opinię publiczną.

Ja bez skrupułów zgadzam się na opublikowanie moich (prawdziwych tych co na wydruku z płac) zarobków publicznie. Myślę że większość z nas nie ma nic przeciwko. Należy obalić ten mit wysokich zaróbków w cle!

Ej, Ej Państwo Szanowni!!!
TVN nie kłamie!!!!

ja mam 1600, naczelnik ma 6000 - dodać i podzielić na 2 i jak w mordę średnia 3800. Matematyka nie kłamie QQQQRWA MAĆ

W poniedziałek też nie odpuścimy , może chociaż brakoroby z mf-u nie dostaną premii !

Jeżeli góra zarabia 6000-7000 nie wiem ile jeszcze dochodzi po przyznaniu nagród, a Ty 2000zł brutto to jaka jest średnia?:)

Na TVP 3 INFO mówią coraz więcej, relacje z Obwodu Kaliningradzkiego itp. Co znaczy jedność !!!

dorohusk napisał:
k....a mać, ktos na forum napisał cyt. INFORMACJA Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!!!!!
DELEGACJA CELNIKÓW KTÓRA MIAŁA DZIŚ PROWADZIĆ ROZMOWY W MF NIE ZOSTAŁA WPUSZCZONA DO BUDYNKU MINISTERSTWA!! ROZMOWY NIE ODBYŁY SIĘ!!!!! NIKT W MF NIE ODBIERA TELEFONÓW!!!! "

ty dorohusk czy od was ktos pojechal do w-wy, bo jezeli tak to maja najwiekszy mandat do rozmów

Do stołu nie dopuścili Porozumień Białostockich. Musimy zadać sobie pytanie kto może nas reprezentować? Co chcemy osiągnąć wiemy wszyscy. Czy wystarczy nam, że jest w W-wie P.Siwy?

rozmowy

mam nadzieję że uczestnicy spotkania wiedzą kim był w przeszłości M.Boni, śmierdząca sprawa

Anonymous napisał:
Do stołu nie dopuścili Porozumień Białostockich. Musimy zadać sobie pytanie kto może nas reprezentować? Co chcemy osiągnąć wiemy wszyscy. Czy wystarczy nam, że jest w W-wie P.Siwy?
I bardzo dobrze że nie dopuscili ! Kogo oni reprezentują poza sobą?! Co mówili wczesniej ? Że nie mają z tym nic wspólnego... i taka jest prawda!!! Nie zmarnujmy tego!!!

customek napisał:
dorohusk napisał:
k....a mać, ktos na forum napisał cyt. INFORMACJA Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!!!!!

ty dorohusk czy od was ktos pojechal do w-wy, bo jezeli tak to maja najwiekszy mandat do rozmów

Jestem na L-4 i nic nie na ten temat. wiem, że wytypowaliśmy tylko osobę , która ma ewentualnie być naszym łącznikiem między MF a ZZ.

Ja jako naczelnik wydziału w IC mam 3750 brutto (to jest całość, wszystkie składniki), a teoretycznie więcej powienien mieć tylko dyrektor i jego z-ca. Średnia jest prawdziwa tylko że nabijają ją wybrańcy, ja mam tyle i ile mam, i dlatego za miesiąc ze służbą się żegnam, bo co mam zrobić jak 10% podległych mi funkcjonariuszy zarabia więcej. Przez trzy lata pisałem wnioski do dyrektora o awanse i prawie gówno z tego wyszło, dwie osoby po 50 PLN (w tym jedna z nich to ja).

Teraz to juz pierd.... i do konca sluzby jestem na L4.

TVN24: CELNICY NA ŚLASKU WZIELI URLOP NA RZADANIE TYLKO W PIĄTEK. W PONIEDZIAŁEK WSZYSTKO UDA SIĘ NADROBIĆ, KIEDY WRÓCĄ DO PRACY

Status
Zamknięty.
Back
Do góry