NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
anitu_anitam napisał:
Złożenie wymówień to chyba nie najlepszy pomysł

twój login mówi sam za siebie - jestem za a nawet przeciw - o wymówieniach trzeba było pomyśleć wcześniej, a dzisiaj mamy 31.01 ostatni dzień miesiąca, gdyby dzisiaj zostały złożone to od jutra nabrałyby mocy, a tak jesteśmy miesiąc do tyłu, a przez miesiąc wiele może się zmienić na naszą niekorzyść, tym bardziej ze mobilni działają, widać to nawet na forum, żadnych wieści ze wschodu - z IC Przemyśl,tak pracują z mobilnymi że na nic nie mają czasu, od nich się zaczęło i na nich się skończy , smutna ale sama prawda, jak to mówi Kaczyński "oczywista oczywistość".

Życie to ciągła walka!!!
PRZEGRALIŚMY bitwę ............ a może to pierwsz krok do wygrania wo...... .

Anonymous napisał:
Celnicy, pochylmy czoła prze górnikami z Budryka, oni mją jaja a my to, -szkoda gadać.

szkoda że takie wykształcone ale bez rozumu, jak ktoś z was napisał - brak nawet tego prostego zwoja mózgowego

Anonymous napisał:
Celnicy, pochylmy czoła prze górnikami z Budryka, oni mją jaja a my to, -szkoda gadać.

szkoda że takie wykształcone ale bez rozumu, jak ktoś z was napisał - brak nawet tego prostego zwoja mózgowego

Do wszystkich co negują Celników.
Jak myślicie kto chroni interesy przedsiebiorców przed nieuczciwą konkurencją?
Kto zwalcza przemyt i handel nielegalnymi wyrobami akcyzowymi (alkohol, paliwa itp)?? Kto dba o to aby nie było podróbek produktów firm, w których pracujecie??? Dzięki KOMU uczciwi przedsiebiorcy mają zarobek I NIE MUSZĄ SIĘ OBAWIAĆ, ŻE ZALEJE ICH TANDETA Z CHIN??
Kto stoi na straży własności intelektualnej??
Kto naraża swoje zdrowie i niejednokrotnie życie abyście zarabiali na swoje??
Jak myślicie kto??
Ps Wydaje mi sie, że nie macie pojęcia!!!!!
I zastanawiam się czy warto to dla was robić??

Jak czytam tych wykształconych, to mnie się odechciewa. Idę spać, nigdy nie wiadomo czy nie dostanę telefonu z propozycją nie do odrzucenia aby wspomóc wsuchód

Anonymous napisał:
anitu_anitam napisał:
Złożenie wymówień to chyba nie najlepszy pomysł

twój login mówi sam za siebie - jestem za a nawet przeciw - o wymówieniach trzeba było pomyśleć wcześniej, a dzisiaj mamy 31.01 ostatni dzień miesiąca, gdyby dzisiaj zostały złożone to od jutra nabrałyby mocy, a tak jesteśmy miesiąc do tyłu, a przez miesiąc wiele może się zmienić na naszą niekorzyść, tym bardziej ze mobilni działają, widać to nawet na forum, żadnych wieści ze wschodu - z IC Przemyśl,tak pracują z mobilnymi że na nic nie mają czasu, od nich się zaczęło i na nich się skończy , smutna ale sama prawda, jak to mówi Kaczyński "oczywista oczywistość".

dobrze napisane, zrobiliśmy się przez naszą pazerność sami w konia

Swojego nicka mam już od kilku ładnych lat i akurat nie interesowało mnie czy jestem za czy nawet przeciw. Ale do rzeczy, jaką masz pewność że przyjeliby cię ponownie do służby?

Anonymous napisał:
[quote="Anonymous"

Ty/Wy jednak jestes/cie jak te gnidy. Twoje/Wasze uwagi mieszajace tak jak na wszystkich innych forach. :arrow: gdzie was pełno. Macie moje IP a i tak mam Was w dupie.

Nie wiem jak Was, ale mnie zirytowało pajacowanie p.premiera przed kamerami który pokazywał, że wręcz kocha celników. Bardzo niewiele zaoferował, a przedstawił, że cały problem służby celnej rozwiązany.

JESTEM ZYWOTNIE ZAINTERESOWANY POWODZENIEM W DZIALASNOSCI ZZ W SC , CHOCIAZ ZA 2 LATA BEDE EMERYTEM. PATRZYLEM SLUCHALEM, BA POPIERALEM AKCJE I JEST MI SMUTNO. SMUTNO DLATEGO ZE Z BRAKU JEDNOSCI DZIALANIA I POCZUCIA SOLIDARNOSCI ZAWODOWEJ W SUMIE PRZEGRALISMY. TAK WLASNIE JEST. DANO NAM TO CO I TAK BYSMY DOSTALI. PREMIER OGLOSIL SUKCES ( SKAD TO ZNAMY) NA PYTANIE O DALSZE ROZMOWY Z ZZ UCHYLIL SIE OD ODPOWIEDZI. DUMNIE OGLOSIL SWOJ SUKCES ZE CELNICY ZAAKCEPTOWALI JEGO PROPOZYCJE CHOC PROPOZYCJE NIE BYLY ANI NOWE ANI REWELACYJNE. PO PROSTU KPINA.

ALE DOSC PESYMIZMU. TO MA BYC LEKACJA, WNIOSKI KAZDY SAM MUSI WYCIAGAC, ALE JEDEN JEST ZDECYDOWANIE NAJWAZNIEJSCY. MUSIMY BYC SILNI JEDNOSCIA ZWIAZKOWA. NO I TRZEBA BYC LEPIEJ PZRYGOTOWANYM DO ROZMOW I NEGOCJACJI.
ps
KONFERENCJA PANI FOLTY (Z MF ) BYLA ZUPELNIE NZIECZYTELNA DLA PRZECIETNEGO WIDZA. ODCZYTANIE NIEZROZUMIALYCH TRESCI Z KTORYCH NIE WYNIKALO CZEGO TAK NAPRAWDE CHCEMY I GDZIE SA ROZBIEZNOSCI NIE POWIEKSZYLO GRONA NASZYCH SYMPATYKOW , BO KTO I KIEDY LUBIAL CELNIKA

FORUM UMIERA ...A MOZNA BYŁO WYGRAĆ GDYBY BYŁA SOLIDARNOŚĆ I PRĘŻNY PZRYWÓDCA....SPAPRALISCIE WSZYSTKO ...ALE POMYSLCIE O ILE JESTEŚCIE BOGATSI W DOSWIADCZENIE ....WYCIAGNAĆ WNIOSKI I WALCZYĆ ...NIE MOZNA SIĘ PODDAC WALKOWEREM

Anonymous napisał:
FORUM UMIERA ...A MOZNA BYŁO WYGRAĆ GDYBY BYŁA SOLIDARNOŚĆ I PRĘŻNY PZRYWÓDCA....SPAPRALISCIE WSZYSTKO ...ALE POMYSLCIE O ILE JESTEŚCIE BOGATSI W DOSWIADCZENIE ....WYCIAGNAĆ WNIOSKI I WALCZYĆ ...NIE MOZNA SIĘ PODDAC WALKOWEREM

Nie forum umiera, tylko wszyscy chyba wrócili do pracy...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry