NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
Artur napisał:
Rozmawiałem z kolegą z Niemiec. Tam już podobno zbierają grupę celników na naszą wschodnią.

JASNE CHęTNIE PRZYJADą :D
-----------------------------------------------------
a ja słyszałem już jadą w ilości 1000 zoli i z całymi Rodzinami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :D :D :D :D :D :D :D

Anonymous napisał:
GM w Poznaniu pakuje się na wschód. Od godziny 12 zablokowana jest strona celnicy. pl informatycy mówią, że to nie oni. Pewnie w MF odcięli

Pamiętajcie, przepuszczony bez 100% rewizji TIR to niewykryty przemyt :-)
A badajcie baaardzo dokładnie.

Re: KOLEJNA ŁAPANKA NA WSCHÓD

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
wzp -warszawa napisał:
UWAGA ZNOWU ZACZĘŁA SIĘ ŁAPANKA I ZSYŁKA NA WSCHÓD. POMOCY!!!!! TERAZ JUŻ SPRAWY WZIĄŁ W SWOJE RĘCE SAM I-ZASTĘPCA DYREKTORA IC WARSZAWA. (JESZCZE CHWILA TO ZABRAKNIE SAMOCHODÓW W WARSZAWIE ŻEBY WYWOZIĆ SKAZAŃCÓW) :shock:

słyszłem że zwalczanie wywożą od wczoraj na pomoc na granicę- pytanie po co -przecież ci ludzie i tak nie mają uprawnień do odprawy sam. ciężarowych;
chyba tylko po to aby - w telewizji ładnie wyglądało że ktoś jest i pracuje -CZYSTY PRL
Koledzy z Warszawy dajcie sobie spokój z granicą. Pociąg który robicie to nie jest Wasza mocna strona. I jeszcze jedno - właściciel hotelu w którym mieszkacie prosił o posprzątanie.

Dajcie spokój! Z rozkoszą pewnie tu nie jadą!

nie jedz po nich bo nie jadą dlatego że chcą!!!!

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Artur napisał:
Rozmawiałem z kolegą z Niemiec. Tam już podobno zbierają grupę celników na naszą wschodnią.

a ja słyszałem już jadą w ilości 1000 zoli i z całymi Rodzinami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :D :D :D :D :D :D :D

ROBIA SOBIE DARMOWE WAKACJE? CZY TEZ TO NA KOSZT RP? :P

Anonymous napisał:
Artur napisał:
Podobno Donek chcę ściagnąć celników grenlandzkich, ale o tym pssst to tajna broń rządu na celasów. :lol:
Dlaczego zdradziłeś tajemnicę top secret-prorok już Ciebie szuka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

o co chodzi czyzby nas wydymali a teraz łapanki???nic o SC

Budżet na rok 2008
Prezydent podpisał ustawę budżetową
18:50 30.01.2008
środa

Na ten temat
ť Prezydent podpisał ustawę budżetową
ť Budżet w zamrażarce
ť Sejm przeciw podwyżkom na biura posłów i senatorów
więcej w raporcie ť

Prezydent Lech Kaczyński podpisał ustawę budżetową.

Budżet na 2008 rok zakłada między innymi zmniejszenie wydatków na CBA oraz rezygnację z podwyżek na biura poselskie.

REKLAMA Czytaj dalej

Blisko półtora miliarda złotych otrzyma natomiast PKP Przewozy regionalne na oddłużenie spółki. Wojsko dostanie z budżetu dodatkowo ponad 91 mln zł, by utworzyć około 2 tysięcy etatów dla żołnierzy zawodowych. Środki te zostaną przesunięte z innych wydatków na wojsko. Około 110 mln zł otrzyma wymiar sprawiedliwości, w tym blisko 70 mln zł na więziennictwo oraz 25 mln zł na prokuraturę.

Państwowa Inspekcja Pracy otrzyma 6 mln zł, co ma złagodzić skalę wcześniejszych cięć.

Ustawa zakłada, że dochody mają wynieść 281,8 mld zł, a wydatki - 308,9 mld zł, przy deficycie 27,09 mld zł. Budżet oparto na założeniach, że realny wzrost PKB wyniesie 5,5 proc., a średnioroczna inflacja - 2,3 procent.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Artur napisał:

O rany, znaczy się dzieci, babcie, prababcie, dziadkowie, pradziakowie, teście, teściowe etc. :shock:

Łapanka

Dzis lapia mobilnych a jutro moga lapac tych z odpraw, az strach wracac do pracy bo grozi to zsylka na wschod. A znajac przyklad z lat ubieglych to sa tacy co pojechali na kilka miesiecy i zostali na kilka lat...

A gdzie kierownicy , naczelnicy, dyrektorzy??? Czy oni nie sa celnikami?? Czy im nie zależy naemeryturach? Bo kasy to maja pod dostatkiem!!!!

dziubdzius napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Artur napisał:

O rany, znaczy się dzieci, babcie, prababcie, dziadkowie, pradziakowie, teście, teściowe etc. :shock:

To teraz będa zasiedlać tereny wschodnie? Pieknie!

Anonymous napisał:
dziubdzius napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Artur napisał:

To teraz będa zasiedlać tereny wschodnie? Pieknie!

MAM NADZIEJE ZE PRZYWITACIE ICH CZTM CHATA BOGATA!!!!!!!!!

dziubdzius napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Artur napisał:
Tak , i znowu po 50 latach znajdzie się jakaś Angela JakaśTam i będzie miała jakieś roszczenia dla przesiedlonych z zachodu na wschód :D

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
wzp -warszawa napisał:
UWAGA ZNOWU ZACZĘŁA SIĘ ŁAPANKA I ZSYŁKA NA WSCHÓD. POMOCY!!!!! TERAZ JUŻ SPRAWY WZIĄŁ W SWOJE RĘCE SAM I-ZASTĘPCA DYREKTORA IC WARSZAWA. (JESZCZE CHWILA TO ZABRAKNIE SAMOCHODÓW W WARSZAWIE ŻEBY WYWOZIĆ SKAZAŃCÓW) :shock:

słyszłem że zwalczanie wywożą od wczoraj na pomoc na granicę- pytanie po co -przecież ci ludzie i tak nie mają uprawnień do odprawy sam. ciężarowych;
chyba tylko po to aby - w telewizji ładnie wyglądało że ktoś jest i pracuje -CZYSTY PRL
Koledzy z Warszawy dajcie sobie spokój z granicą. Pociąg który robicie to nie jest Wasza mocna strona. I jeszcze jedno - właściciel hotelu w którym mieszkacie prosił o posprzątanie.

Dajcie spokój! Z rozkoszą pewnie tu nie jadą!
A Poznań i Szczecin gdzie kwaterują ? W Korczowej jednego z naszych kolegów kierowcy zatrzymali jako zakładnika szybszych odpraw.

Zaraz mnie trafi jak jeszcze raz zobaczę na pasku że celnicy chcą tylko kasy! Przecież nie o kasę się tu tylko rozchodzi!!

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
wzp -warszawa napisał:

Jak mi męża ruszą to wyjdę z pikietą na ulicę!

Pan Boni pomachał dzisiaj karką przed kamerami i rzucił parę razy słowo "obietnice". Zachęcam do poczytania tego, co na tej kartce było napisane. Od piątku nic, ze strony rządu, się nie zmieniło, a słowo "obietnice" nie pjawiło się na tej kartce ani razu. Nie dziwię się,że związkowcy biorący udział w tych rozmowach stwierdzili,że Panowie z rządu przyszli nieprzygotowani. Uważam,że ekipa rządząca chce nas wziąć na przeczekanie.Jeszcze jeden dzień zwłoki w negocjacjach...zerwanie negocjacji ze zwaleniem winy na celników...niech społeczeńswto zobaczy jakimi skurczybykami i zdziercami są celnicy...może ktoś się pojawi na granicy i pociągnie za sobą następnego celnika...może zmiękną i stwierdzą,że to dzisiejsze zerwanie rozmów to koniec...Jeśli teraz protest nasz osłabnie to jesteśmy załatwieni na cacy....i na zawsze...

Czy celnicy żądają zbyt wiele?
Tak Nie
Czy rząd zrobił co mógł żeby rozwiązać konflikt?
Tak Nie
Takie bzdurne sondaże wyświetla "Superstacja". Co za bzdety!

do klakson.Ale niestety ludzie już wracają do pracy.Niektórym UŻ się skończył a na L4 nie mają możliwości.Więc i tak będą wracali.A gdybyśmy to porozumienie podpisali byłaby szansa na podobną akcję za kilka miesięcy.A tak skończą się nam możliwości i nic i tak nie załatwimy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry