G
Guest
Gość
za każdy dzień przestoju ukraincy chcą 25mln zł. Ile te rozmowy mogą trwać. Kto za to zabuli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TVN 24 można słuchać na żywo TU. Po wybraniu opcji "TVN24 audio - Słucham w polsce" trzeba pobrać licencję i można słuchać co tam mówią, oglądać za darmo niestety się nie da.Anonymous napisał:ja też nie mam dostępu ...algida napisał:co na tym tvn 24 ?
Anonymous napisał:ale mają ubaw z polskiego rządu w mediach zachodnich
Ekonomiści wyliczyli ze 2 dni strajku celników kosztują więcej niz koszt wprowadzenia wcześniejszych emerytur dla tej grupy zawodowej i wyplacenie 255 zł na etat (500- 245 ujęte w budżecie)
co zrobić wstyd mi za polski rząd
życzę wam powodzenia - bo idioci są po drugiej tronie stołu
Przedsiębiorca
No tak zaraz zmienią OpAnonymous napisał:colnik napisał:
Chcą nas i tak wydymać - znacie już chyba treść rozp. MF z 28.01.2008 (Dz. U. 13 poz. 82)!
a Ordynacje Podatkową zmienili, zgodnie z Prawem Celnym SAD jest wnioskiem, a Ordynacja Podatkowa wskazuje organy do roapatrywania wniosku. Nie ma SG takich kompetencji i ich nigdy nie uzyska Pozdrawiam brać Celników
Anonymous napisał:ale mają ubaw z polskiego rządu w mediach zachodnich
Ekonomiści wyliczyli ze 2 dni strajku celników kosztują więcej niz koszt wprowadzenia wcześniejszych emerytur dla tej grupy zawodowej i wyplacenie 255 zł na etat (500- 245 ujęte w budżecie)
co zrobić wstyd mi za polski rząd
życzę wam powodzenia - bo idioci są po drugiej tronie stołu
Przedsiębiorca
nie maja do tego uprawnień -nie rozporzadzenieAnonymous napisał:No tak zaraz zmienią OpAnonymous napisał:colnik napisał:
Chcą nas i tak wydymać - znacie już chyba treść rozp. MF z 28.01.2008 (Dz. U. 13 poz. 82)!
a Ordynacje Podatkową zmienili, zgodnie z Prawem Celnym SAD jest wnioskiem, a Ordynacja Podatkowa wskazuje organy do roapatrywania wniosku. Nie ma SG takich kompetencji i ich nigdy nie uzyska Pozdrawiam brać Celników
Anonymous napisał:RANO NIE WYCHODZę. P R O T E S T ! ! !
Anonymous napisał:Anonymous napisał:RANO NIE WYCHODZę. P R O T E S T ! ! !
Ja też popieram .Protest trwa.
Mam nadzieje że nasi negocjatorzy oglądali " 13 dni" z Costnerem.Tam można było zobaczyć jak się negocjuje z agresorem.Albert napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:RANO NIE WYCHODZę. P R O T E S T ! ! !
Ja też popieram .Protest trwa.
NIESTETY DOPOKI SLAWEK SIWY NIE POWIE ZE ZGODZILI SIE NA WSZYSTKIE POSTULATY MUSI TRWAC. NEGOCJOWAC TO MOGA TYLKO PODWYZKI ALE RESZTA ICH NIE KOSZTUJE BO OD RAZU NIKT NIE POJDZIE NA EMERYTURY, A KOLEDZY Z OSCIENNYCH KRAJOW BEDA SIE Z NAS SMIAC JAK NIE WYWALCZYMY SOBIE TAKICH SAMYCH PRAW JAK MAJA ONI.