NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Nie chcecie wierzyć to nie,znam część tych pojebów osobiście.Przekonacie się jak przyjadą,nie wiem kiedy to będzie bo jak zobaczyłem tę listę to się podkurwiłem i urwałem się z roboty,więc nie mam pojęcia na kiedy planują wyjazd.

Re: Katowice

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Spokojnie! 40 osób się zgłosiło (o ile to prawda), bo byłą łąpanka. Powiedz mi, ile osób pojechało??? :lol:
To nie łapanka,przyszedł naczelnik i powiedział,że tu jest lista i Pan Dyrektor prosi,żeby się wpisali Ci którzy chcą pojechać na Wsch. do pomocy.Na liście było już 40 osób,całe szczęście od nas nikt sie nie dopisał.

od Was czyli skąd :?:

Re: Katowice

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Spokojnie! 40 osób się zgłosiło (o ile to prawda), bo byłą łąpanka. Powiedz mi, ile osób pojechało??? :lol:
To nie łapanka,przyszedł naczelnik i powiedział,że tu jest lista i Pan Dyrektor prosi,żeby się wpisali Ci którzy chcą pojechać na Wsch. do pomocy.Na liście było już 40 osób,całe szczęście od nas nikt sie nie dopisał.

od Was czyli skąd :?:
czyli z naszego działu

mamy juz naśladatorów w społeczeństwi.....pasek TVN24:

ŁÓDŻ:17 POLICJANTÓW POSZŁO NA ZWOLNIENIA LEKARSKIE!!

Normalnie płakać mi się chce 2 dni urlopu jak w dupe bo takie kutafony pojadą łamać strajk za 1500 zł,nosz kurwa mać!!!!!mam nadzieję,że ich wyruchają i nie dostaną tej kasy.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
HICIOR ! ! !
W Katowicach 40 osób dobrowolnie zgłosiło się do wyjazdu na Wsch. i wsparcia tamtejszych przejść.W tej sytuacji rząd może teraz celników wyjebać w dupsko i nic nie zrobią bo takich cip jak w Katowicach nie brakuje.
TO NIEPRAWDA NIKT NIE PRZYJEDZIE NA WSCHóD
Widziałem osobiście jak się te kurwy wpisują.
Pa....cu widziałeś ale chyba czubek własnego ch.... zanim będziesz ubliżał wszystkim w pierwszej kolejności dowiedz się czy to prawda. Informacja na godz. 9:00 to do Przemyśla ma jechać tylko 10 osób bo tyle udało im się złapać. Pozostali są na UŻ i L4.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
HICIOR ! ! !
W Katowicach 40 osób dobrowolnie zgłosiło się do wyjazdu na Wsch. i wsparcia tamtejszych przejść.W tej sytuacji rząd może teraz celników wyjebać w dupsko i nic nie zrobią bo takich cip jak w Katowicach nie brakuje.
Pa....cu widziałeś ale chyba czubek własnego ch.... zanim będziesz ubliżał wszystkim w pierwszej kolejności dowiedz się czy to prawda. Informacja na godz. 9:00 to do Przemyśla ma jechać tylko 10 osób bo tyle udało im się złapać. Pozostali są na UŻ i L4.
Piordolisz,wiem co widziałem,ale mam nadzieję,że Ty masz rację,nie ja.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
HICIOR ! ! !
Jeżeli piszę to wiem. A następnym razem uważnie patrz.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
HICIOR ! ! !

Koledzy Celnicy apeluję do Was idziemy do pracy, nie pozwólmy się manipulować i nastawiać wrogo do rządów PO.
Z tego co wiem to w większości głosowaliśmy na ten rząd. Rozwiążmy ten problem w sposób ugodowy, wczoraj Pan Premier Tusk obiecał, że zadba o nasze interesy, jeżeli jemu nie uwierzymy to komu?

słuchałam trójki w radio włos staje dęba jakie "społeczeńswo"ma o nas zdanie -łapówkarze i nic poza tym,że żadna służba mundurowa,bo siedzą za biurkami ,a kasy im mało-tragedia co za ciemnogród!!!!!!!!

Anonymous napisał:
słuchałam trójki w radio włos staje dęba jakie "społeczeńswo"ma o nas zdanie -łapówkarze i nic poza tym,że żadna służba mundurowa,bo siedzą za biurkami ,a kasy im mało-tragedia co za ciemnogród!!!!!!!!
tego już nie zmieni..tak poprostu musi być.....celnik ma byc biedny głupi i do roboty

beda pracowali na ustawa modernizacyjną??? CO TO MA BYC???

TO MOZE I MY POPRACUJEMY

MA TO TRWAC KILKA LAT!!!!!!!!!!!11

POWALIŁO ICH??!!!!!!!!!!1

Status
Zamknięty.
Back
Do góry