NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
t napisał:
A w Lublinie odprawiają,aż się kurzy.Większość przyszła do roboty
Koledzy Celnicy apeluję do Was idziemy do pracy, nie pozwólmy się manipulować i nastawiać wrogo do rządów PO.
Z tego co wiem to w większości głosowaliśmy na ten rząd. Rozwiążmy ten problem w sposób ugodowy, wczoraj Pan Premier Tusk obiecał, że zadba o nasze interesy, jeżeli jemu nie uwierzymy to komu?

Anonymous napisał:
t napisał:
Koledzy Celnicy apeluję do Was idziemy do pracy, nie pozwólmy się manipulować i nastawiać wrogo do rządów PO.
Z tego co wiem to w większości głosowaliśmy na ten rząd. Rozwiążmy ten problem w sposób ugodowy, wczoraj Pan Premier Tusk obiecał, że zadba o nasze interesy, jeżeli jemu nie uwierzymy to komu?
spadaj młotku

tvn 24 podała informację o akcji protestacyjnej Gdańskiej Solidarności dotyczącej płac w budżetówce.

ROZMOWY TRWAJą , PROTEST TRWA, TRANSPORTOWCY W GOTOWOśCI CZEKAJą NA WYNIKI ROZMóW . TAKA JEST SYTACJA W TEJ CHWILI.

Anonymous napisał:
t napisał:
ZRóB MU

Optymista

Hurra zmodernizują nas przed EURO 2012

tylko czemu modernizacja bez praw emerytalnych

czy to jest że "zbliżymy się" do służb mundurowych

Kurde SOKista ma a ja nie

na pasku tvn socjotechnika podają info że rząd przyją nowelizację i nie bedą zamykać celników i takie tam ...mozna wysnuć błędne wnioski ...negocjacje trwają

ROZMOWY TRWAJą , PROTEST TRWA, TRANSPORTOWCY W GOTOWOśCI CZEKAJą NA WYNIKI ROZMóW . TAKA JEST SYTACJA W TEJ CHWILI.

Powrót do góry

Anonymous napisał:
Optymista

Przed zbliżeniem trzeba się zabezpieczyć (choroby przenoszone drogą)

KAżDY ROBI TO CO POWINIEN . CZEKAMY NA WYNIKI ROZMóW , JEśLI NIE DOGADAJą SIę ZAOSTRZAMY PROTEST

Eddy 6305 napisał:
Anonymous napisał:
Optymista

Przed zbliżeniem trzeba się zabezpieczyć (choroby przenoszone drogą)
szcególnie gdy pracujemy z SG ramię w ramię

z tego co podają w mediach, to rząd się miga jak piskorz przed przyznaniem nam emerytur mundurowych a wystarczyłoby nas dopisać do już istniejącej ustawy

na pasku TVP INFO podają, że rząd zapowiada nowelizacje przepisów tak, aby uniewinniony celnik był przywracany do słuzby. Czy tak nie jest w tej chwili? A może chodzi im o to, że celnicy nie będą zwalniani przy zarzutach opartych na pomówieniu? Przecież to nie to samo!! :?

inspektor celny napisał:
z tego co podają w mediach, to rząd się miga jak piskorz przed przyznaniem nam emerytur mundurowych a wystarczyłoby nas dopisać do już istniejącej ustawy
CICHO NIE podpowiadaj

.

Ludzie uspokójcie się, przecierz ustaw nie zmienia sie w 1 dzień. Dominik obiecał ( wczoraj na spotkaniu w Chełmie), że dzisiaj zmiana ustawy stanie na radzie ministrów, mówil prawde. Dajmy im sznansę. Nie wyzywajcie się i nie obrazajcie jedni drugich. To wazny moment, troche powagi. Nie róbcie wiochy. PLZ!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry