NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Przwoźnicy są po stronie rządu, niestety :? Chcą nam dowalić bo to jednyna taka okazja żeby zemścić się za wszystko co im sie przytrafiło podczas odpraw w całym kraju nie tylko na granicy.
Ciekawe co im Schetyna naobiecywał???

Ma ktoś linka do tego rozporządzenia które rozszerza uprawnienia sg do kontoli na granicy??

MrRobin napisał:
jeśli uzgodnił że nie będą blokować, bo załatwi, ze wrócimy do pracy ... to może owszem - wrócimy i co?? 7-8-o dniowe kolejki w ile można rozładowac?? ... 2-3 miesiące?
w 3 dni

Takie przekleństwo to luzik :D A transportowcami się nie przejmujcie, to , że są przeciwko nam to wiemy , nic nowego.

Anonymous napisał:
Przwoźnicy są po stronie rządu, niestety :? Chcą nam dowalić bo to jednyna taka okazja żeby zemścić się za wszystko co im sie przytrafiło podczas odpraw w całym kraju nie tylko na granicy.
Ciekawe co im Schetyna naobiecywał???

Ma ktoś linka do tego rozporządzenia które rozszerza uprawnienia sg do kontoli na granicy??
beda ustawiac kolejke i najwyzej sprawdzac plomby, chyba przy pustych

ja tam nie podbiłbym dokumentu nawet gdyby się strażak przysięgał,że sprawdził plomby i się podpisał bo i tak ja odpowioadałbym za dokument

JA UWAŻAM ŻE 500 ZŁ TO I TAK DUŻO. POWINNIŚMY BYĆ WDZIĘCZNI TUSKOWI ZE CHCIAL SIE Z NAMI SPOTKAĆ.
MYŚLE ŻE CELNICY ZE WSCHODU POWINNI TERAZ POKAZAĆ JAK DOBRZE PRACUJĄ I ZASUWAĆ PO 16 H DZIENNIE.
A JAK MI NACZELNIK KAŻE JECHAĆ NA WSCHÓD TO POJADE BO JA SIE NACZELNIKOWI NIE PRZECIWSTAWIE A NA ŻADNE L4 NIE PÓJDE BO JESTEM ZDROWY

w wiadomościach TVP3 informajcę podaje Fołta o utrzymaniu naszych postulatów, za chwilkę występuje rzecznik z Dorohuska i mówi całkiem co innego...paranoja...

Anonymous napisał:
JA UWAŻAM ŻE 500 ZŁ TO I TAK DUŻO. POWINNIŚMY BYĆ WDZIĘCZNI TUSKOWI ZE CHCIAL SIE Z NAMI SPOTKAĆ.
MYŚLE ŻE CELNICY ZE WSCHODU POWINNI TERAZ POKAZAĆ JAK DOBRZE PRACUJĄ I ZASUWAĆ PO 16 H DZIENNIE.
A JAK MI NACZELNIK KAŻE JECHAĆ NA WSCHÓD TO POJADE BO JA SIE NACZELNIKOWI NIE PRZECIWSTAWIE A NA ŻADNE L4 NIE PÓJDE BO JESTEM ZDROWY
NIE JESTEŚ ZDROWY!

Anonymous napisał:

Brawo Gościu! Wiecej im takich potrzeba, ale nie znajdą.
Zmienisz zdanie jak przyjdą jutro rano o 6:00 po ciebie smutni panowie, Nie musisz być wcale winny.

I...BARDZO SZYBKO ZMIENISZ ZDANIE O SWOICH PRZEŁOŻONYCH BO INI CI RĘKI NIE PODADZĄ A WYRZUCĄ SZYBCIUTKO NA BRUK JAKBYŚ BYŁ TRĘDOWATY.

Anonymous napisał:
ty co moher pisowski

Marek napisał:
Anonymous napisał:
ja tam nie podbiłbym dokumentu nawet gdyby się strażak przysięgał,że sprawdził plomby i się podpisał bo i tak ja odpowioadałbym za dokument
Święte słowa !!!!
Zauważ że za te sprawdzenia plomb on dostanie dwa razy więcej niż Ty pensji oczywiście

Jeżeli rozmowy rządu z przedstawicielami celników są jeszcze prowadzone , to tylko dlatego, że rząd nie ma innego wyjścia bo sytuacja na przejściach go do tego zmusza.
Myślę, że gdyby naprawdę celnicy odpuszczali, tak jak sugerują to media (a zwłaszcza TVN24), to wcale by z nami nie rozmawiano.

WYTRZYMAĆ AŻ DO PODPISANIA POROZUMIENIA I O JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry