NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
eresenowiec napisał:
To nie dyro pisze , tylko jego sekretarka. Który dyro umie wejść na forum? :D
A poważnie jest dobrze, ale może być jeszcze lepiej. Wewnętrzne !!! Nie dajmy się wrobić w wspomożenie , bo to rozbije całą naszą strukturę!
W UC Lublin nie ma już co rozbijać, do pomocy przyślą wam ostatnich 3-ech wynędzniałych celników. :shock: :( :shock:

Anonymous napisał:
jutro o 10:00 w mf spotkanie ssc-zwiazki! WYTRZYMAC DO JUTRA!!!
a co on dzisiaj zrobił jak by mu zależało na celnych siadłby i gadał a nie leci pół dnia i wygaduje farmazony

WYTRZYMAĆ DO JUTRA JUTRO SPOTKANIE ZE ZWIĄZKAMI ONI NAM POWIEDZĄ PRAWDE BO OD DYREKTORÓW NA PRAWDE BYM NIE LICZYŁ WYTWAJMY JA JUTRO L4- NIE MAM NIC DO STRACENIA

Tusk mowi: mozliwe podwyzki 500zl jak w innych sluzbach mundurowych, to u nas min 600zl bo oni nie placą skladek emerytalnych zeby bylo po rowno, nie wspominajac ze on mieli podwyzki w poprzednich latach

Anonymous napisał:
Tusk mowi: mozliwe podwyzki 500zl jak w innych sluzbach mundurowych, to u nas min 600zl bo oni nie placą skladek emerytalnych zeby bylo po rowno, nie wspominajac ze on mieli podwyzki w poprzednich latach

moja druga połowa pracuje w straży i od kilku lat ich podwyżki co roku maja okołło 500zł. A MY CO????

NIE WIERZYMY CI TUSK !!!

W TVN24 REDAKTOR POKAZAŁA GŁOSOWANIE PORAWKI BUDŻETOWEJ
90 MLN DLA CELNIKÓW .. SLD I PIS BYŁY ZA
PO I PSL BYŁY PRZECIW !!!!!!

tEN KOLO Z PO NAS OKRADŁ A TERAZ APEL!

TFFFFUUUUU !!!!!

mam dość .....

Anonymous napisał:
bez EMERYTUR NIE ODPUSZCZAMY

Jak słucham tuska to mam dość....prawie 22 lata służby w tej śmiesznej firmie...kochałem tę pracę ....raz cięzko -raz dobrze!?
Pracowalem jeszcze z zolami z DDR-u- oni byli szanowani przez Honeckera- a nie jak my ....szmaciarze....z ktorych smieją sie wszyscy!?
dzien/noc przez nascie lat....teraz widze , że to był błąd....moglem być...
np...listonoszem??? kręci się lezka w oku....jak został nasz zawód upodlony.....smutno!.Najbardziej żal prawie czterech lat na wschodzie....
miał racje ten kto powiedział....HOMO HOMINI LUPUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich zollów.... :cry:

Dalej nie wiadomo kiedy emerytury mundurowe
Od co najmniej * lat nas mamią
Jak im tak bardzo na nas zależy niech dadzą gwarancje i załatwią co trzeba aby od 1 lipca br. weszło w życie.
Dla chcącego nic trudnego
Jeżeli premier ma władzę niech pokaże ,że ją ma i potrafi z niej korzystać i w szczególności potrafi doceniać tych niezauważanych na codzień.
Na których można tylko jeździć !!!!!!!!!!!!!!!

.

na konferencji Tusk cos pierniczy, a w wewnetrznych robia listy "ochotnikow" na wschod. Ladnie kreca!!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry