NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
no wreszcie ktoś powiedział premierowi na czym polega nasza praca i powiedział,że nikt inny tego zrobić nie może prócz celników

Premier dał nam gwarancje rządowe, a to oznacza że wracamy do pracy. Pragne podziękować naszym ZZ i PB za ich kłótnie i brak jedności. To my celnicy, którzy skrzyknęliśmy się możemy się czuć jako ojcowie sukcesu. I niech żadne organizacje ZZ i PB nie przypisują sobie tego sukcesu. Uważam że możemy spokojnie wracać do pracy. I zaufać. I czekać.

spróbujmy mu zaufać

hihihihi..wg. premiera to SG może tylko pomóc sprawdzać ....plomby! bo tylko służba celna posiada uprawnienia do dokonywania odpraw celnych! wcześniej tego nie wiedział!

tusk jest osrany!!!!!!!!!!!! już powiedział że straż graniczna może tylko sprawdzać plomby i nic więcej!!!!!!!!!!!!ale jaja

jak wytrzymamy jeszcze do czwartku to mamy wszystko co chcemy!!!!!!!!!!!!!!!hura!!!!!!!!!!!!!!!!

Tusk przyznal ze jesteście nie zastąpieni

Tak trzymać jeszce troszkę a Wygracie.
Trzymam kciuki

Anonymous napisał:
Premier dał nam gwarancje rządowe, a to oznacza że wracamy do pracy. Pragne podziękować naszym ZZ i PB za ich kłótnie i brak jedności. To my celnicy, którzy skrzyknęliśmy się możemy się czuć jako ojcowie sukcesu. I niech żadne organizacje ZZ i PB nie przypisują sobie tego sukcesu. Uważam że możemy spokojnie wracać do pracy. I zaufać. I czekać.

spróbujmy mu zaufać
Juz tyle razy wszystkim ufalismy. Koniec!!!!!!!!! Niech wszystko da na papierze

Anonymous napisał:

spróbujmy mu zaufać
Nie wiem czy to sukces ale to nasza robota. Czy do tej pracy chcę wracać nie wiem.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry