inspektor celny
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
no wreszcie ktoś powiedział premierowi na czym polega nasza praca i powiedział,że nikt inny tego zrobić nie może prócz celników
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:co wy na wypowiedź tuska?
Anonymous napisał:ja wracam do pracy nie róbmy już sobie jaj
dobreAnonymous napisał:Anonymous napisał:ja wracam do pracy nie róbmy już sobie jaj
Niektórzy nie muszą robić sobie jaj.
Po prostu je mają. :wink:
wzp wro napisał:u nas w wzp ciche polecenie na L4 naczelnik chroni ludzi i własne 4 litery
Juz tyle razy wszystkim ufalismy. Koniec!!!!!!!!! Niech wszystko da na papierzeAnonymous napisał:Premier dał nam gwarancje rządowe, a to oznacza że wracamy do pracy. Pragne podziękować naszym ZZ i PB za ich kłótnie i brak jedności. To my celnicy, którzy skrzyknęliśmy się możemy się czuć jako ojcowie sukcesu. I niech żadne organizacje ZZ i PB nie przypisują sobie tego sukcesu. Uważam że możemy spokojnie wracać do pracy. I zaufać. I czekać.
spróbujmy mu zaufać
Nie wiem czy to sukces ale to nasza robota. Czy do tej pracy chcę wracać nie wiem.Anonymous napisał:Premier dał nam gwarancje rządowe, a to oznacza że wracamy do pracy. Pragne podziękować naszym ZZ i PB za ich kłótnie i brak jedności. To my celnicy, którzy skrzyknęliśmy się możemy się czuć jako ojcowie sukcesu. I niech żadne organizacje ZZ i PB nie przypisują sobie tego sukcesu. Uważam że możemy spokojnie wracać do pracy. I zaufać. I czekać.
spróbujmy mu zaufać