NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
inspektor celny napisał:
hihihihi..wg. premiera to SG może tylko pomóc sprawdzać ....plomby! bo tylko służba celna posiada uprawnienia do dokonywania odpraw celnych! wcześniej tego nie wiedział!
pRZEPRASZAM W KWESTII FORMALNEJ CZY WOPEK NANIESIE ADNOTACJE NA DOKUMENCIE I JAKIM IŻ PLOMBY BYŁY NIENARUSZONE I PRAWIDŁOWE I KTÓRY CELNIK MA MU UWIERZYĆ?

TO MOŻE SIĘ STAĆ JESZCZE DZISIAJ...JUTRO BĘDZIE JUŻ PO WSZYSTKIM, DŁUŻEJ PREMIER NIE MOŻE TEGO PRZECIĄGAĆ, BRUKSELA NIE POZWOLI ABY DŁUŻEJ TRWAŁ TEN HAOS NA WSCHODNIEJ GRANICY UNI. W Y G R A M Y !!!!!!!

KUR.... A CI W TVN-IE CAŁY CZAS O OFIARACH CELNIKÓW. KIEROWCACH. JA PIER.... KAŻDY MUSI POCIERPIEĆ!!!!!!!!!!!!!

kurna...co za ustawa modernizacyjna...
1. "zblizone" warunki do innych mundurowek - CO TO ZNACZY ???
2. ustawa ma nas "uwiazac", zeby wiecej "takich sytuacji nie bylo"...

pieknie, k***wa, pieknie...

a ze zwiazkami "to moze sobie porozmawiam", bo to swolocz a ja mam tu kwiat polskiego celnictwa - DYREKTOROW!

Anonymous napisał:
Premier dał nam gwarancje rządowe, a to oznacza że wracamy do pracy. Pragne podziękować naszym ZZ i PB za ich kłótnie i brak jedności. To my celnicy, którzy skrzyknęliśmy się możemy się czuć jako ojcowie sukcesu. I niech żadne organizacje ZZ i PB nie przypisują sobie tego sukcesu. Uważam że możemy spokojnie wracać do pracy. I zaufać. I czekać.

spróbujmy mu zaufać

TAK JEST PANIE DYREKTORZE

Anonymous napisał:

a ze zwiazkami "to moze sobie porozmawiam", bo to swolocz a ja mam tu kwiat polskiego celnictwa - DYREKTOROW!
jak daleko się zblizył do innych mundurówek...na kilometr w jajo lecą

O CO CHODZI??? CO ON PIEPRZY??
CO TO ZNACZY USTAWA ZBLIZONA DO INNYCH SłUżB MUNDUROWYCH??
ZBLIZONA??? TZN CO MOZE TO żE BEDZIEMY MIELI TYLKO PODOBNE ZIELONE MUNDURY CO????

WALCZYMY DALEJ..
TUSK SAM POWIEDZIAL żE cELNIKóE NIKT NIE MOżE ZASTAPIć!!!!!!

WYGRAMY..TRWAMY DALEJ!!!!!!!!!

a w Kuźnicy pracują konkureni W.Pstrowskiego..odprawili w nocy 230samochodów i jeszcze ich kierowcy opieprzają

Anonymous napisał:

"ZBLIŻONE" TZN. CZEKAJ TATKA LATKA

TUSK SAM POWIEDZIAŁ żE celników NIKT NIE może zastąpić!!!!!!

Tymi słowami Tusk przegrał negocjancie to MY STAWIAMY WARUNKI! JEJEJE

To nie dyro pisze , tylko jego sekretarka. Który dyro umie wejść na forum? :D
A poważnie jest dobrze, ale może być jeszcze lepiej. Wewnętrzne !!! Nie dajmy się wrobić w wspomożenie , bo to rozbije całą naszą strukturę!

O CO CHODZI??? CO ON PIEPRZY??
CO TO ZNACZY USTAWA ZBLIZONA DO INNYCH SłUżB MUNDUROWYCH??
ZBLIZONA??? TZN CO MOZE TO żE BEDZIEMY MIELI TYLKO PODOBNE ZIELONE MUNDURY CO????

WALCZYMY DALEJ..
TUSK SAM POWIEDZIAL żE cELNIKóE NIKT NIE MOżE ZASTAPIć!!!!!!

WYGRAMY..TRWAMY DALEJ!!!!!!!!!

TAK TUSK WCZORAJ STRASZYŁ A DZISIAJ PRZYZNAŁ SIĘ ŻE BEZ CELNIKA NIE DA RADY ROZŁADOWAĆ KORKÓW JA WIĘC CZEKA LUDZIE L 4 NIE MOŻNA TERAZ ODPUŚCIĆ

Status
Zamknięty.
Back
Do góry