G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pRZEPRASZAM W KWESTII FORMALNEJ CZY WOPEK NANIESIE ADNOTACJE NA DOKUMENCIE I JAKIM IŻ PLOMBY BYŁY NIENARUSZONE I PRAWIDŁOWE I KTÓRY CELNIK MA MU UWIERZYĆ?inspektor celny napisał:hihihihi..wg. premiera to SG może tylko pomóc sprawdzać ....plomby! bo tylko służba celna posiada uprawnienia do dokonywania odpraw celnych! wcześniej tego nie wiedział!
Anonymous napisał:GDANSK STOI nie da się wpuścić w maliny!
Anonymous napisał:Premier dał nam gwarancje rządowe, a to oznacza że wracamy do pracy. Pragne podziękować naszym ZZ i PB za ich kłótnie i brak jedności. To my celnicy, którzy skrzyknęliśmy się możemy się czuć jako ojcowie sukcesu. I niech żadne organizacje ZZ i PB nie przypisują sobie tego sukcesu. Uważam że możemy spokojnie wracać do pracy. I zaufać. I czekać.
spróbujmy mu zaufać
jak daleko się zblizył do innych mundurówek...na kilometr w jajo lecąAnonymous napisał:kurna...co za ustawa modernizacyjna...
1. "zblizone" warunki do innych mundurowek - CO TO ZNACZY ???
2. ustawa ma nas "uwiazac", zeby wiecej "takich sytuacji nie bylo"...
pieknie, k***wa, pieknie...
a ze zwiazkami "to moze sobie porozmawiam", bo to swolocz a ja mam tu kwiat polskiego celnictwa - DYREKTOROW!
"ZBLIŻONE" TZN. CZEKAJ TATKA LATKAAnonymous napisał:kurna...co za ustawa modernizacyjna...
1. "zblizone" warunki do innych mundurowek - CO TO ZNACZY ???
2. ustawa ma nas "uwiazac", zeby wiecej "takich sytuacji nie bylo"...
pieknie, k***wa, pieknie...
a ze zwiazkami "to moze sobie porozmawiam", bo to swolocz a ja mam tu kwiat polskiego celnictwa - DYREKTOROW!