Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i co z nagrodami w Wawie?! Wszędzie były a tu nichuchu...............
W IAS Warszawa DUCS W Siedlcach , aż 256,90 zł nie wiem tylko czym sobie zasłużylem na tak wysoką nagrodę? i traktuję to jako wyróżnienie , tak trzymać.
W IAS Warszawa DUCS W Siedlcach , aż 256,90 zł nie wiem tylko czym sobie zasłużylem na tak wysoką nagrodę? i traktuję to jako wyróżnienie , tak trzymać.
Ciekawe czy zapewnienia o tym, że na KAS nikt nie straci finansowo wytrzymają próbę porównania PIT-a, za 2017 i 2016. Na razie wygląda, że dla większości, a nie wyjątków wyjdzie niższe łączne wynagrodzenie, nie tylko w wartościach realnych, ale i nominalnych. Skarbowcy w zeszłym roku mieli premie kwartalne ok. 700-800 zł. Nawet ci co dostali zawrotne podwyżki 0,03 na mnożniku nie wyjdą na swoje.
342,80, rzygają nam flegmą w twarz... następny taki przelew zwrócę do nadawcy.
..............A oddawaj, zwracaj, możesz nawet za okno wyrzucić. Krezusi sami tutaj, jak widać, nawet się nie schylą po takie "ochłapy".
Sprawdziłem historię konta:
2016 rok, Służba Celna - dopiero we wrześniu nagroda za pierwsze półrocze - 430 zł netto.
2017 rok, KAS - dwie kwartalne 330 i 370 zł - razem 700 zł netto za pierwsze półrocze.
Ja nie narzekam, bo mogli wcale nie dać.
Po tak upokarzającą kwotę się nie schylę, ty jak rozumiem nie tylko się schylasz, ale nawet klękasz Za branie do dzioba można zarobić sporo więcej niż 100 zł/mc. No ale nie każdy potrafi kalkulować xD
Po tak upokarzającą kwotę się nie schylę, ty jak rozumiem nie tylko się schylasz, ale nawet klękasz Za branie do dzioba można zarobić sporo więcej niż 100 zł/mc. No ale nie każdy potrafi kalkulować xD
A ja bym się schylił.... gdybym miał po co, mi nic nie dali.... młspeclat67 ciekawy jestem czy Ty kiedykolwiek zarabiałes minimalna krajową i myślałeś jak to ma starczyć do następnej wypłaty? Albo może kiedyś byłeś bezrobotny i nic nie miałeś? Bo ja tak!!!! I dla mnie każda złotówka ma wartość, szczególnie gdy dostaje ja oprócz wypłaty. Tobie maja płacić pobory a nagrody to ich dobra wola, niestety
2017 rok, KAS - dwie kwartalne 330 i 370 zł - razem 700 zł netto za pierwsze półrocze.
To ci ciekawostka, za I kwartał była jakaś nagroda?
Była.
Ja dostałem...usiądźcie proszę...
131 zł.
Też chciałem zwrócić, ale dobrze że nie zrobiłem tego, gdyż teraz mi się przyda każda kasa...