W pełni się z tobą zgadzamRacja. A wpis cytat ,,lżej już, jest obrażający i niegodny. Wstyd za ten wpis. Pozdrawiam Granicznych.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W pełni się z tobą zgadzamRacja. A wpis cytat ,,lżej już, jest obrażający i niegodny. Wstyd za ten wpis. Pozdrawiam Granicznych.
Nagrody, emerytury dla kogo???? Rezerwa kadrowa- mundurek, ciepłe posadki i profity!
Taki sam syf jak był, tyramy resztkami sił na granicy, kilka etatów na jednego funka a biuro co? urlopuje lub w najlepszym razie pomaga na wadze ( tylko w dzień ,bo nocki ,robota w mrozie, upale lub ulewnym deszczu tylko dla frajerów bez pleców )
Nic się nie zmieniło kolesiostwo,prywata i dalej karty rozdają biurokraci nie znający rygoru służby!!!!!!!!!!
Kabaret co piszesz,protestowalem na zachodzie i wschodzie również, zastraszany i zdegradowany.Nie wychodzilem przed budynek postać przez 10 minut więc popracuj jak my a później pisz!Wcześniej było zbyt ryzykownie protestować co? munduru już nie zabiorą to i odwaga wróciła. Widuję to od ponad roku tzn odkąd wsparcie kadrowe robi tzw. biuro. Powiem a w zasadzie napisze tyle zamień się z kimś z tego biura na dniu i tak przez miesiąc - może trochę zrozumiesz.
Pokaż załącznik: 4984
tak z czystej ciekawosci, dlaczego niektorzy ludzie musza wciaz udowadniac sobie i innym jak ciezko pracuja i jacy sa wazni? ... z reguly slownie.Kabaret co piszesz,protestowalem na zachodzie i wschodzie również, zastraszany i zdegradowany.Nie wychodzilem przed budynek postać przez 10 minut więc popracuj jak my a później pisz!
Szanowne Panie i Szanowni Panowie , dajcie spokój z tym wylewaniem żalów , po co karmić trolli z MF( ja również czasem ich karmie). Każdy z nas ma jakąś swoją historię , jaki sens w tym by się publicznie licytować. Wydymali nas wszystkich , jednych już teraz , drugich za czas jakiś ( nawet , jak o tym jeszcze nie wiedzą ). Skupmy się na tym , co tu można zrobić aby zdemolowany TK , uznał ustawę o KAS i przepisy ją wprowadzające za niekonstytucyjne. Cała reszta to cytując klasyka "krew w piach".
Będą.
Wysłane z mojego STH100-2 przy użyciu Tapatalka
Będą.
Wysłane z mojego STH100-2 przy użyciu Tapatalka
A podwyżki? ponoć są w IAS dzielone? komu ile? coś ktoś - bo straszną tajemnicę z tego robią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!