Nagrody grudzień 2021

Scorpion

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
22
Sam jestem ciekaw co przyjdzie na konto, zwłaszcza, że u mnie na Oddziale nakręcana jest plotka o kilkunastu tysiącach złotych brutto :LOL:

Mr_duck

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
107
Może ktoś napisać jak w tej instytucji można dostać dodatek specjalny za ….
No właśnie za co ????

Agata Flis

Dobrze znany użytkownik
Punkty reakcji
802
Może ktoś napisać jak w tej instytucji można dostać dodatek specjalny za ….
No właśnie za co ????
Brakuje informacji ilu funkcjonariuszy i w jakich komórkach dostawali dodatki oraz w jakiej wysokości ! dlaczego związki nie wystąpiły o nie w trybie informacji publicznej i nie udostępnią tych informacji. Tajemnicą poliszynela jest, które komórki mają stale te dodatki. Większość nie ma ! Ciekawa byłaby to lektura. Natomiast jeżeli chodzi o US, to też takich informacji nie ma - a z jednego US, co znam dobrze, to masowo dostawali. Tutaj człeczku zasuwaj na służbie, zdalnej jak w US, IAS lub MF nie ma, a gwno dostaniesz. Ogólne dane o dodatkach nic nie mówią, szczegóły ważne, bo wyjdą wówczas znajomi królika, przydup...sy, włazidu...y i łamistrajki !

Mr_duck

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
107
Agato, myślę że brak przejrzystości w rozdzielaniu publicznych pieniędzy jest spowodowany kręceniem lodów i zapychanie sobie kieszeni cudzym kosztem, jeśli jest inaczej to niech nam to wyjaśnią publicznie pisemnie !!!! Inaczej zdania nie zmienię.

Do góry