Robin Hood
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 26
takie jakie zostały zaakceptowane po złożonym wniosku przełożonego średnio na etat po 900zł brutto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A nadgodziny kiedy?@Miś Uszatek jutro ma być wypłacona premia.
Dostaniesz polecenie w kwietniu, jak ludziska odejdą na emkiA nadgodziny kiedy?
W cuda nie wierzę Jak wpłynie na konto 3-4 tys. to będzie superSam jestem ciekaw co przyjdzie na konto, zwłaszcza, że u mnie na Oddziale nakręcana jest plotka o kilkunastu tysiącach złotych brutto
Oszczędności ze 130 etatów wyniosły kilkanaście tysięcy na twarzSam jestem ciekaw co przyjdzie na konto, zwłaszcza, że u mnie na Oddziale nakręcana jest plotka o kilkunastu tysiącach złotych brutto
U nas kwoty dalekie od kilkunastu tysięcy..Oszczędności ze 130 etatów wyniosły kilkanaście tysięcy na twarz
Maluszku, nic z tych rzeczy, pomyśl co by się działo jak bym coś wciągnął@Mr_duck zwolnij z używkami, nie służą Ci.
Brakuje informacji ilu funkcjonariuszy i w jakich komórkach dostawali dodatki oraz w jakiej wysokości ! dlaczego związki nie wystąpiły o nie w trybie informacji publicznej i nie udostępnią tych informacji. Tajemnicą poliszynela jest, które komórki mają stale te dodatki. Większość nie ma ! Ciekawa byłaby to lektura. Natomiast jeżeli chodzi o US, to też takich informacji nie ma - a z jednego US, co znam dobrze, to masowo dostawali. Tutaj człeczku zasuwaj na służbie, zdalnej jak w US, IAS lub MF nie ma, a gwno dostaniesz. Ogólne dane o dodatkach nic nie mówią, szczegóły ważne, bo wyjdą wówczas znajomi królika, przydup...sy, włazidu...y i łamistrajki !Może ktoś napisać jak w tej instytucji można dostać dodatek specjalny za ….
No właśnie za co ????