W ustawie jest, że damskie ale chyba tylko w ustawie Dzięki za odp.Męskie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W ustawie jest, że damskie ale chyba tylko w ustawie Dzięki za odp.Męskie
W ustawie jest, że męskie jest dokładny opis. Może patrzysz nie na tę ustawę.W ustawie jest, że damskie ale chyba tylko w ustawie Dzięki za odp. ☺
"Sposób wykonania: Z podporu, leżąc przodem (kobiety z oparciem kolan o podłoże),W ustawie jest, że męskie jest dokładny opis. Może patrzysz nie na tę ustawę.
Może zmienili? ja miałam :"Sposób wykonania: Z podporu, leżąc przodem (kobiety z oparciem kolan o podłoże),
ćwiczący (na sygnał prowadzącego)..." ROZPORZĄDZENIE a nie ustawa
MINISTRA FINANSÓW
z dnia 31 grudnia 2019 r.
w sprawie postępowania kwalifikacyjnego w stosunku do kandydatów ubiegających się o przyjęcie do służby
w Służbie Celno-Skarbowej z 19 grudnia 2019 r.
Dostałam te rozporządzenie w mailu z wynikami z testu
No to zmieniliMoże zmienili? ja miałam :
Zakres testu sprawności fizycznej oraz sposób oceny jego wyników określa załącznik nr 2 do rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 23 lutego 2018 r. w sprawie informacji o wolnych stanowiskach służbowych w Służbie Celno-Skarbowej oraz postępowania kwalifikacyjnego do Służby Celno-Skarbowej (Dz. U. z 2018 r., poz. 449).
Zmienili. Są damskie bo takie wykonywałam jakoś 2 tyg temu.No to zmienili
To teraz testy fizyczne to pikuśZmienili. Są damskie bo takie wykonywałam jakoś 2 tyg temu.
Gorzej z psychotestami. Na szczęście mam za sobąTo teraz testy fizyczne to pikuś
A po jakim czasie można liczyć na 'awans'?Jeżeli aplikujecie na ml.specjaliste to się dziwię że ktoś za taką kasę idzie wogole do służby
Na pagonie czyli stopniu co 5.lat ustawowo jest to 50zł brutto do wypłaty na stanowisku to myślę że i 8 lat jeśli ktoś cię zauważy może masz znajomości albo będziesz pełnić jakaś funkcję ale to nic pewnego , w SCS nie ma.drogi awansu jak w sg czy policji możesz zacząć jak krawężnik i tak skończyć po 20.latachA po jakim czasie można liczyć na 'awans'?
A po jakim czasie można liczyć na 'awans'?
Wypłata nie zmieni Ci się przez wiele lat biorąc pod uwagę, że teraz miały miejsce bezprecedensowe podwyżki.A po jakim czasie można liczyć na 'awans'?
Jeżeli nabór był z 2020 roku to mogą damskie na kolanachMęskie
Też mam nadzieję, że to żartZe ile???