Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale czekaj przecież pisałeś że nabory odwołane?No to u was bodajże było tylko 30 etatów
A to się nie robi na miejscu?A właśnie. Badania krwi trzeba.miec do wszystkich lekarzy czy tylko do internisty. Bo nie wiem kiedy je zrobić
Sorry nie tutaj walnąłem pytanie. My juz na etapie komisji jesteśmy a tam jest dopiero niezły bajzel. Bynajmniej w Olsztynie.A to się nie robi na miejscu?
Nie strasz komisja przed nami A długo czekaliscie na wyniki z rozmowy?Sorry nie tutaj walnąłem pytanie. My juz na etapie komisji jesteśmy a tam jest dopiero niezły bajzel. Bynajmniej w Olsztynie.
Nie strasz komisja przed nami A długo czekaliscie na wyniki z rozmowy?
Nie nie wiem czekam na psychologa jestem z drugiego naboru ListopadAle czekaj przecież pisałeś że nabory odwołane?
Ty już wiesz kiedy masz rozmowę?
Może tak źle nie będzie nie wydaje mi się żeby kilka tygodni to trwało jak każdy będzie miał na określoną godzinę to w ciągu może dwóch tygodni się uporajaTu na rezultaty RK będziemy czekać, skoro same rozmowy mają trwać kilka tygodni, więc wyniki będą zapewne po zakończeniu całego etapu.
ok, a czy wiesz czym oni się dokładnie zajmują? Jakie są ich zadania?mobilnych referatów realizacji tak zwani 'czarni'
Ja tak myślę że my będziemy na samym końcu mieć rozmowę bo to idzie jak do tej pory alfabetycznieJa również nie dostałem informacji o terminie rozmowy choć ostatnio psychologa i test kompetencyjny również miałem ostatniego dnia ?