Patrycja2000
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Witam ktoś dziś otrzymal odpowiedź o pozytywnym/negatywnym tescie psychologicznym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tak, pislam je 26 stycznia dziś otrzymal odp : negatywnyChodzi Ci o nabór z listopada i o testy, które odbywały się od 25.01 do wczoraj?
Kto gdzie polecasz składać papiery?Niezła desperacja musi być jeśli ktokolwiek jeszcze rekrutuje się do tego syfu nad syfami
Serio? Moja znajoma też pisała w tym dniu otrzymała to samo.Ja też miałam 26go, ale nie mam żadnej odpowiedzi
To może przejdziemy do wiadomości prywatnejA mogę Cię zapytac jak odpowiedziała na niektóre pytania
To jaki jest klucz ... Nie klamalamPsycholog to fart raczej , sprawdzają wg. klucza. Musiałaś kłamać troszkę
Nie było testu wiedzy ani testu sprawności dla kandydatów z naboru 20.11.2020r. w IAS Lublin, ponieważ względy bezpieczeństwa w kwestii Covid19 nie pozwoliły na zorganizowanie powyższychA jak wyglądał psycholog? Tablice ravena ? Test osobowości? Mieliście w białej test wiedzy i fizyczny?