Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nam powiedziała, że mailowoWyniki z testu psychologicznych będą na stronie, mailu, czy telefonicznie?
Testy Ravena są inne niż te co są dostępne na internecie,kilka może się pokrywało. Test osobowości masz różne pytania i po prostu trzeba pisać prawdę.Jaka jest zdawalnosc tych testow? Na co zwrocic uwage?
A otrzymałeś już wynik?Czy też ktoś już dostał negatywa ? Zastanawiam się czy skala odsiewu duża
Większość jeszcze wyników chyba nie maNiestety na takie testy nie można się nauczyć - jedynie poćwiczyć matryce Ravenna ... Jednak nigdy nie ma się pewności xd A test osobowości ? No tutaj trzeba być szczerym ...
Ktoś już ma ustalony termin rozmowy ??
3 marca zaczynają sie rozmowyNiestety na takie testy nie można się nauczyć - jedynie poćwiczyć matryce Ravenna ... Jednak nigdy nie ma się pewności xd A test osobowości ? No tutaj trzeba być szczerym ...
Ktoś już ma ustalony termin rozmowy ??
Za moich szkolnych lat takie coś się podsumowywało zwrotem cbdu.Hmm.. to może podsumujmy to.. a więc,
Służba przygotowawcza 2950 netto?
Po służbie przygotowawczej raczej nie liczyć na większą kase?
Mogą a raczej na pewno oddelegują cię gdzieś gdzie będzie trzeba dojeżdzać.
Dojazdy do 30km nie zwracają.
Kurs z języka obcego.
Raczej na kurs z języka nie liczyć, więc trzeba ze swojej kieszeni zapisać się na jakiś kurs więc kasa znowu ucieka.
Coś jeszcze? Jeśli o czymś zapomniałem proszę dopisać
Dostałam odpowiedz ze wynik testu psycho pozytywny, a rozmowa 17 marca. Podobno 19 marca maja już być odpowiedzi dla wszystkich (znajomy zdawał 2 marca).
Dostałam odpowiedz ze wynik testu psycho pozytywny, a rozmowa 17 marca. Podobno 19 marca maja już być odpowiedzi dla wszystkich (znajomy zdawał 2 marca).