Mobilni na wschód !!!

Nie rozumiem jednego , ku....a jedni strajkują, narażają sie a inni walizki pakują, uścisk dłoni i do roboty na granicę ... co to ma być ... a mobilni którzy pojechali zostaną odpowiednio rozliczeni .. " koledzy" - ku ......a !!!!

ZbujMadej napisał:
Wiekszosc mobilnych z IC Olsztyn nie pracuje, a przynajmniej w piatek nie pracowala. Teraz nie wiem, bo grypa mnie zlamala (ech, to stanie na drogach w taka pogode....) ;-)

Cieszę się - UC Elbląg SzNP

Anonymous napisał:
Nie rozumiem jednego , ku....a jedni strajkują, narażają sie a inni walizki pakują, uścisk dłoni i do roboty na granicę ... co to ma być ... a mobilni którzy pojechali zostaną odpowiednio rozliczeni .. " koledzy" - ku ......a !!!!
ja nie rozumiem jak mozna proponowac dodatkowa kase za cos takiego :shock:

Anonymous napisał:

Tak w życiujest,że niektórzy to świnie, jakis popaprańcy, zakompleksieni i może ten sposób sie dowartościwują?Jak można marnować poświęcenie tylu ludzi?Czy sa aż tak głupi, że walczy o dobro wszystkich?Do k-wy nędzy :twisted:

NIE LAC GÓWNA NA MOBILNYCH!!!!!!!!!!
TAKI SAM MAMY LOS JAK WY NA WCHODZIE QWA MAĆ!!!
Z KIELC NIKOGO NIE MA I NIKT NIE POJEDZIE - NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI!!!
to jakieś brednie i plotki o tych wyjazdach
paranoja

hans napisał:
NIE LAC GÓWNA NA MOBILNYCH!!!!!!!!!!
TAKI SAM MAMY LOS JAK WY NA WCHODZIE QWA MAĆ!!!
Z KIELC NIKOGO NIE MA I NIKT NIE POJEDZIE - NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI!!!
to jakieś brednie i plotki o tych wyjazdach
paranoja
Ale to jest prawda, było tak jak napisałem:
Do każdej Izby Celnej z MF przyszły trzy faksy w krótkich odstępach czasu z poleceniem dla dyrektorów IC o przygotowanie list osób, które mogłyby pojechać na granicę wschodnią w celu wzmocnienia obsady przy dokonywania odpraw. Pierwszy i drugi faks dotyczył szeregowych funkcjonariuszy celnych oraz wydziałów zwalczania przestępczości, natomiast trzeci dotyczył listy funkcjonariuszy średniej kadry kierowniczej tzn naczelników, kierowników.

Jak sie jakiś mobilny dał kupić za 1500 zł to frajer jest i tyle ... a każdy w izbie będzie wiedział że >>>> ten frajer na granicę pojechał za judaszowe srebrniki ........

NIKT wAM WIĘCEJ RĘKI NIE PODA

z Kielc nikt z nas (całe 8 osób qwa w wydziale ) nie ma zamiaru jechać nigdzie!!!!
proszę więc nie wrzucać nas do wora !!!!!!
nasza praca na co dzień jest przejebana i nie potrzeba nam konfliktów między nami.
rząd jakoś musi przełknąć tą żabę i coś z tym zrobić

Anonymous napisał:
Jak sie jakiś mobilny dał kupić za 1500 zł to frajer jest i tyle ... a każdy w izbie będzie wiedział że >>>> ten frajer na granicę pojechał za judaszowe srebrniki ........

NIKT wAM WIĘCEJ RĘKI NIE PODA

1500 to ja widziałem jak mi szef w anglii płacił - masz nas za idiotów?????

BRAWO Kielce :D

Ja jestem z Elbląga SzNP i nie mam kontaktu z urzędem nie wiem jak u nas sytuacja, jak mobilni z Iławy np. Nie odzywają się wcale, więc mam złe przeczucia, całe nasze województwo jest zawsze do dupy :cry: Przepraszam za ogólnie Olsztyn

zostawcie mobilnych w spokoju

przeciez czesto z mobilnych ida do odpraw a z odpraw do mobilnych wiec tak naprawde musimy byc solidarni. Postawa zalezy od czlowieka a nie od tego w ktorym wydziale pracuje. Wszedzie znajda sie ludzie i ludziska.

chętnie bym pojechał na granicę w ramach pomocy swoim zielonym kolegom ale nie w ramach dzisiejszych dni.
ja bym się czegoś nowego nauczył a oni by mieli lżej.
ale stary nie teraz przy proteście
chujem nie jestem

Back
Do góry