N
nieprawda
Gość
GM Nowy Sącz cała na L 4 :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ZbujMadej napisał:Wiekszosc mobilnych z IC Olsztyn nie pracuje, a przynajmniej w piatek nie pracowala. Teraz nie wiem, bo grypa mnie zlamala (ech, to stanie na drogach w taka pogode....) ;-)
ja nie rozumiem jak mozna proponowac dodatkowa kase za cos takiego :shock:Anonymous napisał:Nie rozumiem jednego , ku....a jedni strajkują, narażają sie a inni walizki pakują, uścisk dłoni i do roboty na granicę ... co to ma być ... a mobilni którzy pojechali zostaną odpowiednio rozliczeni .. " koledzy" - ku ......a !!!!
Anonymous napisał:Nie rozumiem jednego , ku....a jedni strajkują, narażają sie a inni walizki pakują, uścisk dłoni i do roboty na granicę ... co to ma być ... a mobilni którzy pojechali zostaną odpowiednio rozliczeni .. " koledzy" - ku ......a !!!!
Ale to jest prawda, było tak jak napisałem:hans napisał:NIE LAC GÓWNA NA MOBILNYCH!!!!!!!!!!
TAKI SAM MAMY LOS JAK WY NA WCHODZIE QWA MAĆ!!!
Z KIELC NIKOGO NIE MA I NIKT NIE POJEDZIE - NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI!!!
to jakieś brednie i plotki o tych wyjazdach
paranoja
Anonymous napisał:Jak sie jakiś mobilny dał kupić za 1500 zł to frajer jest i tyle ... a każdy w izbie będzie wiedział że >>>> ten frajer na granicę pojechał za judaszowe srebrniki ........
NIKT wAM WIĘCEJ RĘKI NIE PODA
anonim napisał:a co z mobilnymi z Warszawy, czy "Słońce Ciechanowa" już za nich zdecydował?