Mobilny też człowiek, może zachorować na miejscu :wink:Anonymous napisał:Przecież mobilni sami opanują wszystko........ :twisted:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mobilny też człowiek, może zachorować na miejscu :wink:Anonymous napisał:Przecież mobilni sami opanują wszystko........ :twisted:
Anonymous napisał:koledzy darujcie sobie takie teksty pracuje w mobilnych i wcale sie nie pchałem do tego / L4/ pozdrawiam
i nie wart by go w d...e kopnącf.c. napisał:TEN ,KTORY NIE WEZMIE URLOPU NA ZADANIE JEST PIZDĄ ,NIE CELNIKIEM.
Anonymous napisał:to może być prowokacja a kolejki i tak nie znikną
Anonymous napisał:ciekawe czy okażą się
BRATY
czy PSUBRATY
Tomek napisał:Ale mój ulubiony dyrektor IC Rzepin Robert J. wytypował niezwłocznie (najszybciej jak się dało) listę 30 "chętnych" do pomocy.
Ta informacja jest na 100% pewna.
Tomek napisał:Ale mój ulubiony dyrektor IC Rzepin Robert J. wytypował niezwłocznie (najszybciej jak się dało) listę 30 "chętnych" do pomocy.
Ta informacja jest na 100% pewna.
ZbujMadej napisał:Wiekszosc mobilnych z IC Olsztyn nie pracuje, a przynajmniej w piatek nie pracowala. Teraz nie wiem, bo grypa mnie zlamala (ech, to stanie na drogach w taka pogode....) ;-)