Mobilni na wschód !!!

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
W dniu dzisiejszym na wostok pojechała mobilna Warszawa

KOLEJNA????
Ci pierwsi więcej sprzątali w hotelu - niż pracowali na granicy ( w pociągu ) " TAK SIE BAWI - TAK SIE BAWI - W-WA )

e ...a kto tam pojechal I z łapanki jakies fajfusy-ale teraz???
Czy to znaczy że teraz pojechali tacy twardziele że tego hotelu nie da się odbudować ?

Sorry ale co oni tam będą robić- stać i się przyglądać??? Już teraz po wejsciu Polski do Schengen ruch na granicy jest prawie zerowy- poza tirami. No chyba że mają tam jechać jako straszaki na zwykłych celników...

warszawa mobilna na wschód?jakbym robił w warszawie i by mi dyro powiedział o wszchodzie tobym mu powiedział spier..na drzewo liście pompować przecie tam nie ma bezrobocia zarobki najlepsze w kraju w takiej sytuacji se mogą łapać sekretarki za dupe

No chyba że mają tam jechać jako straszaki na zwykłych celników...[/quote]

Wali Cie?? Ani chybi w tej Twojej seniorskiej głowie coś zaparowało. i nie łączy.

Wiekszość mobilnych pojechało mimo chorbowego, poprostu nie mam słów. Wychodzi na to że będe musiał się przenieść bo jestem w tej chwili czarną owcą : :evil: poprostu żałosne a w poniedziałek byli tacy twardzi..

Ostatni mobilny w domu napisał:
Wiekszość mobilnych pojechało mimo chorbowego, poprostu nie mam słów. Wychodzi na to że będe musiał się przenieść bo jestem w tej chwili czarną owcą : :evil: poprostu żałosne a w poniedziałek byli tacy twardzi..

A z Wrocławia to pojechali nawet na ochotnika.!

Ostatni mobilny w domu napisał:

co to za kit, ze ktoś pojechał bedac na chorobowym

godzina 12.00 pod Izbę na Sielecką zajechały 3 oktawie z Opola , za chwilę następne 3 z Katowic i jeszcze pare z Warszawy. Z oktawi wyskoczył tłum chętnych do pracy celnych..... Raz jeszcze Korczowa i Medyka zostały zwyciężone w nierównym boju.....
A było tak blisko.......

Żaden kit z tymi wyjazdami na chorobowym, wedlug szefostwa mozna przerwać chorobowe a ciołki przytakneły główkami i pojechały na granice mając L4. Poprostu narobil w gadzie i wszystko, potulnie jak baranki ozdrowieli i pojechali. Widać zaden z nich nie wpadł na to że sami robią sobie pod górke przyznając sie do tego że załatwili sobie zwolnienie no i wkpią w ten sposób lekarzy... Poprostu brak słów :( ....

ja też jestem z mobilnej i leczę się na L4. Każdy porządny celnik popiera strajk. Wstyd mi za łamistrajków z mobilnych z Poznania, Szczecina itd.

Ic Przemyśl napisał:
godzina 12.00 pod Izbę na Sielecką zajechały 3 oktawie z Opola , za chwilę następne 3 z Katowic i jeszcze pare z Warszawy. Z oktawi wyskoczył tłum chętnych do pracy celnych..... Raz jeszcze Korczowa i Medyka zostały zwyciężone w nierównym boju.....

Skąd masz info o warszawce w Przemyslu, z tego co wiem jest kilka osób ale w Dorohusku

Back
Do góry