G
Guest
Gość
Anonymous napisał:W dniu dzisiejszym na wostok pojechała mobilna Warszawa
KOLEJNA????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:W dniu dzisiejszym na wostok pojechała mobilna Warszawa
Ci pierwsi więcej sprzątali w hotelu - niż pracowali na granicy ( w pociągu ) " TAK SIE BAWI - TAK SIE BAWI - W-WA )Anonymous napisał:Anonymous napisał:W dniu dzisiejszym na wostok pojechała mobilna Warszawa
KOLEJNA????
Anonymous napisał:Ci pierwsi więcej sprzątali w hotelu - niż pracowali na granicy ( w pociągu ) " TAK SIE BAWI - TAK SIE BAWI - W-WA )Anonymous napisał:Anonymous napisał:W dniu dzisiejszym na wostok pojechała mobilna Warszawa
KOLEJNA????
Czy to znaczy że teraz pojechali tacy twardziele że tego hotelu nie da się odbudować ?Anonymous napisał:Anonymous napisał:Ci pierwsi więcej sprzątali w hotelu - niż pracowali na granicy ( w pociągu ) " TAK SIE BAWI - TAK SIE BAWI - W-WA )Anonymous napisał:Anonymous napisał:W dniu dzisiejszym na wostok pojechała mobilna Warszawa
KOLEJNA????
e ...a kto tam pojechal I z łapanki jakies fajfusy-ale teraz???
Anonymous napisał:Łapią mobilnych !!! Nie odbierac telefonów!!!
Ostatni mobilny w domu napisał:Wiekszość mobilnych pojechało mimo chorbowego, poprostu nie mam słów. Wychodzi na to że będe musiał się przenieść bo jestem w tej chwili czarną owcą : :evil: poprostu żałosne a w poniedziałek byli tacy twardzi..
Anonymous napisał:Z Katowic pojechała następna porcja z WZP "chętnych" do pomocy.
Ostatni mobilny w domu napisał:Wiekszość mobilnych pojechało mimo chorbowego, poprostu nie mam słów. Wychodzi na to że będe musiał się przenieść bo jestem w tej chwili czarną owcą : :evil: poprostu żałosne a w poniedziałek byli tacy twardzi..
Ic Przemyśl napisał:godzina 12.00 pod Izbę na Sielecką zajechały 3 oktawie z Opola , za chwilę następne 3 z Katowic i jeszcze pare z Warszawy. Z oktawi wyskoczył tłum chętnych do pracy celnych..... Raz jeszcze Korczowa i Medyka zostały zwyciężone w nierównym boju.....
Skąd masz info o warszawce w Przemyslu, z tego co wiem jest kilka osób ale w Dorohusku