G
Guest
Gość
przeglądając linki na forum zauważyłem że dawno nikt nie pisze ze wschodu np.IC Przemyśl,Medyka,Korczowa, - strach czy może już przyjechali, czy tak pracują że nie mają czasu napisać?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ATA napisał:jakie niedojdy?
A ta wiadomość Sydney znowu od twojego ukochanego dyrektora, ktory cie przewióz windą z portierni do WI?Sydney napisał:Info sprawdzone w 100% :!:
Mobilni z Katowic Krakowa Warszawy Łodzi zostają wysyłani na wschód ... od kilku do kilkunastu osób z Izby :!:
Dzisiaj wyjechali już pierwsi :!:
:twisted:
czarny-cały-od-zawsze napisał:Podsumujmy:
WZP Szczecin - 9
WZP Poznań - 21
WZP Warszawa - 12
WZP Rzepin - 0
WZP Wrocław - 0
WZP Opole -0
WZP Katowice - 0
WZP Kraków - 0
WZP Kielce - 0
WZP Łódź - 0
WZP Toruń - 0
WZP Gdynia 0
WHaniebne II m. dla Warszawy - pRZEPRASZAM za stolicę !
Anonymous napisał:przeglądając linki na forum zauważyłem że dawno nikt nie pisze ze wschodu np.IC Przemyśl,Medyka,Korczowa, - strach czy może już przyjechali, czy tak pracują że nie mają czasu napisać?
Anonymous napisał:Anonymous napisał:przeglądając linki na forum zauważyłem że dawno nikt nie pisze ze wschodu np.IC Przemyśl,Medyka,Korczowa, - strach czy może już przyjechali, czy tak pracują że nie mają czasu napisać?
brak odzewu, co tam się dzieje,my za nich walczymy a oni?????
fedor napisał:NIE TO ZE JESTEM MSCIWY, ALE MAM PROPOZYCJE, JAK TE CWOKI BEDA NA OSOBWCE TO ZACHECAM KOLEGO Z GM MIEJSCOWYCH KILKA POZYTYWNYCH POWTOREK NIECH SIE TROCHE ZATRĄ !!!!
Anonymous napisał:Tak piszecie na Mobilnych, którzy pojechali na wschód. Faktycznie kilku moich kolegów z Poznania również się tam znalazło. Dostali propozycję nie do odrzucenia. Są różne sytuacje w życiu i nie można od razu wieszać na Nich psów. A to, że pojechali to znaczy, ze nie protestują? Co z tego, że dali się złapać jak i tak nic nie będą robić. Z GM1 w Poznaniu pojechały 3 osoby, Kierownik i jeszcze dwóch i akurat tych dwóch to porządne chłopaki za to Kierownik kawał gnoja. Kapuś i merytoryczna miernota.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:przeglądając linki na forum zauważyłem że dawno nikt nie pisze ze wschodu np.IC Przemyśl,Medyka,Korczowa, - strach czy może już przyjechali, czy tak pracują że nie mają czasu napisać?
brak odzewu, co tam się dzieje,my za nich walczymy a oni?????
pierwszy post pisany na ten temat - Wto Sty 29, 2008 11:24 pm
Żyjecie , co u was, jak pracujecie, ilu obcych dojechało?
ćwierć wieku w cle napisał:Anonymous napisał:Tak piszecie na Mobilnych, którzy pojechali na wschód. Faktycznie kilku moich kolegów z Poznania również się tam znalazło. Dostali propozycję nie do odrzucenia. Są różne sytuacje w życiu i nie można od razu wieszać na Nich psów. A to, że pojechali to znaczy, ze nie protestują? Co z tego, że dali się złapać jak i tak nic nie będą robić. Z GM1 w Poznaniu pojechały 3 osoby, Kierownik i jeszcze dwóch i akurat tych dwóch to porządne chłopaki za to Kierownik kawał gnoja. Kapuś i merytoryczna miernota.
Też myślę, że niekoniecznie jadą z własnej woli, ale gdyby byli na L4 czy na Uż to nigdzie by nie pojechali.
Nie ma jednak sensu ich teraz potępiać, zobaczymy jak wnikliwe będą ich kontrole, bo istnieje ryzyko, że spowolnią tempo odpraw.javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes