Mobilni na wschód !!!

przeglądając linki na forum zauważyłem że dawno nikt nie pisze ze wschodu np.IC Przemyśl,Medyka,Korczowa, - strach czy może już przyjechali, czy tak pracują że nie mają czasu napisać?

Każdy kto został przeniesiony bez wydania deczyji administracyjnej proszę o interwencję na e-maila slawomir.siwy@celnicy.pl. Będziemy interweniować bo takie przeniesienie jest bezprawne.
Deklarowałem Rządowi, że celnicy z granic deklarują rozładowanie kolejek bardzo szybko, póki co rząd wybrał inne doraźne rozwiązania przez co kolejki na wielu przejściach granicznych nic a nic się nie zmniejszą.

NIE TO ZE JESTEM MSCIWY, ALE MAM PROPOZYCJE, JAK TE CWOKI BEDA NA OSOBWCE TO ZACHECAM KOLEGO Z GM MIEJSCOWYCH KILKA POZYTYWNYCH POWTOREK :) NIECH SIE TROCHE ZATRĄ !!!!

Sydney napisał:
Info sprawdzone w 100% :!:
Mobilni z Katowic Krakowa Warszawy Łodzi zostają wysyłani na wschód ... od kilku do kilkunastu osób z Izby :!:
Dzisiaj wyjechali już pierwsi :!:
:twisted:
A ta wiadomość Sydney znowu od twojego ukochanego dyrektora, ktory cie przewióz windą z portierni do WI?

Podsumujmy:
WZP Szczecin - 9
WZP Poznań - 21
WZP Warszawa - 12

WZP Rzepin - 0
WZP Wrocław - 0
WZP Opole -0
WZP Katowice - 0
WZP Kraków - 0
WZP Kielce - 0
WZP Łódź - 0
WZP Toruń - 0
WZP Gdynia 0

W sumie 42 (~5% całości czarnych - licząc stan na 900 f.c.)

Zgadza się???

Anonymous napisał:
colnik napisał:
Chcą nas i tak wydymać - znacie już chyba treść rozp. MF z 28.01.2008 (Dz. U. 13 poz. 82)!

a Ordynacje Podatkową zmienili, zgodnie z Prawem Celnym SAD jest wnioskiem, a Ordynacja Podatkowa wskazuje organy do roapatrywania wniosku. Nie ma SG takich kompetencji i ich nigdy nie uzyska Pozdrawiam brać Celników

No tak zaraz zmienią Op

nie maja do tego uprawnień -nie rozporzadzenie

czarny-cały-od-zawsze napisał:
Podsumujmy:
WZP Szczecin - 9
WZP Poznań - 21
WZP Warszawa - 12

WZP Rzepin - 0
WZP Wrocław - 0
WZP Opole -0
WZP Katowice - 0
WZP Kraków - 0
WZP Kielce - 0
WZP Łódź - 0
WZP Toruń - 0
WZP Gdynia 0

WHaniebne II m. dla Warszawy - pRZEPRASZAM za stolicę !

oto słowa człowieka który uczestniczył w rozmowach w warszawce

"słuchajcie po drugim dniu tej groteski pożegnałem tych amatorów i naszych zarządzających. oni są w stanie załatwić ewentualnie nam kolejne kłopoty. trudno to opisać jak to wygląda choć niby wersal. związki zawodowe które sie tu pojawiły to prawie wszyscy kombatanci z przeszłości. może nawet ZBOWiD był reprezentowany / to tak tytułem żartu/. wszystko jest w rękach granic i innych oddziałów. reszta tej bandy to karierowicze itp. niby rozmowy są na temat ale jedyny efekt to fakt przedstawienia na piśmie upoważnień do negocjacji przez stronę rządową. na koniec powiedziałem im wszystkim że związki po tej akcji przestaną istnieć bo to jest kolejny wrzód w polskim cle. coś tam może się wykluje z tego gadania ale jak nie dociśniemy gówno z tego będzie. ludzie którzy w tej chwili rozmawiają to skansen. odebrano głos S.Siwemu choć staramy się non stop poprzez niego mieć wpływ na przebieg negocjacji. osobiście skłaniałem go abyśmy opuścili ten teatr ale do jutra pozostawił sobie komfort brania w tym udziału. ogólnie gość jest bardzo dobry. wrogów ma we wszystkich. wydaje się że nasz sukces uzależniony jest od blokad dogowych.
nie wierzcie w ani jedno słowo które jest podawane w tv. jesteśmy profesjonalistami więc wiemy jak odbywa się prawidłowo przeprowadzana kontrola i dozór celny. mogą nam skoczyć."

"Czarni", jak mawiali w ""Pitbullu" trzymac barykadę!!!!!

Nie dac się - jutro przed rozmowami ze związkami znowu może przyjśc faks z MF - by wysłac "czarnych", aby przed 10.00 puści w mediach, że na granicę jedzie kilkaset "ochotników" rozładowac korki i osłabi pozycję Naszych negocjatorów.

TRZYMAC BARYKADĘ!!!!!!!

Anonymous napisał:
przeglądając linki na forum zauważyłem że dawno nikt nie pisze ze wschodu np.IC Przemyśl,Medyka,Korczowa, - strach czy może już przyjechali, czy tak pracują że nie mają czasu napisać?

brak odzewu, co tam się dzieje,my za nich walczymy a oni?????

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

pierwszy post pisany na ten temat - Wto Sty 29, 2008 11:24 pm

Żyjecie , co u was, jak pracujecie, ilu obcych dojechało?

mobinych jak najbardziej zapraszamy . zobacza na własne oczy to czego my jesteśmy świadkami na wschdzie od dawna. chłopaki przyjmijcie ich dobrze i w mig zrozumieja o co chodzi.

fedor napisał:
NIE TO ZE JESTEM MSCIWY, ALE MAM PROPOZYCJE, JAK TE CWOKI BEDA NA OSOBWCE TO ZACHECAM KOLEGO Z GM MIEJSCOWYCH KILKA POZYTYWNYCH POWTOREK :) NIECH SIE TROCHE ZATRĄ !!!!

Chętnie ale nam góra nie da a oczy to chyba pożyczą od psa.
Ja im ręki nie podam

Tak piszecie na Mobilnych, którzy pojechali na wschód. Faktycznie kilku moich kolegów z Poznania również się tam znalazło. Dostali propozycję nie do odrzucenia. Są różne sytuacje w życiu i nie można od razu wieszać na Nich psów. A to, że pojechali to znaczy, ze nie protestują? Co z tego, że dali się złapać jak i tak nic nie będą robić. Z GM1 w Poznaniu pojechały 3 osoby, Kierownik i jeszcze dwóch i akurat tych dwóch to porządne chłopaki za to Kierownik kawał gnoja. Kapuś i merytoryczna miernota.

Anonymous napisał:
Tak piszecie na Mobilnych, którzy pojechali na wschód. Faktycznie kilku moich kolegów z Poznania również się tam znalazło. Dostali propozycję nie do odrzucenia. Są różne sytuacje w życiu i nie można od razu wieszać na Nich psów. A to, że pojechali to znaczy, ze nie protestują? Co z tego, że dali się złapać jak i tak nic nie będą robić. Z GM1 w Poznaniu pojechały 3 osoby, Kierownik i jeszcze dwóch i akurat tych dwóch to porządne chłopaki za to Kierownik kawał gnoja. Kapuś i merytoryczna miernota.

Też myślę, że niekoniecznie jadą z własnej woli, ale gdyby byli na L4 czy na Uż to nigdzie by nie pojechali.
Nie ma jednak sensu ich teraz potępiać, zobaczymy jak wnikliwe będą ich kontrole, bo istnieje ryzyko, że spowolnią tempo odpraw.javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

pierwszy post pisany na ten temat - Wto Sty 29, 2008 11:24 pm

Żyjecie , co u was, jak pracujecie, ilu obcych dojechało?

a kto ma pisać jak prawie nikogo nie ma- stan bardzo ciężki-choroby i nieszczęścia w rodzinie,

ćwierć wieku w cle napisał:
Anonymous napisał:

Też myślę, że niekoniecznie jadą z własnej woli, ale gdyby byli na L4 czy na Uż to nigdzie by nie pojechali.
Nie ma jednak sensu ich teraz potępiać, zobaczymy jak wnikliwe będą ich kontrole, bo istnieje ryzyko, że spowolnią tempo odpraw.javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes

moze i beda wolno pracowac, ale 4 mobilnym nigdy nie bedzie odprawiac wolniej niz 0 celnikow !!!!

Back
Do góry