G
Guest
Gość
i tak protest trwa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na które przejście pojechali?Anonymous napisał:Tak piszecie na Mobilnych, którzy pojechali na wschód. Faktycznie kilku moich kolegów z Poznania również się tam znalazło. Dostali propozycję nie do odrzucenia. Są różne sytuacje w życiu i nie można od razu wieszać na Nich psów. A to, że pojechali to znaczy, ze nie protestują? Co z tego, że dali się złapać jak i tak nic nie będą robić. Z GM1 w Poznaniu pojechały 3 osoby, Kierownik i jeszcze dwóch i akurat tych dwóch to porządne chłopaki za to Kierownik kawał gnoja. Kapuś i merytoryczna miernota.
Chyba że o jedzenie :lol:Anonymous napisał:Nie wiem ile e tym prawdy ale podobno mobilni którzy przyjechali na wschodnią granice pobili się z kierowcami
Referat graniczny może?- kilklu na prawde fajnych kolesi ale... właśnie jak juz powiedziano...różnie bywamobilny P-ń napisał:A skąd wzięli resztę już nie moich kolegów z IC Poznań?
Pojechała to i wróci - darmowa wycieczka.Anonymous napisał:W dniu dzisiejszym na wostok pojechała mobilna Warszawa
Przykro mi - nie . Ale nie padaj duchem - może w przyszłym tygodniu ?KKK napisał:A na Koroszczyn kogoś wysłali?? Aż ciekawa jestem/