bwch
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 142
Całuj mnieJa mam wątpliwości czy Ty i Twoja trzoda chlewna na tym forum jest godna w ogóle służyć państwu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Całuj mnieJa mam wątpliwości czy Ty i Twoja trzoda chlewna na tym forum jest godna w ogóle służyć państwu.
Widać kolego, że nie wiesz o czym piszesz... daj na luz, szkoda zdrowia....naszego : )Jacy tutaj siedzą wielcy eksperci od śpb i broni, aż mnie duma rozpiera gdy patrzę na takich ,,funków"♥
No dobrze, bo słownik widzi taser jako błąd. Zresztą każdy wie ocb więc nie rozumiem po co jakieś dziwne odpowiedzi.Pisałeś teaser a nie taser
A to zwiastun
Zagalopowałeś się zamiast spokojnie pochylić się nad wyważonym postem...
Gdzie niby widziałeś mój zachwyt nad taserem ? Ale tak - uważam że jest to bardzo dobry środek przymusu, wypełnieniacz pomiędzy pałką a bronią. Taser jest min. po to aby nie wymachiwać nerwowo bronią ... Uważam również że do wielu tragedii ludzkich by nie doszło gdyby Policja miała więcej taserów.Chodziło mi o to, że zachwycasz się taserem a on ci nie pomoże jak gość ma broń i nie podejdzie i nie pozwoli tobie podejść
Widziałem już w naszej służbie kowbojów wymachujących nerwowo bronią wyciągniętą dla efektu, w moim odczuciu to było grożenie bronią
Tylko jaka to jest argumentacja - co było kiedyś tam w stosunku do tego co jest teraz ?Bolo, zostaw Rambo... nie widzisz że zajebisty jest? Ehhh, jak przychodziłem do służby, to człowiek musiał "na odprawch wyjazdowych" zwykłym długopisem i plombownicą sobie radzić z nap...lonym jak messerschmitt "ruskim", do którego nie docierało nic... Ciekawe ile teraz było by ofiar... I nie mam złudzeń, kto był by pierwszą