Dzięki za życzenia ale nie mogą sie spełnic bo jak zwykły celnik z oc może spaść niżej ? chyba że poza cło ./ ale to nie tragedia /
Z tobą jest inaczej , ty wybitna świetnie wykształcona znajaca jezyki obce / pewno na papierze/ musisz wystartować i wygrać bo wtedy będziemy mieli prawdziwego menagera .
A jak sie tak stanie to wierz mi będe ciebie popierał nogami i rękami , narazie nie widzę lepszych od obecnych i im kibicuję.
PS Skoro tak bardzo wysmiewasz uczelnie i kierunki ukończone przez innych to zapodaj nam jakież to studia , kiedy i na jakim kierunku ukończyłaś ?
Właśnie myślę, że dla ciebie spaść z oc poza cło to byłaby wielka tragedia tak jak dla niektorych utrata stołka. Ja nikogo nie wyśmiewam. Przedstawiłam mój punkt widzenia i tyle. Zamiast opierać się wyłacznie na kolegach przejrzyj sobie w kadrach moje papiery i wielu innych. Porozmawiaj z ludźmi na jednostkach i wypytaj kto co umie to może zaczniesz coś dostrzegać. Czasem nie warto wyrzucać ludzi tylko dlatego, że nie są "nasi" albo że coś sie nam wydaje lub trzeba zrobic koledze miejsce. Warto słuchać opinii z wszystkich stron przed podjęciem decyzji.
Na głównego najlepszy byłby ktoś kto jeszcze nie rządził, spoza układów i przez to nie zawdzięczający nikomu niczego.
Ostatnia edycja: