S
strażak
Gość
A ostatnią znaną Mi Taką był Towarzysz Lenin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
" Boże pomóż, bo tu się marnuje ptencjał ludzki o sile bomby atomowej. "
Bluźnisz człowieku! A wykształcenie, oraz umiejętności merytoryczne nie są wystarczające do kierowania instytucją zatrudniającą ponad 1.200 osób. Pamiętaj o doświadczeniu na kierowniczych stanowiskach i umiejętności podejmowania ważnych decyzji, niejednokrotnie ryzykując własną głową. Jeżeli nie masz takich doświadczeń, to nie zabieraj głosu.
Umiejętność pisania decyzji naprawdę nie jest wystarczająca... . A szansa dla młodych, zdolnych? No cóż, trudno się przebić, lecz oprócz zdolności trzeba być jednostką charyzmatyczną. A takich jest niewielu.
Pozdrawiam
Tylko gdzie ci młodzi i nie tylko mogą zdobyć to magiczne doświadczenie skoro nikt ich nie dostrzega. Nawet nie próbuje dostrzec. I wymien chociaz jednego który ma jak to piszesz charyzme.hahahahhaha
Z jednym się zgodzę: rzeczywiscie trudno się przebić przez beton.
... Tylko ja się pytam: Po co? Komu potrzrebne wrzody na żołądku?
Do Muńka, Zawiedzionego i innym Im podobnym : "Co Wy wiecie o zabijaniu?" Skoro wśród nas jest tak wielu idealnych menagerów, to co Oni robią w cle??Zeby zarabiać jako Naczelnik nieco ponad 4, Kierownik nieco ponad 3?
Przy tej odpowiedzialności prawnej za zajmowane stanowisko? Kiedy przez Ich ręce przechodzą miliardy, a decydować muszą o wydatkowaniu na obsługę urzędu wielu milionów??? Gdyby byli tacy charyzmatyczni i kompetentni, już dawno znaleźliby sobie pracodawcę, który dałby im 10, albo założyli swój bussines i kosili po kilkanaście. I nie mówcie mi o etosie pracy i patriotyźmie, tylko powiedzcie o tym, że też chcielibyście, ale nie umiecie. Może są miejsca w cle, gdzie dochodzi do nieprawidłowości, czy nepotyzmu w polityce kadrowej ( i na górze i na dole ), ale nie jest to zjawisko powszechne.Mnie wydaje się, że najbardziej krzyczą Ci, którzy niewiele umieją i niewiele robią, a zazdroszczą innym - tym bardziej pracowitym.
Potwierdzasz co napisałem. Jak mogą wszczynać dyscyplinarki kolesie spod grilla, czy od kieliszka?? Gdyby wybór na stanowisko był od nich niezależny, na pewno w sytuacji wykrodzenia dyscyplinarnego, czy podejrzenia popełnienia przestępstwa (nawet brak nadzoru ) osoba nie powiązana nie miałaby skrupułów do powiadomienia odpowiednich organów. [Zresztą i w chwili obecnej są możliwości powiadomienia stosownych organów (gdzie są np. związki?)]. I nie odwracaj ogona z charyzmatycznymi przywódcami. Ja nie napisałem, że obecni tacy są. Widać są wystarczającymi BMW, by te stanowiska zajmowali. Ja napisałem, że skoro jest tak wielu wspaniałych wokół Ciebie, a obecny system blokuje im dojście do władzy, to czemu (skoro są tacy wspaniali ) jeszcze tu siedzą??
... Odpowiedziałem na Twój post, bo czułem się zobowiązany odpowiedzieć na zadane pytanie, ... .
Droga Rybko!
... ów "mini", zmienił się i to wcale nie mini. Jego stosunek do kolegów pozostawia wiele do życzenia ...